Bebeğimin Cinsiyetini Ögrendim Eşim Yüzünden Yaşayamadım Sevincimi :(

bu nasıl bir mantık ne demek kızı olan eziliyor

böyle mantıktaki insandan keşke çocuk yapmasaydın

Her zaman derim cahil aileyle evlenmeyin.

Birde şu 2 isim olayını hiç anlamam. Çok gereksiz gelir (babanın adı olsun olmasın)

Madem eşinle onca sorunun vardı ne diye çocuk yaptın daha
Elin sorunlu adamlarıyla baş edemeyip bi de çocuk yapıyosunuz valla
Bu gamsızlık bende olsa bi yirmi yıl fazla yaşardım kesin

Hiç taviz verme baban o senin ikinci oğluma hem kendi hem de babamın dediği ismi koydum kimse de karismadi karışamaz da benim çocuğum çünkü o ağrıyı sanciyi ben çekiyorum onlar değil

Bu nasil bencillik ya ,esinde senin gibi dusunse nasil orta yolu bulacaktiniz merak ediyorum oda dese istedigim adi koyarim kimse karisamaz diye

babamın ismi çok güzel bir isim aksine burda söylemek istemiyorum kötü bir isimde değil.. ben eşimden cok mu birşey istedim..

çok bir şey istememiş olabilirsiniz

zaten babanız konusuna anladığım kadarı ile hassassınız

hamilesiniz bu da sizi iki kat hassas yapar

ama benim demek istediğim bunu size ve babanıza saygısızlık olarak görmeyin zira adamlar da babalarının ismini istiyor o zaman anneler neden onun babasının adı, benim neden söz hakkım yok diye burada sayfalarca konu açıyor

biraz konuyu unutun eşinizle

ilerleyen süreçte uyumlu isimlerle vs değerlendirin

bakın burada yazmıştım daha önce

bir tanıdığımız kadın babasının ismi bir de modern isim koydu çocuğa

sonra sokakta adamın bir yaşlı akrabası çocuğa tek ismi ile hitap etti diye boşanma aşamasına geldi

bunları da değerledirmek lazım iki isim de bir zaman sonra külfet olabiliyor

Beni kızım olacak diye ezmeye kalkanı oyle bir ezerim ki yerden kazırlar (bu konularda çok sinirleniyorum).
Ben bu isim konusunun ortak karar olmasından yanayım. Sonuçta herkesin bir hayali var bu konuda ama kırmadan ortak paydada buluşmak önemli

Hiç taviz verme baban o senin ikinci oğluma hem kendi hem de babamın dediği ismi koydum kimse de karismadi karışamaz da benim çocuğum çünkü o ağrıyı sanciyi ben çekiyorum onlar değil

çok bencilce bir düşünce ama bu

çocuk sahibi olmak sadece ağrı sancıya mı endeksli

ağrısız sancısız bir hamilelik doğum vs yaşadım o zaman benim çocuğun adını narkoz ya da anastezi teknisyeni mi koyacak

ben çok mu abarrttm o zaman peki

Isime niye baskalari karisiyor anlamiyorum ....
buna baba da dahil...
9 ay sen tasiyorsun ceremesini cilesini yasiyorsun
dogumu hic konusmuyorum....eminim cok sancili bir surec...
sonra baba veya baskalari gelip ismine cismine burnunu sokacak...

tamamen babayi yok sayalim deemiyorum ama oncelik sende...

Yanliş hatirlamiyorsam eşinin ailesi ile birlikte yaşiyorsun ve nişanliyken bile izinsiz birşey yapamadiğin için konu açmiştin. Yani bazi şeyler aniden ortaya çikmiyor sen bunlari bile bile evlendin. Hamilesin üzmek istemiyorum ama eşinin değişmesi zor. İsim konusunu kabul etmiş zaten. Sen baban konusunda hassas olduğun için kirilmişsin ama herkes kabul etmeyebiliyor bu durumu. Benim bebeğime de ölmüş dedesinin ismini koymak istedi eşim kabul etmedim.

Oğluma doğum yaptım eşim çiçek alıp geldi
Cinsiyetini ilk ogrendigimizde kafamda tek bi isim vardı hamileyken eşim arada degistirirdi ama çok da yorum yapmazdim. .
Neyse doğum yaptım ikinci gün kimlik cikartmaya gitti ve istediğim ismi yazdirmisti.
Sonra sen bu isme sıcak bakmiyordun dedm
Esimde doğuma girerken yasadigin korkuyu acıyı ve sevinci gözlerinde gördüm. .bana dünyanın en güzel hediyesini verdin ve ben oğluma buna sebep olan eşimin istediği ismi koymasaydim benden ağır eşek olmazdı demişti. . Yani belki esinizde sizin isteginizi koyar inatlasiyor olabilir mi şimdilik

Öncelik falan yok. Annelik ve babalık bambaska seyler. Biri birinden ustun ya da eksik değil.
Hem esinizin hem de sizin ortak paydada bulusabileceginiz bir isim olmalı, çocuğu ikiniz yaptıniz degil mi? Kaldı ki esiniz koymayalım da dememis. Yani belki babanizin ismini sevmiyor ve oglunda olsun istemiyor. Bunlar normal seyler. Esiniz de sizinle ayni hakka sahip.

Elti görümce bilmem ne konusuna gelirsek de; karıştırmayın efendim hayatınıza. Ne diye sinir krizi geciriyosunuz? Bu kadar aciz olmayın ya, diycek laf bulamiyorsaniz da size ne benim hayatımdan diyip geçin.

Ne kadar cok abartmışsınız ya ufacık bir sebepten. Açın biraz haberlere bakın, hastaneleri gezin insanların nasıl dertleri var. Onlar yasamlarina devam ediyorlar ama siz hemen herseyde sinir krizi geciriyorsunuz. Yok esimden sogudum bilmem ne. Bu kadar kolay değil boyle seyler yahu.

Hamileliğiniz sizi cok aşırı hassaslaşırmış bence biraz kendinizin farkına varın.

Son olarak da insallah mutlu ve sağlıklı ömrünüz olur ailenizle birlikte.

Ben çocuğa aile büyüklerinin adını koymayı doğru bulmuyorum. Yeni bir hayat dünya ya gelecek. Ölen kişinin ismini koyma mantığını anlayamıyorum açıkçası.
İlk cocugumun ismi hem benim sülalemde hemde eşimin sülalesinde bile yok. Eşimle beraber karar verdik ismine şimdi 2. Bebeğimize isim koyacağız kimseye fikir bile sormuyoruz. Yine ikimizinde içine sinen bir isim koyacağız.

Sonuna kadar haklisin. Iki oglum var. Iki isimli ikiside. Ikisini de ben koydum. Yani toplamda 4 isim de bana ait.

Senin ne demek istedigini anladim. Esinin neden koymak istemedigini de. Inat et. Zaten burnundan getiren bi kocan var bari buna karismasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…