• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Cinsiyetini Ögrendim Eşim Yüzünden Yaşayamadım Sevincimi :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
şu an çok kötüyüm bir yandanda bebegimn cinsiyetini ögrendim çok mutluyum aslında..
dün gece cok kötü sancım oldu cok korktm bebeğime birşey oldu die sabah doktora gittik bu vesile ilede cinsiyetini ögrendim oğluşum olacakmış meğer annemde benmle gelmişti yanımda...
çok mutlu oldm cok sevindim hemen eşime haber verdm.. oda sevndi..
En çok neye sevndm benm bir tane eltim ve görümcem var.. bana gahren gahren ( anlamayanlar için nispet yapar gibi..senin kızın olacak diyorlardı nie ben eziliyim ( kız çocugu olanları eziyorlar insandan saymıyorlar öyle insanlar ) kadar hassiyetsiz insanlar.. yinede ben hep hayırlısını diledim kız erkek ayrımı yapmadım allahta onlara o fırsatı vermedi
benm babam vefat etti..( acı bi şekile ben buldum onu cok acıydı.. ) bacım yok abim yok bir annem var oğluma iki isim koymak istedim hep öyle düşünüyordk iki isimden birisi babamın ismi olsun dedim.. bunu eşimle paylaştım.. ( misal ahmet kağan gibi iki isim.. )
İlk başta cok bozuldu ne kadar belli etmesede.. işte babanın ismine uygun isim bulursak yanına ekleriz bulmassak koymam dedi..yani koymak istemedi..
Bende , uygun isim illaki bulunur sen getirir alakasız uymayacak isim bulrsan koyulmaz felan dedim..
yani babamın ismini koymak istemedi.. Onun babası ölmüş olsaydı ben hiç düşünmeden babanınn ismini koyalım derdim çok zoruma gitti agladm.. dayanamadım ölmüş babama bile saygısı yoktu çünkü..
Eşim beni hep ezmeye çalışıyor hep kendi dediğini yaptırrmaya çalışıyor söz hakkı vermiyor bana.. bunu cok zaman sonra anladım ne yazkki eşimden her gecen gün soğuyorum artık daha sonra ben öyle tepki vernce.. tamam koyalım ben sana koymayalım demedim.. sadece uygun isim bulalım felan die kıvırmaya başladı..
ben eşim yüzünden bebeğimi kaybediyordum ailesi yüzünden sinir krizleri geçirdim çok şey..
Bugün akşam eve geldi yüzüne bakmadm.. sevncimizi bile yaşayamadık otrdm agladm yazıklar olsun diyerek.. cok zoruma gtti çünkü.. zoruma giden tek şey isim değil cok birikmiş şeyler var içimde.. eşim hep böyle yaptı hep aglattı beni gözümden yaşı eksik etmedi hamile halimle neler yaşdım hepsi birikti.. ( babamın ismini koysa aaa bak bak gelin babasının ismini koydurmuş diyecekler kaynanamgil laf edecekler ya.. beyimizin erkekliği sarsılacak.. otoritesi sarsılacak.. eski kafalılar nefret ediyorm onlardan.. )
geçti yattı horul horul uyuyor biliyormusunz benmm eşim böyle bir insan işte ne yazkki
varı yoku anası babası bacısı onun ben hiçim onun gözünde bu günümü bile zehir etti..

Son düzenleyen: Moderatör:
Babana allah rahmet eylesin nur icinde yatsin...

Hepsini gectim de kızı olan eziliyor mu?seni annen baban ezdi mi? Hic dogru degil bu soyledigin hem evlat ayrimi yapmam diyosun hem kızım olup ezileyim mi diyorsun dua et saglikli sekilde kucagina al gerisi onemli degil

Ayrica babanin adini istemedi diye kocana saygisiz beni eziyor da diyemezsin alakasi yok hem koymam dememis ki adam..belki de seni dusunerek cekimser kalmistir ogluna her seslendiginde baban aklina gelir uzulursun diye madem acı bir sekilde sahit oldun

Hepsini gectim de kızı olan eziliyor mu?seni annen baban ezdi mi? Hic dogru degil bu soyledigin hem evlat ayrimi yapmam diyosun hem kızım olup ezileyim mi diyorsun dua et saglikli sekilde kucagina al gerisi onemli degil

Ayrica babanin adini istemedi diye kocana saygisiz beni eziyor da diyemezsin alakasi yok hem koymam dememis ki adam
hayır yanlış anlamayın onlarn gözünde ezliyorum ( kız cocugu olanları ezziolar hor görüolar.. öyle insanlar .. koymam dedi.. ama bunu direk demedi dolaylı yoldan dedi..

Sende inat et 9 ay ben karnımda taşıdım de isim koymak isteyen varsada o dogursun sen karnında yasattin o bebeği onlar değil annesi benim benimde söz hakkım olacak deyip kestirip at kusen kussun istediği kadar bak o zaman tavır yapabiliyor mu benim ağrım bana yeter diye umursamaz tavırla konuş eşini de kafana takma :anneadayı::KK12::63::KK46:

Sende inat et 9 ay ben karnımda taşıdım de isim koymak isteyen varsada o dogursun sen karnında yasattin o bebeği onlar değil annesi benim benimde söz hakkım olacak deyip kestirip at kusen kussun istediği kadar bak o zaman tavır yapabiliyor mu benim ağrım bana yeter diye umursamaz tavırla konuş eşini de kafana takma :anneadayı::KK12::63::KK46:
bende takmamaya çalışıyorum artık cok yoruldum ve eşimin umrunda değilim :(

Ayrica babanin adini istemedi diye kocana saygisiz beni eziyor da diyemezsin alakasi yok hem koymam dememis ki adam..belki de seni dusunerek cekimser kalmistir ogluna her seslendiginde baban aklina gelir uzulursun diye madem acı bir sekilde sahit oldun
hayıe kesinlikle öyle birşey yok eşim öyle düşüncede birr insan asla değil.. direk bozuldu.. çünkü nie biliyomusunz çünkü ailesinden tepki alacak.. sırf onları düşündğü için

İlk oğluma kayinbabamin ismini koyduk bende raziydim ama yanına istemediğim ismi koymuş eşim ay çok uzulmustum ikinci oğluma kimse karışamaz istediğim ismi vercem dedim ve ben koydum oğlumun adını herkes de çok begeniyo

İlk oğluma kayinbabamin ismini koyduk bende raziydim ama yanına istemediğim ismi koymuş eşim ay çok uzulmustum ikinci oğluma kimse karışamaz istediğim ismi vercem dedim ve ben koydum oğlumun adını herkes de çok begeniyo
bende karıştırtmayacam eşim her knuda hep kendi istedi olsun yoluuyla gtti artk buna izn vermcm

nedir bu isim

eğer böyle eski ağdalı isimlerden ise çocuğa yazık

bizim sınıfta bir Fehmi vardı çocuğun birinci ismi Fehmi idi ortaokulda bile söyleyemezdik bunu ki 25 yıl önce

hani ismin ne olduğu da önemli

bunun babanıza saygı vs ile alakası yok

burada bir çok kişi onun babası vefat etmiş ise de eşimin babasının adını koymak istemiyorum diye konu açılıyor onlara hak veriyoruz bu iş zorla olmaz güzellikle olur diye

Kaynanan gorumceni erkek mi dogurmusta seni eziyor? Bunlar ne cins ayol benimde kizim olacak cokta mutluyum tabikide esim erkek istiyordu ama su an bile kizi olacagi icin mutlu aksi halde dunyalari baslarina yikardim

bende takmamaya çalışıyorum artık cok yoruldum ve eşimin umrunda değilim :KK43:
Sana öyle gelio umursamaz olur mu senin tamam nasıl istersen öyle olsun hangi ismi koymak istiyorsan o olsun demen için yapio sende hiç tinlamiyormus gibi yap yenik düşme ona karşı dediğim dedik de:KK34:

nedir bu isim

eğer böyle eski ağdalı isimlerden ise çocuğa yazık

bizim sınıfta bir Fehmi vardı çocuğun birinci ismi Fehmi idi ortaokulda bile söyleyemezdik bunu ki 25 yıl önce

hani ismin ne olduğu da önemli

bunun babanıza saygı vs ile alakası yok

burada bir çok kişi onun babası vefat etmiş ise de eşimin babasının adını koymak istemiyorum diye konu açılıyor onlara hak veriyoruz bu iş zorla olmaz güzellikle olur diye
babamın ismi çok güzel bir isim aksine burda söylemek istemiyorum kötü bir isimde değil.. ben eşimden cok mu birşey istedim..

Kaynanan gorumceni erkek mi dogurmusta seni eziyor? Bunlar ne cins ayol benimde kizim olacak cokta mutluyum tabikide esim erkek istiyordu ama su an bile kizi olacagi icin mutlu aksi halde dunyalari baslarina yikardim
ne yazkki öyle insanlar nefret edyrm onlardan.. :( hele görümcen senin kızın olacak kızın olacak
bende ben senn gibi kız erkek ayrımı yapmyrm demiştim.. allahlarndan bulsnlar ne diyim :(

bende karıştırtmayacam eşim her knuda hep kendi istedi olsun yoluuyla gtti artk buna izn vermcm
Hiç taviz verme baban o senin ikinci oğluma hem kendi hem de babamın dediği ismi koydum kimse de karismadi karışamaz da benim çocuğum çünkü o ağrıyı sanciyi ben çekiyorum onlar değil :KK12:

bana da olmus babaannemin ismini vermisler ve kusura bakmayin ama bana sadece yuk oldu o isim,hic sevemedim.
herkes rahmetliye benziyor,yok huyu ona benziyor bilmem ne bi suru laf kalabaligi yapardi ve en sonunda ismimi nufusumdan sildirdim..bende de iki isim vardi ama bence olmus insanlarin ismini bebeklere vermek cok agir etki birakiyor cocukta.

ne yazkki öyle insanlar nefret edyrm onlardan.. :KK43: hele görümcen senin kızın olacak kızın olacak
bende ben senn gibi kız erkek ayrımı yapmyrm demiştim.. allahlarndan bulsnlar ne diyim :KK43:
Hayir sen bi soyle ona annen de seni kiz dogurmus bi tane de ben dogururum kiz diye

Back