Bebek Beslenmesi bebegimin beslenmesi.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar bugün bebegim tartildi ve tam 40 günde sadece 400 gr almis simdi 4 bucuk aylik ve ebe hemsiremiz az oldugunu söledi 2 hafta sonra tekrar tarilcakmis cok istahsiz kizlar mama ya gecmek istemiyorum ek gidaya bile gecmeyi daha cok tercih ederim yani o mama bildigin toz

merhaba,benim 7 aylık bir oğlum var.seni anlıyorum ama o toz dediğin mamalar anne sütüne en yakın şekilde ve bebeğin ihtiyaçları düşünülerek üretilmiş mamalar.ben de oğluma formül süt veriyorum çünkü sütüm 3.aydan itibaren yetersizdi.ek gıdaya da başlayabilirsin.örneğin kendi mayaladığın taze yoğurt(özellikle keçi sütünden tavsiye ederim çünkü daha az gaz yapıyor ve anne sütüne en yakın süt olduğu söyleniyor),meyve püresi(küçük olgun bir armutu cam rende ile rendeleyip)verebilirsin.ben ek gıdaya bu şekilde başladım.ek gıdaya başlasan da henüz küçük olduğu için az miktarda vereceksin.yani ek gıdayla tamamen beslemen mümkün değil.formül sütlerden içine sinen bir markayla takviye yapmanı tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.

sagol cnm acaba bn baslayamammi ki ek gidaya 2 hafta sonra 5 aylik olcak kkizim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…