bebeğim 5.5 aylık ek gıdaya geçtik.şu hazır kahvaltı ve muhallebilerden veriyorum.oğlum çok güzel yiyor fakat o muhallebiler ağzına yapışıyor onlarda galiba yara yaptı cocugum cok huzursuz acaba onlarmı yaptı ne yapmam gerekir fikirlerinize ihtiyacım var ben biraz katı yapıyorum acaba sulumu yapmam gerek ama muhallebi yerken arada suda weriyorum .bugun doktora gittik ilaç werdi mantarda oluşmuş dedi .acaba wermesemmı artık
bebeğim 5.5 aylık ek gıdaya geçtik.şu hazır kahvaltı ve muhallebilerden veriyorum.oğlum çok güzel yiyor fakat o muhallebiler ağzına yapışıyor onlarda galiba yara yaptı cocugum cok huzursuz acaba onlarmı yaptı ne yapmam gerekir fikirlerinize ihtiyacım var ben biraz katı yapıyorum acaba sulumu yapmam gerek ama muhallebi yerken arada suda weriyorum .bugun doktora gittik ilaç werdi mantarda oluşmuş dedi .acaba wermesemmı artık
bebeğinizin ağzında mantar varsa ve emziriyorsanız meme başında da vardır. ona da ilaç kullanmanız gerekir. doktor sormuştur belki de, ben de yaşadığım için belirtmek istedim.
canım benim kızımda da olmuştu karadut şurupu 1 çay kaşığı kadar içir dedi doktor 1 günde iyileşti doktoruna sor izin verirse kullan benim doktor pek ilaçlardan yana değil
bebginize su verio mu sunuz bunlar aft susuz kalınca olur genelde mikostantin die bilaç kullandım bide doktor karbonatla sil demişti çokkkkkkkk ağlıodu oğlum ama karadut bilinen en eski yöntem ark doğru sölüo