senın nıcın aldılar canım bebegını
Çok geçmiş olsun canım. allah sabır versin. Iyi bilirim bu acıyı. Iki kez yaşadım aynısını. Tüm araştırmaları yaptır. Gerçi bende sebep bulunamadı ama kafan rahatlasın en azından.Bebeğimin kalbi durmuş benimde. Dokuzuncu haftamizdaydik. Kürtaj olmak istemedim. Doktorum tamam düşmesini bekleyebilirsin dedi. Çok zor bir durum. Hiç bir sıkıntı yokken kabullenmek çok zor allah yardimcimiz olsun :'(
Canım merhaba. Bak bende aynı senin yaşadığını yasadım. 9 haftalıktı 6 hafta gibi göründü. Gelişmemiş. Kalbi çok çok yavaş atıyodu ve durdu. Hemen kürtaja alındım ne bi kanama ne bi belirti olmadı. Bi adet süresi bekledim. Allaha şükür suan 13 haftalık hamileyim. Sende stres yapma lütfen. Bu tür düşüklern bozuklukların sebebi yüzde doksan kromozom anomalisi oluyor. Dualarım sizlerle. olucak inşallah. Rabbim hayırlısını versin...Muayene olmaya gittiğimde 11 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendim...yani iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktorum...6 haftalıkken biraz yavaş atıyordu kalbi...işin kötüsü kanamam olmadı anlamadım gitmesem de anlamayacaktım...şimdi araştırmak için tahliller verdik acaba ne çıkar bilmiyorum...meleğim gitti cennete...benimle aynı durumu yaşayanlar yaşadıkları ve nedenleri hakkında bilgi paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
Allah sabır versin canım verende o alanda, inşallah yeniden o güzel duyguyu tattirır bizeben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım 2 kere de kalbi attı bebğimn kontole gittik 10. hafta bitiyordu kalbi durmuş hem de 7. haftada çok zor birley insan umutlanıyor ilk tüp tuttu diye ama gitti sonra çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inşalla tejrar olur olsa bile korkuyla 9 ay nasıl geçer Sabır rabbim
Evet benim ilk gebelikti. On gün önce kürtaj oldumhepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar Rabbim sabırlar versin bende aynı seyi yaşadım eylül ayında size sormak istediğim su hepinizin ilk gebeliğindemi kalpleri durdu, benim ilk gebeliğimdi ve doktorlar ilk hamilelikte normal görüolarmış...
genelde ilk hamileliklerde oluo neden bilmiorum ama çok çok geçmiş olsun arkadasım Rabbim hiç birimize bir kez daha aynı acıyı yaşatmasın...
Bnmde ilk gebeliğimdi 9. Haftada bebeğiöin kalbi durdu ve gebeliğim sonlandırıldı 3 ay geçti eşimle biraz daha ara vermeyi düşünüyoruz rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
benim ilkti zaten tüp bebek olduğundan kan sulandırıcı iğneler kullandım onunla ilgili diildi benim eşinizde varikosel varsa ondan olabiliyormuş kromozom anomalsi oluyormuş bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?