• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin (9 haftalık) kalbi durdu...

3 gün önce aldırdım ben de meleğimi  :KK61:Bayıltarak kürtaj yaptılar. Hala aklıma geldiğinde ağlarım çok zormuş :KK61:

benım ıcınde öyle bı sonuc cıktıkı şaştım kaldım, kromozom sayısını belıryememısler tekrardan ıncelemeye almıslar bu nasıl iş çözemedım :(

Bebeğimin kalbi durmuş benimde. Dokuzuncu haftamizdaydik. Kürtaj olmak istemedim. Doktorum tamam düşmesini bekleyebilirsin dedi. Çok zor bir durum. Hiç bir sıkıntı yokken kabullenmek çok zor allah yardimcimiz olsun :'(

Bebeğimin kalbi durmuş benimde. Dokuzuncu haftamizdaydik. Kürtaj olmak istemedim. Doktorum tamam düşmesini bekleyebilirsin dedi. Çok zor bir durum. Hiç bir sıkıntı yokken kabullenmek çok zor allah yardimcimiz olsun :'(
Çok geçmiş olsun canım. allah sabır versin. Iyi bilirim bu acıyı. Iki kez yaşadım aynısını. Tüm araştırmaları yaptır. Gerçi bende sebep bulunamadı ama kafan rahatlasın en azından.

bana doktorum en az 3 ay bekle dedi ama 2. regl den sonra başlamak istiyorum kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar neler yaşadınız bizimle paylaşın lütfennnn

dün sonuçlarımı aldım ve herşey normal çıktı hemen çalıoşmalara başlayabilirsin dedi doktorum bekle demiştiniz dedim şu an herşey yolunda gerek yok beklemene dedi:)

Bende Aralık ayında bebeğimin 9. haftada kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum, bebeğimde turner sendromu çıktı, bendede kan pıhtılaşması, iki ay ara verdikten sonra bu ay tekrar denemeye başladık, yine başa döndüm hemen umutlandım bu ay hamile kalacağım diye reğlimde iki gün gecikince hemen heyecan yaptım ama malesef olmadı bu ay

Muayene olmaya gittiğimde 11 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendim...yani iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktorum...6 haftalıkken biraz yavaş atıyordu kalbi...işin kötüsü kanamam olmadı anlamadım gitmesem de anlamayacaktım...şimdi araştırmak için tahliller verdik acaba ne çıkar bilmiyorum...meleğim gitti cennete...benimle aynı durumu yaşayanlar yaşadıkları ve nedenleri hakkında bilgi paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
Canım merhaba. Bak bende aynı senin yaşadığını yasadım. 9 haftalıktı 6 hafta gibi göründü. Gelişmemiş. Kalbi çok çok yavaş atıyodu ve durdu. Hemen kürtaja alındım ne bi kanama ne bi belirti olmadı. Bi adet süresi bekledim. Allaha şükür suan 13 haftalık hamileyim. Sende stres yapma lütfen. Bu tür düşüklern bozuklukların sebebi yüzde doksan kromozom anomalisi oluyor. Dualarım sizlerle. olucak inşallah. Rabbim hayırlısını versin...

ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım 2 kere de kalbi attı bebğimn kontole gittik 10. hafta bitiyordu kalbi durmuş hem de 7. haftada çok zor birley insan umutlanıyor ilk tüp tuttu diye ama gitti sonra çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inşalla tejrar olur olsa bile korkuyla 9 ay nasıl geçer Sabır rabbim

ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım 2 kere de kalbi attı bebğimn kontole gittik 10. hafta bitiyordu kalbi durmuş hem de 7. haftada çok zor birley insan umutlanıyor ilk tüp tuttu diye ama gitti sonra çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inşalla tejrar olur olsa bile korkuyla 9 ay nasıl geçer Sabır rabbim
Allah sabır versin canım verende o alanda, inşallah yeniden o güzel duyguyu tattirır bize

hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar Rabbim sabırlar versin bende aynı seyi yaşadım eylül ayında size sormak istediğim su hepinizin ilk gebeliğindemi kalpleri durdu, benim ilk gebeliğimdi ve doktorlar ilk hamilelikte normal görüolarmış...

hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar Rabbim sabırlar versin bende aynı seyi yaşadım eylül ayında size sormak istediğim su hepinizin ilk gebeliğindemi kalpleri durdu, benim ilk gebeliğimdi ve doktorlar ilk hamilelikte normal görüolarmış...
Evet benim ilk gebelikti. On gün önce kürtaj oldum :(

daha önce yazıldımı bilmiyorum ama pıhtılaşma testlerini yaptırmanı tavsiye ederim.benimde bebeğimin kalbi 9,5 haftalıkken durmuştu ama ben 12. haftamda öğrenmiştim.araştırdık ve bir genimde pıhtılaşma çıktı..çok geçmiş olsun

genelde ilk hamileliklerde oluo neden bilmiorum ama çok çok geçmiş olsun arkadasım Rabbim hiç birimize bir kez daha aynı acıyı yaşatmasın...

Bnmde ilk gebeliğimdi 9. Haftada bebeğiöin kalbi durdu ve gebeliğim sonlandırıldı 3 ay geçti eşimle biraz daha ara vermeyi düşünüyoruz rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
genelde ilk hamileliklerde oluo neden bilmiorum ama çok çok geçmiş olsun arkadasım Rabbim hiç birimize bir kez daha aynı acıyı yaşatmasın...

Bnmde ilk gebeliğimdi 9. Haftada bebeğiöin kalbi durdu ve gebeliğim sonlandırıldı 3 ay geçti eşimle biraz daha ara vermeyi düşünüyoruz rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Amin arkadasım hepimizin ortak yanı aynı İnşallah dediğin gibi Rabbim bizede anne olmayı hayırlısıyla nasib eder mutlu günlerimizde burdan paylasırız...

benim ilkti zaten tüp bebek olduğundan kan sulandırıcı iğneler kullandım onunla ilgili diildi benim eşinizde varikosel varsa ondan olabiliyormuş kromozom anomalsi oluyormuş bebekte

benim ilkti zaten tüp bebek olduğundan kan sulandırıcı iğneler kullandım onunla ilgili diildi benim eşinizde varikosel varsa ondan olabiliyormuş kromozom anomalsi oluyormuş bebekte

geçmiş olsun cnm tüp bebek serüveni daha zorlu bi süreç tabiki Allah kolaylık versin. ama sonuçta herkese aynı seyi sölüolar cnm patoloji sonuclarına baksan hepsi bir agızdan cıkmıs gibi ilk üc ay ve ilk gebelikte kromozom anomalisi teshis bu enfeksiyon veya mol gebelik gibi bi durum yoksa çoğumuzunki aynı bebek sakat olabilirdi vücut eledi doğal bi süreç, kendinizi suçlamayın vs vs vs doktorların sözü bu.. o yüzden kader diyorum bende Allah hayırlısını nasib etsin hepimize insaAllah

Back