- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
Merhaba arakadaslar ben de cok yeni kaybettim bebegimi 9 haftalikdi kalbi durdu doktorum bi problem olmadigini hatta bunun iyi oldugunu soyledi insallah hayirlisiyla tekrardan olur
Benimde 10 haftalık olan gebeligim geçen hafta cuma gün bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandirildi.
Gerçekten çok zor üzücüilk gebeliğimdi ve her şey sorunsuz gidiyordu. Patoloji sonucumuz henüz çikmadı
Ben hemen yeniden gebe kalmak isterken bugün doktorum mol gebelik çıkarsa 1 yıl korunmanız gerekecek dedi. Bu sefer daha çok üzüldüm.
Lütfen bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım arkadaşlar. Bi kez daha yıkılmak istemiyorum tek istediğim tez vakitte melegimi kucağıma almak.
Bize de aynısını söyledi dr. İnsan kabul ediyor ama yine de üzülüyor iste.Geçmiş olsun canımcım aynı durumda benimde bebeğim alındı ilk gebeliklerde çok yüksek ihtimalle yaşandığını 3. Gebelik kaybından sonra genetik testlerin yapılacagını söyledi kısa bir korunmadan sonra daha çabuk hamile kalabilirsin dedi.kısaca hatalı sperm denk gelmiş diyebiliriz dedi.
Evet çok zor gerçekten tam alıştım diyorum bi bebek görsem kötü oluyorum. Farkında olmadan nasılda alışmışım meleğimin varlığınaInşallah patolojı sonucun temiz çıkar güzel Şeyler düşün.biliyorum zor ama iyiye yor ki iyi olsun diye düşünüyorum ben hep.çok iyi biliyorum o patoloji sonucunu beklemenin stresini bendeRabbimin verdiği herseyde vardır bir hayır diyorum.
Öyle diyorlar "düşüğün bacağı içeride " derler diyor büyüklerimiz bakalım artık nasibimizde varsa hayırlısıyla sağlıklı versin RAbbim.Evet ama üzme kendini kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalırsın gibi bi söze umut bağladık ama dur bakalım :)
Amiiin inşallah.üzerinden 3 ay geçmesine rağmen hamile biri görünce bian elim karnıma gidiyorEvet çok zor gerçekten tam alıştım diyorum bi bebek görsem kötü oluyorum. Farkında olmadan nasılda alışmışım meleğimin varlığına
Allak kimsenin kucağını boş bırakmasın bi daha da hiç birimize yaşatmasın
evet cnm malesef 2 hafta olduÖyle diyorlar "düşüğün bacağı içeride " derler diyor büyüklerimiz bakalım artık nasibimizde varsa hayırlısıyla sağlıklı versin RAbbim.
Sende mi Bebeğini kaybettin?
Geçmiş olsun ,10 haftalık kürtajdan sonra 1 yıl niye bekleyecekmişsinki 3 ay yeterli biliyorum ben !Benimde 10 haftalık olan gebeligim geçen hafta cuma gün bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandirildi.
Gerçekten çok zor üzücüilk gebeliğimdi ve her şey sorunsuz gidiyordu. Patoloji sonucumuz henüz çikmadı
Ben hemen yeniden gebe kalmak isterken bugün doktorum mol gebelik çıkarsa 1 yıl korunmanız gerekecek dedi. Bu sefer daha çok üzüldüm.
Lütfen bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım arkadaşlar. Bi kez daha yıkılmak istemiyorum tek istediğim tez vakitte melegimi kucağıma almak.
canım öncelikle allah sabır versin inşallah bir daha yaşatmasın ve en kısa sürede bebeğin olur bende aynı durumu ysşadım eylül ayında ve çok zor günler geçirdim hergün ağlsmalar bebek hamile gördüğünde kötü olmalar ve sanki kimse seni anlamıyor gibi geliyor o zamanlarda bir çok kişi de anlamıyor zaten sadece senle aynı acıyı yaşayan anlıyor ama zamanla adın biraz daha hafifliyor kesinlikle dinmiyor ben her hamile her bebek gördüğümde aklıma geliyor hoş çoğu zaman aklımda ama bu acı ile yaşamayı da öğreniyorsun merak etme hayırlısı böyle imiş umarım en kısa zamanda bebişlerimiz olurMuayene olmaya gittiğimde 11 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendim...yani iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktorum...6 haftalıkken biraz yavaş atıyordu kalbi...işin kötüsü kanamam olmadı anlamadım gitmesem de anlamayacaktım...şimdi araştırmak için tahliller verdik acaba ne çıkar bilmiyorum...meleğim gitti cennete...benimle aynı durumu yaşayanlar yaşadıkları ve nedenleri hakkında bilgi paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
Merhaba arkadaslar bende agustos ayinda biyokimyasal gebelik yasadim .. Daha sonra klomen+menegonla mart ayinda hamile oldugumu ogrendim ilk basta hersey normal giderken bebegin gelisiminin iyi olmadigini ogrendim..kalp atislarinida duyduk ama malesef pazartesi gunu bebegim düştü..7+4de kaybettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?