- 3 Şubat 2015
- 38
- 12
- 18
Kişiden kişiye değişebilir canım ağrı doktoruna danıştın mı?Kızlar benim kurtajimin 4gunu 2 gündür çok agrim var ilaç icsemde
Amin canım çok kötü bir duygu .. Ama en azından bir kızın var senin en büyük şansın ve meleğin Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahbende 3 kere yaşadım arkadaşlar 2. kürtajdan sonra bi kızım oldu...kızımdan sonra tekrar hamile kaldığımda yine kürtaj oldum çok kötüydü inş tekrar yaşamayız bu arada kızımda hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 10 ay boyunca iğne kullanmıştım..kızımdan sonrakinde ise dr hemen başlatmadı keseyi görmem lazım dedi (hemen başlamamız gerekiyodu aslında ) 9. haftaya kadar bekledik ama kalp atışlarını hiç duymadık...Rabbim bi daha yaşatmasın hiç kimseye :-(
kesinlikle öyle canım bi kızım olduğu için daha iyiyim ve daha kolay atlattım...Rabbim size tez vakitte nasip eder inş...üzülmeyin mutlaka bi vakti vardırAmin canım çok kötü bir duygu .. Ama en azından bir kızın var senin en büyük şansın ve meleğin Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben de şimdi öğrendim bebeğimin kalbi durmuş 1 hafta önce, yarın kürtaj için gidicez    çok kötüyüm
doktordan şimdi geldim yaşadıklarınızı ben de yaşıyorum şu an çok kötüyüm gebeliğimin 8. haftası içindeydim kalp ataşı alamadık bebek büyümemiş maalesef onu kaybettim isyan etmiyorum ama üzülmeme engel değil bu kürtaj olmam gerek ilk hamileliğimdi çok korkuyorum kürtajdanbu ateş yurekte kor... sızı sızı yakıyor... Rabbımden gelene amenna dıyoruz ama insanız Rabbım tekrardan bebek verırmı verse nasıl olur bılmıyorum hakkımızda hayırlı olanı Rabbım biliyor
Her yaşananda bir hayır vardır hayırlısını versin Rabbim umutsuzluğa kapılma asla ve aynı şeyleri yaşarmıyım diye düşünme..
Ben de şimdi öğrendim bebeğimin kalbi durmuş 1 hafta önce, yarın kürtaj için gidicez    çok kötüyüm
CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM... bende 12 haftalıkken dokuz haktalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimm yaklaşık bir ay önce kürtaj oldum... beni tamamen uyutup yaptılar sanki derin bir uykuya daldım uyandığımda hiçbir şey yoktu almışlardı meleğimi... 10 haftadan küçük gebeliklerde kürtajı kazıyarak temizleyerek alıyorlar... ilk saatler genel anestezinin etkisiyle bende ishal ve kusma olmuştu sonrasında yüreyerek çıktım... bir hafta onun psikolojisini atlatamadım sonra da alışmak işte.... çok şükr benim ağrım sızım olmadı sadece kürtajdan sonra adet sürem kadar 5-6 gün kanamam oldu adet olur gibi şimdi bu hafta adetimi bekliyorum... üzülme olur mu cennete bir melek gitti annesini bekleyen... minik şefaatçi... istediğin zaman yazabilrsin her türlü sıkıntında konuşuruz rahatlarsın... inşaaallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimizedoktordan şimdi geldim yaşadıklarınızı ben de yaşıyorum şu an çok kötüyüm gebeliğimin 8. haftası içindeydim kalp ataşı alamadık bebek büyümemiş maalesef onu kaybettim isyan etmiyorum ama üzülmeme engel değil bu kürtaj olmam gerek ilk hamileliğimdi çok korkuyorum kürtajdankürtaj sonrası neler yaşadınız ?
üzülme demek yersiz biliyorum ama sağlıklı bir bebek değildir muhtemelen canım bnde yaşadım kısa süre önce her şeyin hakkımızda hayırlısı
Cok üzgünüm kendimi cok kötü hissediyorum acı çekiyorum ama neden demiyorum, yarın sabah ben de kürtaj olacağım kelimesinden bile korktuğum şey başıma geldi ve cok korkuyorum ne yasayacagimi bilmiyorum bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. sonrasında nasıl olacak bilmiyorum.. cok korkuyorum..CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM... bende 12 haftalıkken dokuz haktalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimm yaklaşık bir ay önce kürtaj oldum... beni tamamen uyutup yaptılar sanki derin bir uykuya daldım uyandığımda hiçbir şey yoktu almışlardı meleğimi... 10 haftadan küçük gebeliklerde kürtajı kazıyarak temizleyerek alıyorlar... ilk saatler genel anestezinin etkisiyle bende ishal ve kusma olmuştu sonrasında yüreyerek çıktım... bir hafta onun psikolojisini atlatamadım sonra da alışmak işte.... çok şükr benim ağrım sızım olmadı sadece kürtajdan sonra adet sürem kadar 5-6 gün kanamam oldu adet olur gibi şimdi bu hafta adetimi bekliyorum... üzülme olur mu cennete bir melek gitti annesini bekleyen... minik şefaatçi... istediğin zaman yazabilrsin her türlü sıkıntında konuşuruz rahatlarsın... inşaaallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimize
Benimde bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu. Bana doktorum 3 hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi, hatta bunu tavsiye de etti çünkü kürtajdan sonraki dönem hamile kalmak için çok daha elverişli dedi.
Çok geçmiş olsun olsun canımdoktordan şimdi geldim yaşadıklarınızı ben de yaşıyorum şu an çok kötüyüm gebeliğimin 8. haftası içindeydim kalp ataşı alamadık bebek büyümemiş maalesef onu kaybettim isyan etmiyorum ama üzülmeme engel değil bu kürtaj olmam gerek ilk hamileliğimdi çok korkuyorum kürtajdankürtaj sonrası neler yaşadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?