Geçmiş olsun canım benimde 3 gün önce bebeğimin kalbi durdu ve sonlandırmak zorunda kaldık. Doktorumun dediğine göre sağlıksız bir bebekti ve yaşamadı herşey Allahtan verende o alanda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabiliriz biz sağlıklı olalım gerisi gelir inşallahMuayene olmaya gittiğimde 11 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendim...yani iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktorum...6 haftalıkken biraz yavaş atıyordu kalbi...işin kötüsü kanamam olmadı anlamadım gitmesem de anlamayacaktım...şimdi araştırmak için tahliller verdik acaba ne çıkar bilmiyorum...meleğim gitti cennete...benimle aynı durumu yaşayanlar yaşadıkları ve nedenleri hakkında bilgi paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
evet canım bnde öyle düşünüyorum her şeyin başı sağlık... kontrole gittim on beş gün sonra rahim temiz dedim en az üç adet dönemi bekle dedi... beklicez inşaallah hayırlısıyla bebişlerimiz olur ikimizin de yaz bana olur mu haber alınca :)Geçmiş olsun canım benimde 3 gün önce bebeğimin kalbi durdu ve sonlandırmak zorunda kaldık. Doktorumun dediğine göre sağlıksız bir bebekti ve yaşamadı herşey Allahtan verende o alanda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabiliriz biz sağlıklı olalım gerisi gelir inşallah
inşaallah cnm yaevet canım bnde öyle düşünüyorum her şeyin başı sağlık... kontrole gittim on beş gün sonra rahim temiz dedim en az üç adet dönemi bekle dedi... beklicez inşaallah hayırlısıyla bebişlerimiz olur ikimizin de yaz bana olur mu haber alınca :)
Bende şimdi geldim kontrolden şükür bir problem yok aynı şeyi bana da dedi 3 adet dönemi :) İnşallah canım sağlıkla o günleri görürüz ..
canım seni çok iyi anlıyorum yaklaşık 17 gün önce kürtaj oldum inşaallah sağlıklı bir gebeliğin olur bi sonrakinde...bebeğimiz sağlıksız olup yaşasaydı onun çektiği acıyla bizde çok acı çekerdik rabbimin takdiri üzülme bak bizler varız yazmak istersen her zaman konuşmak için buradayız tekrardan geçmiş olsunBenimde 8 haftasında öğrendım bebegımın kalbı durmus yarın kürtaj olucam cok kötüyüm
Bhcg değeri 6000 den sonra yaklaşık 4 günde 2 ye katlanıyormuş. Benim doktorum öyle demiştibende 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.6.hafta kalp atışlarını aldık. 9.hafta kontrole gittim memleket öncesi.Kese büyümüş fakat 6.haftada kalp atışları durmuş.Ogün kürtaja ertesi günü memleke gittim.Psikolojik olarak çok kötü bir durum.Ve sanırım yine aynı şeyleri yaşıycam.1buçuk haftadır dr a gidiyorum beta hcg değerim ikiye katlamıyor.Yüzde 30 anca artıyor.Dr olmaz bu bebek diyorkeseyi gördük ama çok umutsuz dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?