ademel mutluluğun doruk larında Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 2.584 2 25 Nisan 2008 Konu Sahibi ademel #101 çok şükür gördük bebeğimin kesesinisırnaşık şey inşallah 10 gün sonra da kalp sesleri için gideceğiz çok şükür yarabbim herşey çok iyi gidiyor herşey olması gereken gibi
çok şükür gördük bebeğimin kesesinisırnaşık şey inşallah 10 gün sonra da kalp sesleri için gideceğiz çok şükür yarabbim herşey çok iyi gidiyor herşey olması gereken gibi
ademel mutluluğun doruk larında Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 2.584 2 25 Nisan 2008 Konu Sahibi ademel #102 bebeğim iki gündür kendini mide bulantılarıyla hissettiriyor annesine aa bir de tabi uykuyla esnemesi hiç geçmez mi bir insanın yaawwyerimseniben
bebeğim iki gündür kendini mide bulantılarıyla hissettiriyor annesine aa bir de tabi uykuyla esnemesi hiç geçmez mi bir insanın yaawwyerimseniben
turkugozlum hoşgeldin ali doğan'ım Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2007 85 3 25 Nisan 2008 Konu Sahibi ademel #103 tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... inşallah bu duyguları en kısa zamanda bizlerde yaşayarız... knd iyi bak..
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... inşallah bu duyguları en kısa zamanda bizlerde yaşayarız... knd iyi bak..
ademel mutluluğun doruk larında Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 2.584 2 26 Nisan 2008 Konu Sahibi ademel #104 nöbetten çıktım uyudum uyudum uyudumlaelaelaelaelae bu aralar hiç sevmiyom ya uykuyulülülülülülü gerçi nöbetten çıktım o kadar da olsun:1closedeyes:
nöbetten çıktım uyudum uyudum uyudumlaelaelaelaelae bu aralar hiç sevmiyom ya uykuyulülülülülülü gerçi nöbetten çıktım o kadar da olsun:1closedeyes:
D dorra Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 51 0 27 Nisan 2008 Konu Sahibi ademel #105 tebrıkler.ınsallah saglıkla dunyaya getırırsın bebgını ya nası sevınıyorum mutlu haberlerı alınca bol bol kendını odullendır canım uyu bol bol .bızde ınsallah o duygularla tanısıcaz bı gun
tebrıkler.ınsallah saglıkla dunyaya getırırsın bebgını ya nası sevınıyorum mutlu haberlerı alınca bol bol kendını odullendır canım uyu bol bol .bızde ınsallah o duygularla tanısıcaz bı gun