Bebegimin 38,5 ateşi var

Sevgisaygi11

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
66
33
30
Arkadaşlar, 8 aylık bir bebeğin 38,5 vücut ısısı oldukça yüksek ve bu durumda ateşli mi oluyor? Şu son zamanlar dış çıkarıyoruz ve ilk defa ateşle karşılaşıyoruz. Dış çıkardığı içinmi yüksek derecesi var? Sizce ne yapmalıyım? Şu an uyuyor üstünü açtım ve bol bol emziriyorum. Malesef kabızlık olduğu için lavman kullandim ve bu durumda ateş düşürücü fitil herhalde veremem. Gerçi doktor kontrolöründen geçmedi sürece ilaç vermeye karşıyım. Gece için önlemimi alayım dedim olurda eğer yükselirse sizce en başta ne yapmalıyım?

Hepinize hayırlı geceler, kızıma dua edin Inşallah ateşi girdikçe çıkmaz.

Uzun zaman düşmezse doktora götürmenizde fayda var ateş düşürücü varsa evde verin 38i geçtiği durumlarda vermek gerekiyor

Öncelikle çok geçmiş olsun bebek sahibi değilim ama iki yiğenim var ve annem çocuk gelişimiydi çocuk bakıyordu ister istemez öğrendiklerim oldu asla ve asla soğuk suyla yıkamayın ılıktan biraz sıcağa dönük suyla yıkayın lütfen diş çıkartma döneminde dahi olsa ateş yüksekliği kontrol altına alınmalıdır ve yarım saate bir ölçülmesi gerekirmiş ve su içermenizin faydalı olacağını söyledi annem kat kat giydirmemenizi ve mümkünse uyanıksa hırpalayıp oynamanızında ateşini düşüreceği hiç olmadığında koltuk altı ve ayak altlarına ılık su ve sirke sürerseniz düşeceğini ama düşmeden uyuya kalmayın dedi çoğu havale diş çıkarma döneminde gerçekleşiyormuş insanların normal diye tabir ettiği için hayırlı geceler bizi de bilgilendirin

Çok saolun bende uyuya kalmiyim diye buralarda geziyorum. Peki şimdi uyuyor ateşini ölçersem uyanır ve uykusuz kalınca halsizlesiyor ondan emin olamadım ölçsemi acaba diye

Çok saolun bende uyuya kalmiyim diye buralarda geziyorum. Peki şimdi uyuyor ateşini ölçersem uyanır ve uykusuz kalınca halsizlesiyor ondan emin olamadım ölçsemi acaba diye
Annemi aradım sordum neyse ki uyanıkmış bence ölçün anne yüreği işte sağlığından önemli değil tabiki uykusu ama kesinlikle ateş düşürücü kullanın bu dönemlerde gerekli oluyor bizi de bilgilendirin

Diş ateşi 38 i geçmez.
Sadece beziyle uyusun, baktınız düşmüyor ılık 20 dk süren duş aldırın.
Benim etkili yöntemlerimden biri de ıslak mendillerle silmekti.
Alkol, kolonya sirke asla ama bebek ıslak mendilleri ile kol altı, boyun, eklem yerlerini silerdim.
Yarın sabah doktora gidin diyeceğim ama 3 gün olmadan tahlil yapmayacaklardır.
Şikayet sadece ateşse 3 gün bekleyin bakalım, neye çevirir o zaman belli olur.
Çok geçmiş olsun meleğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…