4,5 aylık bebeğim ateşi 35,5-34,8 doktora gitmelimiyim

Tüm gece uyumadım sürekli sıcak tutdum ve ateşini ölçtüm uyanmaması zaten korkutdu çünkü sürekli bişeyler giydiriyorum uyanmıyor normalde dokunsam uyanır. Eşimi 3 kez uyandırdım gidelim diye telaşlananacak bir durum yok dedi 34,5 altı tehlikelidir dedi uykusundan olmak istemedi herhalde. Doktordan geliyoruz şükür iyi şimdi ama bir daha böyle bişey yaşasak dinlemem
Eşiniz de baya gamsızmış. Neye göre telaslanacak bir durum olmadığına karar verdi, kendisi doktor mu?

Kardeşim doktor ona sormuştum ben bunu rota virüs aşısı olduğunda ilk başta koltuk altından ölçtüğümde 35.7. Giydir 36 olması lazım demişti. 37.5 üstünde olunca fitil ver hala geçmezse acile git. Bu arada oğlum 3 aylık

Kardeşim doktor ona sormuştum ben bunu rota virüs aşısı olduğunda ilk başta koltuk altından ölçtüğümde 35.7. Giydir 36 olması lazım demişti. 37.5 üstünde olunca fitil ver hala geçmezse acile git. Bu arada oğlum 3 aylık

Bebeklerde vucut ısısı bizden birtık yüksek olması normal 37,3 kadar gayet normal 37,5 de tehlikeli değil Allah hepsini korusun benim kızımda 4,5 aylık ilk kez ateşimiz oluyor

çok geçmiş olsun. Düşük ateşle ilk defa karşılaştım. Sonucu yazın mutlaka vaktiniz olursa.

Doktordan geliyorum doktorumuz inanmadı çihazınız bozuk ola bilir dedi hayır dedim yok dedi şoka gire bilirdi inanmıyorum öyle olursa ki olmayacak mutlaka saate bakma getir dedi ama kalın giydirerek doğru yapmışsın dedi. Yani inandıramadım yaşadıklarımızı😂 ama doktorumuz çok iyidir bebek güzel sağlıklı iyi bakılmış dedi 1,5 aydır kilo almamasına rağmen iyi dedi anne sütüne devam ek bişey gerekmiyormuş vallah benmi abartıyorum analayamadım. Hatta buraya bari sebebinin ne olacağını yazmak için sordum peki hocam düşük ateş neyin belirgisidir diye normal deyil dedi açıklama vermedi benim psikolojimin iyi olmadığını söyledi 😅😂

X