- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.689
- 63
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Kizimin dogum gunu pandemi yasaklarin denk geldi zaten dedeler anneanne babanne riskli katagoride oldugundan niyetli de degildik. Hatira kalsin diye o gun 2 pozcuk fotograf cektirdik studyoda .Pasta yaptik goruntulu aramaylada mum ufledik ekran resmi aldik. Napalim gunumuz sartlari bunu gerektirdi. Kimseyi riske atmadik ilerde kiziminda bi anisi olmus oldu .Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Bir arkadaşım organik malzemelerle ev yapımı pasta yapıp etrafa 1 yaş balonları vs koymuş. Bebeğe de bir bez bir papyon giydirmiş .Yere dertsiz masa örtüsü serip çocuğu üstüne koyup pasta ile aile fotosu ve üfleme seremonisinden sonra pastayı istediği gibi özgürce parçalaya parçalaya yüzüne gözüne süre süre yemesini videoya almış resimler çekmiş. Çocuğun cidden keyif aldığı bir doğum günü olmuş belli. Pişman olmazsınız gittiğim bütün bir yaş partileri çocuğa eziyetti uykusu geliyor kalabalıktan sıkılıyor vs.Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Doğum günü Partisi değil korona partisi olur yalnız yahu hicmi korkmuyorsunuz hamilesiniz. 1 yaş ne anlar doğum gununden ailenizle yapin geçin aman çocuk buyuyunce küsecek neden 1 yaş doğum günüm kutlanmadiYarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Evet yprgunum zaten cokBen 13.5 aylik bebeyle yeni bebeğe nasıl bakacağınızı düşünüp şok olmuş haldeyim şu an. Butun boş vaktinizi dinlenmeye ayırın allahaskina bırakın parti martiyi. Ovv bende bir tane var 7.5 aylık çook yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?