Bebegimin 1 yas gununu kutlamalimiyim?

Pek sevmiyorum bu işleri. Çok yakın olmadığım insanlar çağırınca da hediye için falan diye yaftalıyorum hemen.
Karnım burnumda olsa kalabalıktan kaçardım..

Bebeğim daha yeni bir yaşına girdi, evde oldukça sade bi arka plan hazırladım. Pastasını yaptım.
Sadece eşim ve ben üçümüz kutladık hatıra kalması için bol bol fotoğraf çektik bu kadar

Oglumun ilk yaş günü pandemiden önceydi. Bir mekanda kalabalık eş dost ailelerle kutlamıstik ama tüm o süslemeler vs kendim içindi açıkçası bir yıldır evden pek çıkmıyorum bunalmistim. Ama pandemi şartlarında asla yapmazdım. Geçen yıl 2.dogum gününü evde sadece anne baba anneannesiyle kutladık, anneanne ztn izole yaşadığı için o da. Üstte de yazıldığı gibi çocuk bir şey anlamayacak. İlerde fotolarda ne kdr debdebeli kutlandigina değil, beraber fotolardki mutlulugunuza, gulumsemenize bakacak.

İlerde fotolara bakıp pandemi zamanı neden milleti topladın anne dermi bı pasta iki foto yeterli. İsterseniz oyuncak alın. Yaşına uygun. Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Çocuk niye kimse yok desin yahu anne babası yanındayken..zaten daha bebek çok gereksiz masraflar pandemi var hem doğumunuz yakın kendinizce süsleyin biraz, bir de pasta tamam kendini bilince kutlamak daha iyi ben 1 yaşında bir mekanda organizasyonlu yaptım oğlum durmadı ben birşey anlamadım boşa masraf pişman oldum

minik bir balon, bebeği güzelce giydirirn açık havada pastasını mıncıklasın kutlayın. Fotoğraflarını çekin doya doya pikniğinizi yapın onu eğlendirin. yıllar sonra fotolara bakınca o neşenizi görsün yeter

Sakın ama sakın misafir çağırmayın.
Tamam sizin aşınız vardır ama o bebeğin yok.
Hatırlamayacağı bir olay için virüse maruz tutmanın da anlamı yok. Gazetelerde kaç kere anne babası sağlam kalıp da hastalanan gençler duyduk artık eskisi gibi “sadece yaşlılar hastalanıyor” da diyemiyoruz.

Bence mini bir pasta alın, üstüne mum dikin, bebişe de güzel bir oyuncak hediye edin. Pastadan bir çay kaşığı da yalatırsınız artık. Foto çekip arşivleyin bitti gitti.

Öbür türlü dıdının dıdısı gelecek, bebeği çiğ köfte gibi yoğurup elden ele dolaştıracak, bebek de her normal insanoğlu gibi isyan edecek, siz de pışpışlayıp sakinleştireceksiniz. 10 kişi top gibi sizi köşeden köşeye sektirse hoşunuza gider mi?

Biraz büyüsün, oyun arkadaşı olacak yaşa gelsin, zaten o vakte pandemi de geçer. O zaman evi doldurursınuz.

Çocuk 1 yaşında kutlamadan bir şey anlamayacak ki

Hamilesiniz, virüs var, küçük çocuk var, bütçeniz kısıtlı ben olsam yapmazdım. Aile arasında bir pasta alın, mum alın, balon koyun fotoğraf çekin bolca yeterli.

Şu komşuluk işini oldum olası sevmiyorum mesefe candır .ha gorusursin selam verirdin hal hatır sorarsın bukadar .bencede kendi aranızda kutlayin merak etmeyin ilerde demez neden komsular yok diye :)

Kutlasanız da olur kutlamasanız da. Bu tür şeylere çok anlam yüklenilmesi değişik geliyor bana. Ha ama illaha yapmak istiyorum diyorsanız sadece siz çocuğunuz ve babası ile evde 3 kişi bile yeter.

Ben her zaman 1 yaş için çocuğa küçük bi pasta alıp önüne koymayı istiyorum o pastayı yerken videoya çekicem

Ne güzel sizin yaşadığınız yerde corona bitmiş
Darısı tüm dünyanın başına :)

Çocuğun umurunda bile olmaz büyüyünce ama siz bilirsiniz

İnsanoğlu zor koşullar uzun sürünce boşvermeye başlıyor sanırım. Bundan 6 ay önce vakalar daha düşükken bu konu açılsa tepki büyük olurdu.
Şimdi ise “ne olacak” modunda takılıyoruz.
Tabi bu benim için de geçerli, insan psikolojisi korumaya geçiyor sanırım.

hiç uğraşmaya değmez
eminim ama kanıtlayamayacağım bir şey çocuğunuz asla 15 yaşında:
"doğumgünüme Hayriye yengeyi çağırmamışsın anne çok ayıp olmuş" demeyecek.
zaten çocuk da durmayacak, hem de pandemi va,r hem de kocaman gereksiz bir masraf olacak.

Oğlunuz ilerde "neden benim doğum günüm şaşaalı bir şekilde kutlanmamış" diye hayatına kahretmez herhalde. Üstelik şu dönemde kalabalıktan kaçınmaya çalışıyoruz zaten. ALLAH ömür versin de daha ne d.günleri olacak.

evet bu koronada 1 yaşında tüm algıları açık koca (!) çocuğa mutlaka yapın doğum günü.. Allah akıl fikir versin

Daha neler . Hiç bir yetişkinin (hatta ergenin) Bir yaş fotosuna bakıp da nasıl aile arasında yaparsınız, neden kimse yoktu vs türünden bir sitem, kırgınlık, küskünlük gösterdiğine rastlamadım hayatta. Hiç sorun etmez, aklına bile gelmez merak etmeyin. Hatta pandemiden bahsederseniz anneciğim nasıl da korumuş beni, kimseleri çağırmamış özellikle diye gurur duyar sizinle

Kendi aranızda yapmanız en mantıklısı komşularınızla ne kadar iç içe olursanız olun bu virüs zamanında olacak iş değil . Tabi ki insan özeniyor ama hastanelere düşmektense hevesimiz yarım kalsın biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…