- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
İlerde fotolara bakıp pandemi zamanı neden milleti topladın anne dermiYarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Ne güzel sizin yaşadığınız yerde corona bitmiş
Darısı tüm dünyanın başına :)
Çocuğun umurunda bile olmaz büyüyünce ama siz bilirsiniz
Daha nelerYarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Kendi aranızda yapmanız en mantıklısı komşularınızla ne kadar iç içe olursanız olun bu virüs zamanında olacak iş değil . Tabi ki insan özeniyor ama hastanelere düşmektense hevesimiz yarım kalsın biraz dahaYarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?