• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin 1 yas gununu kutlamalimiyim?

Biz de pandemi nedeniyle evde 3 kişi kutladık. Masa hazırladım ve duvara balon zinciri yaptım. Bikaç fotograf çekindiik ve bitti. Pişmanda değilim açıkçası gayet güzel oldu.

Ben 13.5 aylik bebeyle yeni bebeğe nasıl bakacağınızı düşünüp şok olmuş haldeyim şu an. Butun boş vaktinizi dinlenmeye ayırın allahaskina bırakın parti martiyi. Ovv bende bir tane var 7.5 aylık çook yorgunum

Virüs olduğu için doğumgününü kalabalık kutlamak bence de gereksiz.
Bu arada Allah kolaylık versin size. Peygamber sabrı versin sağlıkla büyütün.

Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorum😂evet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Kizimin dogum gunu pandemi yasaklarin denk geldi zaten dedeler anneanne babanne riskli katagoride oldugundan niyetli de degildik. Hatira kalsin diye o gun 2 pozcuk fotograf cektirdik studyoda .Pasta yaptik goruntulu aramaylada mum ufledik ekran resmi aldik. Napalim gunumuz sartlari bunu gerektirdi. Kimseyi riske atmadik ilerde kiziminda bi anisi olmus oldu .

Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorum😂evet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Bir arkadaşım organik malzemelerle ev yapımı pasta yapıp etrafa 1 yaş balonları vs koymuş. Bebeğe de bir bez bir papyon giydirmiş .Yere dertsiz masa örtüsü serip çocuğu üstüne koyup pasta ile aile fotosu ve üfleme seremonisinden sonra pastayı istediği gibi özgürce parçalaya parçalaya yüzüne gözüne süre süre yemesini videoya almış resimler çekmiş. Çocuğun cidden keyif aldığı bir doğum günü olmuş belli. Pişman olmazsınız gittiğim bütün bir yaş partileri çocuğa eziyetti uykusu geliyor kalabalıktan sıkılıyor vs.

Doğum günü Partisi değil korona partisi olur yalnız yahu hicmi korkmuyorsunuz hamilesiniz. 1 yaş ne anlar doğum gununden ailenizle yapin geçin aman çocuk buyuyunce küsecek neden 1 yaş doğum günüm kutlanmadi 😏

O değilde, oğlun 3 aylıkken mi hamile kaldın 😂😂😂😂 benim kızımda yaşına girecek 3 aylık hamileyim. Onun için rahat rahat gülebiliyorum. Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al bebegini

corona ve hamılelık olmasaydı yap birşeyler derdim ,

ama şuan o rsike girme , zaten oğlun aklı başına geldiğinde ben doğdugumda korona varmış diyecek ,

11 gün önce ben de bebeğimin ilk yaş gününü kutladım. Büyük de bir organizasyon yaptık. Doğum günü anından itibaren tek düşündüğüm ne kadar bomboş bir iş yaptığımız oldu😂😂😂 çocuk zaten hiçbir şey anlamıyor. Hepsi ebeveynlerin gönlünü hoş etmeye yönelik. Yorulduğuma mı yanayım, harcanan paralara mo bilemiyorum. Keşke evde kendi kendimize kutlasaydık da bu kadar stres olmasaydım.

Oğlumun 1 yaş doğum gününde güzelce salonumuzu balonla vs süsledik eşim ben oğlum giyindik süslendik . Mama sandalyesinden telefonumuza tripot yapıp saniye ayarladık pastamızın önüne geçip resim çektik 😃 resimler çok güzel çıkmış mutlu olduk 😍 geçen Aralık’ta 1 yaşına girmişti pandemi tavan yapmıştı tabi . Hiç bir arkadaşımızı davet edemedik . Ailemizden kimse burada değil zaten . Ki çocuğum doğum gününde öyle organizasyon yapsam uyku saati geç kalacak çocuk ağlayacaktı düzen bozulacak ben misafirleri bırakıp çocuk uyutacağım vs zor olurdu .

Ay hayır hiç gerek yok. Delta varyantı gerçekten çok yayılıyor, binadakilerle falan kesinlikle risk almayın. Kimin eşinde çocuğunda var bilemezsiniz bir de hamilesiniz. İleride çocuğunuz zaten anne babası doğmamış kardeşi bir aradayken çekilen fotoğraflarla mutlu olacaktır.

Biz kizimin 1 yasini aile dostumuz olan bir cift ve bakicisiyla kutlamistik. Gayet de iyi yapmisiz. Kalabalik bebegi mutlu etmiyor geriyor aksine. 2 yasini da kalabalikla kutlamaya niyetlendim virus var diye vazgectik. Sadece aile dostumuz olan cifti cagirdik. Bi pasta kestiik. Evin bi duvarini suslemistim ben unicorn konseptli. El kartlari, ayakta duran 2 sayisi falan hazirladim ekstra. Kizimin bolca fotografini cektim orda. Yarin bir gun sorarsa onlara bakariz iste 🤭 soyle 4 5 yasina gelip akli tamamen erene kadar kendi de heveslenene kadar kalabalik kutlamayi dusunmuyorum ben. 🤷

Back
X