- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Pandemi bitti mi? Bir biz mi manyak gibi yaşıyoruz ben anlamıyorum, böyle konuları görünce ağzım açık kalıyor. Bebeğinizin nice mutlu yaşları olsun elbet ama salgın devam ediyor, bir sene daha sabır…Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Çocuğunun 1-2yas doğum gününu büyük gosterisle kutlayanlarin %90i tamamen Instagramda gösteriş yapmak için, fotoğraf paylaşmak için kutluyor..Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
Yani ben foto paylasan biri degilim.sadece ozenmemis olmak istemiyorum.o yizden.ama sanirim yeterli olacakÇocuğunun 1-2yas doğum gününu büyük gosterisle kutlayanlarin %90i tamamen Instagramda gösteriş yapmak için, fotoğraf paylaşmak için kutluyor..
Kesinlikle yapin. Bi pasta balonlar vs. Ben cafede kutlamistim 1 yasini. 1 yazili balonlar vardi. Pastasinda da en ustte 1 yaziliydi. Bi anı olur. Evim buyuk degil bi de hizmet etmrk istemedim. Cafede acik alanda 1 saat durduk.. Saglikli mutlu omru olsun yavrunuzun..Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorumevet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?