Bebegimin 1 hafta onden gelmesi Dogumu etkiler mi?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Daha onceden anne olan veya bilgisi olan anne adaylari.
bebegim 1 hafta onden geliyor ultrasonda hep buzaman kadar boyleydi hic degismedi.
dogumumda 1 hafta once olur mu?
yani size nasil anlatiyim.
dogum 40. haftada olacak diyelim
ama benim bebegim 1 hafta onceden 40 haftasina girdi ozaman mi gelir yoksa sat a gore mi gelecek?
saglik ocagindaki aile hekimimiz bebek bu durumu degistirir demisti dogum tarihini ogrenmek istedigim zaman?
biliyorum ne zaman isterse ozaman gelecek te benim daha cantam hazir degil ondan sordum :)

Cnm , benim durumumda ayni sen gibi, hatta az once doktordan geldim, ne kadar geliskin bi bebek masallah dedi.. Sevinmelisin.. Kiz cocuguysa 1 -2 hafta erken dogabilir, erkekse 40. Haftada dogabilir.. Allah bilir tabi..

Cnm , benim durumumda ayni sen gibi, hatta az once doktordan geldim, ne kadar geliskin bi bebek masallah dedi.. Sevinmelisin.. Kiz cocuguysa 1 -2 hafta erken dogabilir, erkekse 40. Haftada dogabilir.. Allah bilir tabi..

masallah canim cok sukur seviniyorum :) da ilk gebelik olunca hani erken beklemelimiyim dedim kendime.
kiz bebis benim.
hakkimizda neyse hayirlisi o olsun.
birde bisi diycem suan 27+2 im.
yani 27 haftayi doldurdum 28 den 2 gun mu aldim oluyor hafta hesabi kafami karistiyor.
suan kac ayligiz onuda bilmiorum

canim tabi etkiler 40 deyilde 39u bekle sen:)) ama çanta için çok erken daha

bitanem norml doğuracaksan bebek haftaya bakmaz ki. gelmek istediği zaman gelir. sezeryansa da zaten doktor kilosuna gelişimine göre karar verir

bitanem norml doğuracaksan bebek haftaya bakmaz ki. gelmek istediği zaman gelir. sezeryansa da zaten doktor kilosuna gelişimine göre karar verir

tesekkur ederim canim ilk gebeligim ve bunlari bilmem iyi oluyor.
tecrubeli annisler sagolsun yardim ediyor bana

benimde duzensiz bazen gunde 8 kez vurdugu oluyo dun ve bugun hic olmadi doktorum magnezyum verdi cok iyi geliyo vallah

cok sukur sık olmuyor benim 1 defa yasadiim oda 26 haftalikken.
baya korkmustum ama farkli bir sanci idi anladim sonra yalanci sanci oldugunu.
aman simdi gelmesin kuzular daha var.

Benim bebis te 2 hafta onden gidiyormuş doktorum öyle söyledi. Normal Doğum istiyorum ben de bakalım hayırlısı olsun..

bende normal dusunuyorum ama bakalim :)
bizimki simdiden bas asagi duruyor pozisyonunu almis :)

Ohh ne güzel işte :) benimde 10 gun sonra tekrar doktor randevum var ozaman sorayım bakalım bebis pozisyonunu almış mi . Unuttum Bu sefer sormayı tuhh Oysaki 4 gun once gitmiştik doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…