Bebegimin 1 hafta onden gelmesi Dogumu etkiler mi?

Ohh ne güzel işte :) benimde 10 gun sonra tekrar doktor randevum var ozaman sorayım bakalım bebis pozisyonunu almış mi . Unuttum Bu sefer sormayı tuhh Oysaki 4 gun once gitmiştik doktora.

doktor soylerdi benim doktorum dedi kisce donmus diye aa dedim tabi annesi artik kafa asagida dedi :)
zaten biliordum tekmeler gogus altimda hissedilio :)

Benim de bebegimin kilosu 1 hafta onde cikti seviniyodum ama hamilelik sekeri yuzundenmis benimkisi . Sukur simdilik bir sorun yok diete basladim sali kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum. Bu arada 2. Hamileligim benim ilkinde de geriden geliyodu bebegimin kilosu 32 haftalik dogdu normali bir yakalayamadim :110:

Benim de bebegimin kilosu 1 hafta onde cikti seviniyodum ama hamilelik sekeri yuzundenmis benimkisi . Sukur simdilik bir sorun yok diete basladim sali kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum. Bu arada 2. Hamileligim benim ilkinde de geriden geliyodu bebegimin kilosu 32 haftalik dogdu normali bir yakalayamadim :110:

benim sekerim cikmadi canim :)
hmm insallah vakti saatinde gelir bebislerimiz saglikla

Benimde hep 1 hafta önde gitti 36+4tee kontrole gitmiştim doktor maşallah şuan doğsa bile küveze girmez solunum sıkıntısı çekmez doğabilir yani çok sağlıklı gelişimi tamamlanmış dedi zaten 37de de doğum yaptım

Benimde hep 1 hafta önde gitti 36+4tee kontrole gitmiştim doktor maşallah şuan doğsa bile küveze girmez solunum sıkıntısı çekmez doğabilir yani çok sağlıklı gelişimi tamamlanmış dedi zaten 37de de doğum yaptım

insallah benim kizimda gelisimini tamamlayip ogle gelir dunyaya eve beraber doneriz allah biliyor ya cok korkuyorum onceden gelip kuvezde kalmasindan.
suan riskimiz yok ama hic belli olmuyormus :/

insallah benim kizimda gelisimini tamamlayip ogle gelir dunyaya eve beraber doneriz allah biliyor ya cok korkuyorum onceden gelip kuvezde kalmasindan.
suan riskimiz yok ama hic belli olmuyormus :/
İnşallah canım rAbbim sağlıkla kavuştursun sizi bol bol yürüyüş yap hareketsiz kalma hiç

Daha onceden anne olan veya bilgisi olan anne adaylari.
bebegim 1 hafta onden geliyor ultrasonda hep buzaman kadar boyleydi hic degismedi.
dogumumda 1 hafta once olur mu?
yani size nasil anlatiyim.
dogum 40. haftada olacak diyelim
ama benim bebegim 1 hafta onceden 40 haftasina girdi ozaman mi gelir yoksa sat a gore mi gelecek?
saglik ocagindaki aile hekimimiz bebek bu durumu degistirir demisti dogum tarihini ogrenmek istedigim zaman?
biliyorum ne zaman isterse ozaman gelecek te benim daha cantam hazir degil ondan sordum :)
maşallah buna sevinin bence
merak ettim nasıl beslendiniz kilo aldınızmı ne kadar aldınız

maşallah buna sevinin bence
merak ettim nasıl beslendiniz kilo aldınızmı ne kadar aldınız

sagol cnm valla cnm sut ve sut urunlerini cok tukkettim hala var o :)
86 ile hamile kaldim 91im simdi.
esim hep bisiler tikistiriyor agzima hala ogle :)

Benim oğlumda geçen cuma 27+1 de 1400 kg idi dönmemişti tersti 2hafta önden gidiyor doktor tombis oğlusun dedi benimde kafamda soru işareti hep önden gitmesi iyi mi kötü mu başından beri hep böyleydi 1hafta önden gidiyordu erken doğumu tetikler mi

Benim oğlumda geçen cuma 27+1 de 1400 kg idi dönmemişti tersti 2hafta önden gidiyor doktor tombis oğlusun dedi benimde kafamda soru işareti hep önden gitmesi iyi mi kötü mu başından beri hep böyleydi 1hafta önden gidiyordu erken doğumu tetikler mi

bende bilmiyorum birtanem doktoruma sormadim 8 haziranda sorucam ama dogum tarihi degisirmi?
gerci 37 den sonra hazirlikli olmakta fayda var ne olur ne olmaz

Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı insan korkuyor ultrason kağıdında doğum 8.ayin 4u yazıyor erken doğumdan çok korkuyorum vaktinde gelirler inşallah

Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı insan korkuyor ultrason kağıdında doğum 8.ayin 4u yazıyor erken doğumdan çok korkuyorum vaktinde gelirler inşallah

insallah canim genellikle 40.haftaya gore hesaplaniyor ama cogu bebek tam vaktinde gelmio kimisi erken kimisi gec.

X