Benimde icim gitti öyle sinir oldum ki, neden annelere bunlari cektiriyorlar, öyle3 aylık bebek yürütülmeye çalışılmaz havaya atılmaz onun bir omurga dengesi var bazılarında çocuk oturmaya başlamadan oturtur bunların hepsi çok büyük hata ellerindeki bebeğin sağlığını düşünmeyip onu oyuncak bebek sananlar var birdaha böyle şeyler yapmalarına izin verme onlar kendilerine çok güvenseler bile 3 aylık çocuk kucakta sessizce sevilir
Haklisin canim benim bebegimde 17Ayy bende yurt disinda kaliyorum ve turkiyeye tatile gidince aynisini yasadim. Benim bebegim bide erken dogdugu icin daha cok sakinmam gerekiyordu, ben beceremedim valla bebegim hasta oldu 5 gun hastanede yattik :'( cok sukur Rabbime su an iyi evime dondum canim canim evimm. valla bebegini uzak tut sonra ceken hastanelere dusen sen olursun
Eşin gitsin mınnacık bebegını openlerı mahvetsin.mıkrop kaparda hasta olursa gorur ozaman bebegı opturmeyı.Bende istemiorum aslinda ama
Laf etsem esim
Mahv eder, bide elinden öpüyorlar daha cok, yanagi tahris olmasin diye, ya zaten
Bebegin eli hep agzinda akil var mantik var düsünün biraz , deli olmadan su iki hafta bi gecse
Ahh keşkeValla bende bebegimi dogurduktan 9 ay sonra gun yuzune cıkarıcam steril bi odaya koyucam bebegımı sorana uyyo zorla uyutyorum uyandırmayın dıycemtabı ısın sakası ama bırakın oyle sevmelerını bide o sigara içip geliyolar ya bebegı muc muc opuyolar. miss kokulu bebek leş gibi sigara kokuyor. Ya da ellerını yıkamazlar etmezler bebegın dudagına agu bugu yapıp severler. Bıyıklarıyla sakallarıyla operler ıyy. Ozaman nasıl engel olacam hıc bılmıyorum sanırım sızde napsanız engel olamazsınz boylelerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?