Bebegimi yanlis sevme sekli

Onlar geldiğinde sürekli yapacak bir iş bulun mesela emzirin uyuyun bezi kuru bile olsa oyalana oyalana değiştirin ne biliyim kucaginizda sevin ay 3 ay oldu hala doyamadım diyin huysuz diye kucağımda gezdiriyorum ağlamasın simdi diyin .. ben bazen hep buna benzer şeyler yapardım

Benimde icim gitti öyle sinir oldum ki, neden annelere bunlari cektiriyorlar, öyle
Pismanim ki agzimi acmadigim icin

Haklisin canim benim bebegimde 17
Gün erken dogdu, keske gelmeseydik diyorum ama mecburdum uzak tutmaya calisiyorum ama olmuyor, Yarin esimi sert bir dille uyaracagim o söylesin ailesine yoksa ben söyleyecegim

3 aylık bebeğin canı ne kadar ki o nasıl sevmek. Anneme anlatmış bir tanıdığı. bebeği küçükken havaya atıp seviyorlarmıs sonra bebeğin başını carpmışlar duvara zihinsel engelli kalmış. bebek sizin bebeğiniz bir şekilde uyarın.

Izin vermeyin. Kırmak istemiyorsanız hemen en bilindik masum yalana başvurun:
"Doktoru sakın zıplatmayın."
"Doktoru öpmeyin alerjisi olabilir."
"Ayak gelişimi şuan takipte aman bastırmayın doktoru özellikle uyardı."
"Doktoru bu çocuğu kim öptü diye sordu?"

Ben böyle zibilyon tane şey söyledim. En son kayınvalidem "Bunun doktoru da bana düşman koymadı ki torunumu seveyim." dedi

Allahim Yarabbim bayadir girmiyorum sinirim bozulmasin diye su foruma. ilk iki okudum konuda yine zipladi sinirim. vermeyiniz hanimefendi. anlamiyorlarsa anlamalarini bekleyecek haliniz yok. 3 aylik bebek dedigin yatar bakar etrafa. hoplatmak ziplatmak ne demek. tobe ya

Malatyalilar genel olarak boyle seviyor demek ki
Arkadasimin hoplata ziplata manyak gibi sevdigi ve aglattigi bebek kucagima gelince huzuru bulmustu adeta
Bende malatyaliyim gerci ama demek ki yarim kalmisim akli selim malatyaliyim ben

Gercektn 3 aylik bebegi oyle ziplatmak nedir deli mi bunlar ya
Kesinlikle izin vermeyin

Ben bu uyarı alınca "bizde cocuk buyuttuk" diyenlerden tiksiniyorum
Tamam sende buyuttun, masallah kocaman olmus lar gayet saglıklı lar evet, ama cocuk buyutme konusunda ki dogru ve bilirkişi sen degılsın?
Bebegın anne babası nası istiyorsa öyle olacak, saygı duyacaksın bu kadar basit.
Sen seninkini havaya atıp sev, bana ne.
Ben usulca sevılsın istiyorum Bukadar basit.

Allah yardımcınız olsun, en sevmediğim insan modelleriyle bir aradasınız.
Bu arada hımbıl diye ona derler, el kadar Bebegın kosmasını bekliyor sanırım deli.

Bende istemiorum aslinda ama
Laf etsem esim
Mahv eder, bide elinden öpüyorlar daha cok, yanagi tahris olmasin diye, ya zaten
Bebegin eli hep agzinda akil var mantik var düsünün biraz , deli olmadan su iki hafta bi gecse
Eşin gitsin mınnacık bebegını openlerı mahvetsin.mıkrop kaparda hasta olursa gorur ozaman bebegı opturmeyı.
Ne cins insanlar.

Kendi cocugumu opmeye kiyamadim ben aylarca. Kafasindan optum. Ayaklarindan optum. Yanagina icim giderdi de sadece koklardim. Grip oldum 2 aylikti o zaman. Delirmistim opemedigim koklayamadigim icin. Maskeyle emziriyordum. Emmesi bitince esime veriyordum uyutsun falan diye. Yaklasamamistim bir hafta cocuguma.
Bu yaz kv.ye gittik. 1 hafta kaldik. Dudaginda kocaman ucuk var. Uyardim bi de gorur gormez. Anne bak opme gecene kadar. Cocuga bulasmasin. Cok tehlikeli bak dikkat edelim lutfen dedim. Dinleyen kim. Ayni gun aksam yapisti cocugun yanagina. Allahtan benden once esim mudahale etti. Biraz kizdi. Biliyo ki ben mudahale edersem agir olur. Alir cocugu cikarim yani. Bana birakmaz hic bu konulari.
Esini sert dille uyar bence.

Sinirimlerim zıpladı
Gerekiyorsa sert bi şekilde uyarın naparlarsa yapsınlar.
Kendimi düşündüm de yeni doğduğunca biri öpse çıldırırım herhalde baştan uyarmak lazım herkesi

direkt uyarin.
benim bebeğimi bu şekilde sevemezsiniz deyin.
istedikleri kadar küssünler ..
valla eşimin halası bebeğim 20 günlüktü pusetine eğildi öpmek için ölmeyin lütfen deyip uyardım hemen.
küsmüş...
kusura bakmasın kimse..
önce saygı duymayı öğrensinler

Ahh keşke
Şehir içi Otobüse metroya biniyorum kanguru ile, bebeğin yüzü kapalı elini ayağını tutuyolar öpüyolar yolcular. Sormak yok bişey yok.

Beniimde 3 aylık bebeğim var
Nasıl seviyorum bi gorsen aklın durur galiba

Bagirarak,hoplatarak,zıplatarak,vuravura seviyorum resmen yeni doğanliğı artık geçti diye düşünüyorum

Ama bi başkası benim bebegimi öyle sevse bende kızardim galiba

ben kv kucagundan birkere aldım
birdaha cesaret edemedi bütün akrabalarına ama blondun çocugunu kucagunuza almayın sinirleniyor
sanki birtek kendı dogurdu demiş,
çok kısa bir süre kızıma baktı ayyy vallahi sen ne güzel alıştırdın hiç kucak istemıyor dedi,

heee çok kızıdın sinirlendin ama haklıymışım demi dedim ,

tavrını bir kere göster ama net göster

Çocuğumun böyle manyakların elinde oyuncak olmasındansa, ortalığı ayağa kaldırırım. Öyle ne desem filan diye düşünüp, geri çekilmeyin. Çocuğunuzu babası ve siz korumak zorundasınız. Kurallarınıza uymayanlar da sevmesinler zaten. Onlara kobay doğurmadınız neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…