Bebegimi yanlis sevme sekli

Yapma de sallarken ?? Yanı buraya bile yazman saçmalık senin bebeğin uyaramıyor musun kadını

valla ben yakın arkadaşımın bebeğini çoraplı ayağını çorabından öpüyordum ona bile öpme dedi ki yenidoğan da değildi 8 9 aylık falandı. bazı anneler de abartıyor kanımca. zaten hassas olan temkinli insanları da gıcık ediyorlar sonra çocuk asosyal ve yabani oluyor yabancı biri görünce ağlıyor

ama siz haklısınız bebek havaya fırlatılmaz dediğiniz gibi herşeyi çok hassas sarsılmaz vs.

Benim kv de bana küsmüş bir haftalık çocuğa gaz çıkarma hareketleri yaptırılmaz dediğim için. Çocuğu ters çeviriyordu başı aşağı düştü. Kolunu bacağını sallıyordu. Yapma dedim hala kendini savunuyor. Bugün dr getirdiği misafir bir aylık bebeğimi öptü. Yüzünü ıslak bezle sildim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Size de çok geçmiş olsun

Ben 1 yaşına kadar vermedim kim küserse küssün lousayım diye asıl ben trip attım. 3 aylık mı yüriycek çok bilmiş kadın..

bence hafif kaliyor tepkiniz,
annesisiniz siz ya,
alin elinden gecin, bir de yok oyle yok boyle diye aciklama mi yapacaksiniz,
ben izin vermiyorum bitti gitti.

benim ilk oglum dogdugunde, sozde kaynim espri yapiyor,
Alys gitsin de minciklayalim bebegi diye,
dedim o kadar cesaretin varsa yap da gorelim,
konu orada kapandi ve bir daha acilmadi

oglum 2 yadina geldi ne zaman birisi hoplatarak sevse o gece kabus gibi geciyor korkuyor mu karni mi agriyor bilmiyorum. bende artik hemen elinden aliyorum biri oyle yapinca korkuyor geceleri sabaha kadar agliyor diyorum. 3 aylik bebegin annesinin kucagindan baska kimseye gitmenesi gerekiyor. guzel sacmalamislar. izin vermeyin

Sizin korumanıza muhtaç o bebek, çekin alın ellerinden bir sıkıntı olsa kaç gün umurlarında olacak yengenin, teyzenin.İlelebet siz ve o yavru çeker sıkıntıyı Allah korusun.Sapasaglam doğmuş, izin vermeyin çocuğunuza bu hareketlerin yapılmasına

Onlara şunu söyleyin: arkadaşımın amcasıni havaya atmıslar bebekken.gözleri sabitlenmiş once sonra kendine gelmiş ama eskisi gibi olmamış hic zeka geriliği olmuş.arkadasım derki sağlam bebeği sakat yapmıslar.

o daha başıni bile yeni tutuyordur.ne havaya atması yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…