Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv de bana küsmüş bir haftalık çocuğa gaz çıkarma hareketleri yaptırılmaz dediğim için. Çocuğu ters çeviriyordu başı aşağı düştü. Kolunu bacağını sallıyordu. Yapma dedim hala kendini savunuyor. Bugün dr getirdiği misafir bir aylık bebeğimi öptü. Yüzünü ıslak bezle sildim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Size de çok geçmiş olsunBak onlara benim hikayemi anlat. Henüz yeni 40ı cıkmıs cocuguma ağlıyor bu cocuk gazı var diye kaynanam gaz masajı yaptı kaburgalarından iki parmağını karın boşluğuna bastırarak. Sonuc mu? Cocuk fenalaştı acile gittik karaciğerine hasar vermiş kaburga kemiği iç kanama geçirmiş yavrum. Hala daha yaptıgını savundu kaynanam kayınpederim karımı suclayamazsınız diye beni dövmeye kalktı.... cok sükür bebeğim sağlıklı ve ben bu hadsizlerden uzağa taşınıyorum
Onlara şunu söyleyin: arkadaşımın amcasıni havaya atmıslar bebekken.gözleri sabitlenmiş once sonra kendine gelmiş ama eskisi gibi olmamış hic zeka geriliği olmuş.arkadasım derki sağlam bebeği sakat yapmıslar.Merhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
Olmus bu bebek, bende dedim yenge doktorlar bas bas bagriyor bebekleri sarsmayin havaya atmayin, beyni sarsilir, bagirsak dügümlenmesi olur, yok onlar ne bilcek , bizde cocuk büyüttük diyor, ben öyle sinir oldum kötü oldum ki, ya bu millet niye anlamiyor ki herkesin cocugu kendine kiymetli, ve her anne cocugunu istedigi gibi yetistirir, diyorum annemde bize öyle yapmamis gayette güzel yürüyoruz , saglikliyiz, Benim annem 3 aydir yanagindan öpmeye kiyamaz koklar, akrabalarm desen öyle, ama neden herkes böyle özenli olmuyor, esime diyorum Allah korusun bisey olsa biz cekicez bizim evladimiz oda abartiyorsn diyor, ne olur yardim edin ne diyeyim ben bunlara, Yarin teyzesi gelecek oda ayni öyle seviyor sıkarak hoplatarak, ben yavruma kiyamazken böyle izlemek beni deli ediyor