- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gıcık oluyorum boylelerine.Duzgun sevin şu cocukları yahu.Daha melek o.Koklayarak sevilir.Ben olsam canim tavır yaparim uykusu geldi deyip baska odaya gecerim uyuturum bebegimi.basima da toplanirlarsa bunaliyorum yanliz kalabilirmiyiz derim.Allah korusun cocugu sevecz diye biyerlerine bise yapcaklar.Bende gebeyim hep bunlari dusunuorm.Kaynanam biraz dengesizdr.asla ama asla istedigi gibi elletmicm esime de soledim.Merhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
Olmus bu bebek, bende dedim yenge doktorlar bas bas bagriyor bebekleri sarsmayin havaya atmayin, beyni sarsilir, bagirsak dügümlenmesi olur, yok onlar ne bilcek , bizde cocuk büyüttük diyor, ben öyle sinir oldum kötü oldum ki, ya bu millet niye anlamiyor ki herkesin cocugu kendine kiymetli, ve her anne cocugunu istedigi gibi yetistirir, diyorum annemde bize öyle yapmamis gayette güzel yürüyoruz , saglikliyiz, Benim annem 3 aydir yanagindan öpmeye kiyamaz koklar, akrabalarm desen öyle, ama neden herkes böyle özenli olmuyor, esime diyorum Allah korusun bisey olsa biz cekicez bizim evladimiz oda abartiyorsn diyor, ne olur yardim edin ne diyeyim ben bunlara, Yarin teyzesi gelecek oda ayni öyle seviyor sıkarak hoplatarak, ben yavruma kiyamazken böyle izlemek beni deli ediyor
Eşiniz bebeğini herkesten önce düşünmeli, niye sizi mahf ediyor? Hiç mi doktora gitmediniz birlikte? Akrabalarının keyfini düşüneceğine önce baba olduğunun bilincinde olsunBende istemiorum aslinda ama
Laf etsem esim
Mahv eder, bide elinden öpüyorlar daha cok, yanagi tahris olmasin diye, ya zaten
Bebegin eli hep agzinda akil var mantik var düsünün biraz , deli olmadan su iki hafta bi gecse
3 aylık bebekle yollara düşmeye nasıl ikna oldunuz? Eşiniz ailesine gitseydi tek... Uyarın tabii ki eşiniz çözsün bu konuyu. Bebek hasta olunca ailesi olarak sizin canınız yanacak en çokHaklisin canim benim bebegimde 17
Gün erken dogdu, keske gelmeseydik diyorum ama mecburdumuzak tutmaya calisiyorum ama olmuyor, Yarin esimi sert bir dille uyaracagim o söylesin ailesine yoksa ben söyleyecegim
Ben çocğuma evde atıyorum çikolata vs vermem görümcelerin,kayınvalıdenın yanına gidince hemen veriyolar ver nolucak diyorlar ve banada sormak yok veriyimmi diye vermeye çalışıyorlarMerhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
Olmus bu bebek, bende dedim yenge doktorlar bas bas bagriyor bebekleri sarsmayin havaya atmayin, beyni sarsilir, bagirsak dügümlenmesi olur, yok onlar ne bilcek , bizde cocuk büyüttük diyor, ben öyle sinir oldum kötü oldum ki, ya bu millet niye anlamiyor ki herkesin cocugu kendine kiymetli, ve her anne cocugunu istedigi gibi yetistirir, diyorum annemde bize öyle yapmamis gayette güzel yürüyoruz , saglikliyiz, Benim annem 3 aydir yanagindan öpmeye kiyamaz koklar, akrabalarm desen öyle, ama neden herkes böyle özenli olmuyor, esime diyorum Allah korusun bisey olsa biz cekicez bizim evladimiz oda abartiyorsn diyor, ne olur yardim edin ne diyeyim ben bunlara, Yarin teyzesi gelecek oda ayni öyle seviyor sıkarak hoplatarak, ben yavruma kiyamazken böyle izlemek beni deli ediyor
Hoplatmayın kusuyor de. Dün de yenge attı sabaha kadar kustu falan deMerhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
Bak onlara benim hikayemi anlat. Henüz yeni 40ı cıkmıs cocuguma ağlıyor bu cocuk gazı var diye kaynanam gaz masajı yaptı kaburgalarından iki parmağını karın boşluğuna bastırarak. Sonuc mu? Cocuk fenalaştı acile gittik karaciğerine hasar vermiş kaburga kemiği iç kanama geçirmiş yavrum. Hala daha yaptıgını savundu kaynanam kayınpederim karımı suclayamazsınız diye beni dövmeye kalktı.... cok sükür bebeğim sağlıklı ve ben bu hadsizlerden uzağa taşınıyorumMerhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
torununuzu insan gibi severseniz, bebeği şappur şuppur öpmeye kalkmazsanız, 3 aylık çocuğu ayağı üzerinde durdurmaya çalışmazsanız rahatsız edici cümle duymazsınız zaten.Bu sitenin anormali benim buna kesin ikna oldum. Oğlum 2 yaşında. Kayinvalidemlerin tek torunu. Cok seviyorlar. Ben de bebeğimin sevgiyle buyumesini istiyorum. Ayni sehirdeyiz ama dakika başı görüşmüyoruz. Yazın yazlığa gidiyorlar vs. 2 ay gormedikleri oluyor. Gordukleri zaman da hic mudahale etmiyorum. Biliyorum ki art niyetli değiller, birsey olsa Allah korusun, onlarin da canı benimki kadar yanar. Ben de halayim, insallah ileride babaanne de olacağım. Torunumu her kucagima aldiğimda uyarilmayi, rahatsiz edici cumleler duymayı hic istemem.