- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Baktım da ordan göremedim :)profil sayfasına gidip açtığı konuları görebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım da ordan göremedim :)profil sayfasına gidip açtığı konuları görebilirsiniz.
Öyle kV yok etsin okurken kendim dayak yemiş gibi oldum bence az daha dur baktın kocan da kafa hala aynı kafa bnce ayril bole sna vurmaya hakkı yok birde yüzüne vurmuş insan bari bebeğini düşünür ya ona bi yumruk gelseydi. Allah yardımcın olsun Allah sabır versin yaaBoşanmayı düşümüyorum, yurt dışında yaşıyoruz, köye gidince babama anlatacağım, herşey o zaman belirlenecek, şimdi kocam olacak o pislikle ayrı yatıyoruz, ona ben söyleyeceğimi söyledim.
hakkında bölümü var. aşağıya inin. açtığı konular diye uzun bir başlık var. oradan deneyin.Baktım da ordan göremedim :)
Ilk defa bir konuya yaziyorum ama bu üyenin fake oldugunu dusunmeye basladim eski konularina baktim esim arkadan iliski istiyor minvalinde bir konusu var orada gayet tak diye cevabini vermis herkese dayak yiyip de kös kös oturacak biri gibi gelmedi bana yönetime bildirdim bakalım ne olacak.
Eski konulari yazmayi sevmem ama bir çelişki var gibi.
Baskasinin fotosunu atmis olabilirBen de şüpheleniyorum fazlasıyla ama eski konularından birinde bebeğin ultrason fotoğrafı var, üst köşede isim soyisim yazıyor. O ikileme düşürüyor beni.