- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
Konuyu ilk okuduğumda benim de aklımdan geçen bu oldu ama yurtdışı ne yapılabilir bilgim yok.Bu arada bundan sonra bu tip konuları şikayet edeceğim.
Yurtdışıymış bişey yapabilir miyim bilmiyorum ama iş artık el kadar bebeğin şiddet görmesine dayanmışsa sosyal hizmetlere mi nereye haber veriliyorsa vereceğim.
Tebrik ederim devam edin, eşiniz döverken başınıza çalışıyor galiba. Aman ha dayakçı kocanı bırakma
Dalga mı gecıyorsunuzBoşanmayı düşümüyorum, yurt dışında yaşıyoruz, köye gidince babama anlatacağım, herşey o zaman belirlenecek, şimdi kocam olacak o pislikle ayrı yatıyoruz, ona ben söyleyeceğimi söyledim.
keratosis pilarisi biliyor ama ters ilişki konusunda cahilmiş.Ilk defa bir konuya yaziyorum ama bu üyenin fake oldugunu dusunmeye basladim eski konularina baktim esim arkadan iliski istiyor minvalinde bir konusu var orada gayet tak diye cevabini vermis herkese dayak yiyip de kös kös oturacak biri gibi gelmedi bana yönetime bildirdim bakalım ne olacak.
Eski konulari yazmayi sevmem ama bir çelişki var gibi.
Bulamadım eski konularını ? Baktım da yeni üye gibi duruyorkeratosis pilarisi biliyor ama ters ilişki konusunda cahilmiş.
imlalara da dikkat ediyor, kör cahil değil yani.
tesellinize ihtiyacım var
profil sayfasına gidip açtığı konuları görebilirsiniz.Bulamadım eski konularını ? Baktım da yeni üye gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?