- 30 Mayıs 2015
- 4.758
- 11.034
- 33
-
- Konu Sahibi diblerabla
En az 7-8 bez değiştirdim bugün belki daha bile fazla. Kaka da 3 kere falan yaptı. Şekerine bakılmadı çarşamba kontrole gidecek bir sorayım çok teşekkür ederim. Biraz içimi rahatlattınız. Bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayat dilerim.doktorlar çişli bez sayısına bakarak doyup doymadığını anlıyorlar. kaç tane yapıyorbence doymasa uyumazdı zaten. ama bu süreçte kan şekerine falan da bakıyorlar benim bebişte hastanede daha yeni doğduğunda çok uyuyor aç mı kalır diye kan şekerine bakmışlardı. siz yine uyandırmaya çalışın 2-2.5 saatte bir emerse 15dk emse bile yeterli bence
o zaman kesin doyuyor siz yine de sarılık riski vs için uyandırmaya çalışın lütfenEn az 7-8 bez değiştirdim bugün belki daha bile fazla. Kaka da 3 kere falan yaptı. Şekerine bakılmadı çarşamba kontrole gidecek bir sorayım çok teşekkür ederim. Biraz içimi rahatlattınız. Bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayat dilerim.
Sarılığımız vardı atlattık çok şüküro zaman kesin doyuyor siz yine de sarılık riski vs için uyandırmaya çalışın lütfençok teşekkür ederim ben de size sağlıklı bol keyifli bir hayat diliyorum
Olur merak etmeyin, cok yetmese de hiç yoktan iyidir. Emdigine eminseniz, 15 dk yetiyordur. Benimki sizinkinden 20 gun buyuk o da oyle bazen 8-9 dk emiyor (gece) ve birakiyor, ne yaparsam yapayim ne uyanıyor ne memeyi aliyor.Yapmadığım yöntem kalmadı hepsini denedim. Ayıkamıyor dalıyor anında geri memeyi almadan. 1’de emzirdim uyuyakaldı 15 dk yeterli olur mu emme doyma için?
Topuklarını çizebilirsiniz.. biberonla uykuda besleyebilirsiniz..Hanımlar iyi geceler.
Bebeğim 15 günlük oldu. Gündüzleri neredeyse saat başı emiyor güzelce ama gece oldu mu uyandırıp emziremiyorum. Asla uyanmıyor. Kırk takla atıyorum yok. Mesela akşam 9 gibi emdi uyudu bütün gün uyumamıştı burnu tıkalı huzursuzdu. Saat 1 de zorla 15 dk emzirebildim uyanmadı. Tek memeden emdi diğerini veriyorum emmedi uyudu. Ne yapacağım böyle? Aç olsa uyanır mıydı? Aç olmadığı için mi böyle? Kilo alma konusunda sıkıntı yaşadık günde 2 kere falan mama veriyorum doktorun isteği üzerine kaşıkla veriyorum. Meme reddi yok gündüz güzel emiyor. Gece aç kalıyor diye vicdan azabı çekiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Sarılık değeri yükselmiş olabilir. Aynı sorunları bende yaşadım. Sarılık değeri yüksek olan bebek uykuya meyilli olurmuş. Oda sıcaklığı 25 ° olmalıymis. Yüksek sıcaklık uyuturmuş.Hanımlar iyi geceler.
Bebeğim 15 günlük oldu. Gündüzleri neredeyse saat başı emiyor güzelce ama gece oldu mu uyandırıp emziremiyorum. Asla uyanmıyor. Kırk takla atıyorum yok. Mesela akşam 9 gibi emdi uyudu bütün gün uyumamıştı burnu tıkalı huzursuzdu. Saat 1 de zorla 15 dk emzirebildim uyanmadı. Tek memeden emdi diğerini veriyorum emmedi uyudu. Ne yapacağım böyle? Aç olsa uyanır mıydı? Aç olmadığı için mi böyle? Kilo alma konusunda sıkıntı yaşadık günde 2 kere falan mama veriyorum doktorun isteği üzerine kaşıkla veriyorum. Meme reddi yok gündüz güzel emiyor. Gece aç kalıyor diye vicdan azabı çekiyorum.
Uyurken emiyorsa uyandırmaniza gerek yok. Gece 2 saatte bir emzirin. Uyurken ağzını açıp biraz süt damlatın. Genelde refleks olarak emmeye başlıyorlarHanımlar iyi geceler.
Sen ne olursa olsun uyandırmaya çalış. Sarılık yeniden tekrarlayabilir. Stres yapmaSarılığımız vardı atlattık çok şükür
Sen ne olursa olsun uyandırmaya çalış. Sarılık yeniden tekrarlayabilir. Stres yapma