Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bekaruım ama bi arkadaştan bşliyorum göğsünee şu yastıkların kara yünleri varya ondan yapıştırmıştı.. bebek ağzını açıyo emmek için ve korkuyodu kaçıyo memeden :))) dahada istemedi bunu 1-2 gün boyunca yaptı her istediginde bunu göstermişti.. bencede kesin çözümdür :) .
merhaba benim oğlumda 17 aylık hala emiyor senin de söylediğin gibi gece rahat vermiyor hiç,yataktan iki büklüm kalkıyorum,nasip olursa kurbandan sonra kesicem bende 18 aylık olmasını bekliyorum,duyduğum kadarıyla memeye bişeyler sürmek zararlıymış nasıl bıraktırıcam bilmiyorum..:sm_confused::sm_confused:
ben dördünü de büyüttüm...hatırladığım kadarıyla anneme birkaçgünlüğüne zor da olsa yollamakla ancak kesebilmiştim.:sm_confused:
KIZIM ZEYNEP NAZ 2 YAŞ 3 AYLIK,3 AY SONRA EMZİRMEYİ BIRAKACAĞIM SANA TAVSİYEM KARARLI OL...EĞER ÇOCUĞUNA KARARLI VE CİDDİ YAKLAŞIRSAN BUNU BAŞARIRSIN...BİRDE GÖĞSÜNE BOYA SÜRÜPDE BAK KIZIM EEEE OLMUŞ EMME SEN BUNU DEYİPDE YAPARSAN UMARIM BAŞARIRSIN VE AĞLASADA SAKIN GÖZYAŞLARINA KANMAÇÜNKÜ ÇOCUKLAR BİZİ KULLANMAYI ÇOK SEVİYORLAR...VE ÇOK ZEKİLER HİÇ BİR ŞEYE KANMIYORLAR...BİR ÇOCUĞU EN FAZLA 2,5 YAŞINA KADAR EMZİRMEK GEREKİYOR..ÇÜNKÜ UZMANLAR BUNUN PİSİKOLOJİSİNİ BOZABİLECEĞİNİ SÖYLÜYORLAR 3,4 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR GECEDE EMECEKLERİ İÇİN ANNE VE BABAYLA YATIYORLAR VE BU ONLARIN GELİŞİMİ İÇİN KÖTÜ BİR ORTAM HAZIRLIYOR....BİR TAVSİYEM DAHA OLACAK SÜTTEN KESERKEN BULUNDUĞUN ORTAM KALABALIK OLSUN BÖYLE YAPARSAN KIZIN ORTAMA AYAK UYDURACAK VE MEMEYİ ÇABUK UNUTACAK....KOLAY GELSİN UMARIM YARDIMIM OLMUŞTUR.KIZINI ÖPÜYÖRUM GÜL YANAKLARINDAN....Şeniz
merhaba benim oğlumda 17 aylık hala emiyor senin de söylediğin gibi gece rahat vermiyor hiç,yataktan iki büklüm kalkıyorum,nasip olursa kurbandan sonra kesicem bende 18 aylık olmasını bekliyorum,duyduğum kadarıyla memeye bişeyler sürmek zararlıymış nasıl bıraktırıcam bilmiyorum..:sm_confused::sm_confused: