benimde bebeğim 2 ayı yeni doldurdu.hiç dışarı çıkarmadım çünkü 9 günlükken bronşit oldu.7gün hastanede yattık.çok korktum hastalanır diye.havalarda güneşli ama rüzgarda var korkuyorum üşütür diye.biraz daha beklicem
Valla hanımlar ben daha kızım 10 günlükken bile gezmeye gittim hemde kızım Ocak ayı doğumlu şuan 3 aylık olmak üzere
Halada hava eğer kar soğuğu kadar soğuk değilse mutlaka haftada bir veya iki kez çıktık dışarı uzun uzun gezdik
İyice kalın giydirip en sonda üzerine en kalın battaniyesiyle sarıyorum, neticede çok soğuk iklimlerde yaşayan insanlar
Çıkarıyor çocuklarını bence Türk kadını biraz pimpirikli, yoksa kuzeyde yaşayanlar hiçmi çocuklarını çıkartmıyor...
Hem bebekler her havayı almalıymış bağışıklık açısından. Tavsiyem iki kat kıyafetten sonra kalın astronot tarzı bir kıyafet ya da
Uyku tulumunu giydirip en kalın battaniyesiyle sarmanız birde bir ince bir kalın şapka hiiiç bişeycik olmaz ozaman
arkadaslar cok abartmissiniz bence biz suan 26 gunluguz
ilk 5. gun kahvaltiya davetliydik ciktik, ertesi gun alisverise gittik ve 10 gunluktu yemege gittik .. ve 18. gununde 200 km lik iki gunluk kisa bi tatil yaptik ve hem bana hemde bebege cok iyi geldi gercekten .. cikmasaydik sanirim evde cildiridik cunku iki bucuk yasinda bi oglum var gezmeye cok alisik, cocuk iki gun cikmassa huzursuz oluyor .. 2 cocuk olunca mecbur dengeyi kurmak lazim ilki gibi olmuyor malesef ..
kaç aylık bebekleri kısa kollu giydiriyosunuz kızlar. benim kızım 2buçuk aylık olmak üzere ben cesaret edemiyorum b kısa kollu badi üstüne uzun kollu bi üst altınada ayaklı alt ve küçük çorap giydiriyorum yinede üşürmü diye korkuyorum şapka taktırmıyor ağlıyo eldivend takmıyorum
benimki 40 günlük.... 2.gün çıktık dışarı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?