-
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Bebeğiniz memeyi alışkanlık hale getirmiş onun için öyle yapıyor emzik vermeyi deneyin uykuyu geçiş esnasındaBen de uyku konusunda dertliyim. 1 yasinda olani emzirmezsem hayatta uyumaz illa memede uyuyacak.Yatagina koyarim. 2 saat bazen 1 saat sonra kalkar gozu kapali aglar,tekrar emer uyur.Sonra tekrar ve yine...Yemin ederim zombi gibi oluyorum sabahlari.Hicbir yontem ise yaramiyor,yok mu baska caresi?Ac degil karni tok,yeterince sutum de var,beni emzik saniyor resmen
Onu nasıl yapacağım pekiuyku egitim olmaz olmamali.uyku duzeni olabilir ama oda aglatarak degil.ben kesinlikle bebegin aglatarak uyutulmasina karsiyim.kizimi memeden keserken bile onu uzecek sekilde kesmedim.uyku duzeni olusturun ama egitim degil
Emzik emmeyi biberon emmeyi bilmiyor ki degisik bir bebek:))Bebeğiniz memeyi alışkanlık hale getirmiş onun için öyle yapıyor emzik vermeyi deneyin uykuyu geçiş esnasında
Verirseniz belki öğrenirEmzik emmeyi biberon emmeyi bilmiyor ki degisik bir bebek:))
Vallahi öyle küçücuk halleriyle bizi yönetiyor afacanlar :) sallayarak mi nasıl uyutuyorsunuzBir dertli de benim bu konuda. Eski, yeni tüm yöntemleri denedim bana mısın demedi. İtiraf edeyim ağladığı yöntemlerin hiçbiri beni mutlu etmedi; huzursuz uyuyormuş gibi hissettim.
Tek çözemediğim ne yapsam uyumayan çocuk canı isteyince tüm yöntemlerde sorunsuz uyuyabiliyor. Artık onun eşref saatini bekler oldum. Ben ona rutin oluşturayım derken o bende oluşturdu
Inanın her gün ayrı şekilde uyuyor. Sallayarak uyutmak istemedim bir kere denedim ikimizde beceremedik onu. Ay hızlı mı oldu aman yavaş mı derken çocuğun uyumasına fırsat bırakmadım sanırım. Son bir haftada sanırım üç gün yanımda uzanarak uyudu, bir gün emerken, bir gün beşiğinde kendi kendine bir de oyuncaklarıyla oynarken...Vallahi öyle küçücuk halleriyle bizi yönetiyor afacanlar :) sallayarak mi nasıl uyutuyorsunuz
Misafirliğe gidince nasıl yapıyorsunuz4 aylikken bebegim hamak aldım ve kurtuldum ayak sallamaktan saatlerce..uyku egitimi icin henuz cok kucuk bebginiz. Simdi 6 aylik olduk uykusu gelince hamagina koyuyorum 5 dakka surmuyor uyumasi sonra yatagina aliyorum..hamakta anne karni poziayonu aldigi icin daha guvende uyuyor..simdilik rahatiz
Portatif yanima aliyorum..Misafirliğe gidince nasıl yapıyorsunuz