- 7 Nisan 2014
- 94
- 17
- 28
- Konu Sahibi hayaliguzel
Daha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğimiz cinsiyetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtıcı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...
Son düzenleme: