Bebeğimi kaybettim :(

hayaliguzel

Ya SABIR
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
94
17
28
Daha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğimiz cinsiyetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtıcı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
Canım anne değilim hatta evli bile değilim anlayamam seni ama cok içten yazmışsın duygulandım çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlere...

Insallah tekrar hamile kalirsiniz ve saglikli bir bebek dunyaya getirirsiniz, Allah her seyin hayirlisini verir, cok uzulmeyin, belki bu bebek sizin icin hayirli degildi? Insallah hayalleriniz gerceklesir....

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayırlısıyla Allah tekrar nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah vardır her şeyde bir hayır imtihan işte çok geçmiş olsun

cok duygulandım:43: evli değilim bebek fikri de cok uzak geliyo ama buna ragmen cok duygulandım:43: biraz acınız hafifledikten sonra düşük sebebini arastırıp tedavi görup yeniden hamile kalırsınız inşallah. Allah acınızı dindirsin dua ederim size inşallah :43:

elbette üzülmüşsündür ama olumlu düşünmeye çalış. Bir kere hamile kalabildiysen yine kalabilirsin. Moralini yüksek tut.i

Canim seni cok iyi anliyorum ben 3 kere kayip yasadim hep bu sefer oldu olucak derken dusuk yaptim. Psikolojik olarak cok yiprandim 2 sene boyunca oldu mu cabasi sonra tam hamileyim derken dusuk uzuntusu. Simdi yine hamileyim inan daha havasina giremiyorum bile her an bisey olucakmis gibi korkularim devam ediyor. Rabbime emanetiz isyan etme canim Allah saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah bir daha yasatmasin boyle seyleri kimseye

Cok gecmis olsun , cok üzüldum.
Allah hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah..

çok geçmiş olsun canım.bende bebek istiyorum.Allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.düşük yaptığın bebişinin ömrünü Allah kat kat sağlıkla dünyaya gelecek bebişine versin.

:(
Meleğin cennette seni bekliyor olacak..
Ah canım..
Acın çok derin.. Ama rabbim büyük..
Herşey bir sınav..
Dünya bir sınav yeri..
Üzme kendini daha fazla lütfen..
Sen de bir anne'sin artık.
Ve ilerde eminim çok mutlu anlar çalacak kapınızı..
Yeter ki kedere yenik düşmeyin..
Eşin de sen de..

Seni oyle iyi anliyorum ki bende 1 ay once 7 haftalik bebegimi kaybettim sen yazmissin ya ayni duygulari yasadim ve yazini okurken gozyaslarimi tutamadim. Oyle buyuk bi aciki evlat anne karnina dustumu senin evladin yikim oluyor. Ama kendini toplaman gerekli esimi ilk defa boyle aglarken gordum. Dik durmalisin tekrar dunyaya gelecek evladin icin allah sabir versin.rabbim tekrar nasip etsin

Cok gecmis,olsun cok anne oldugum,icin okadar iyi anliyorumki..en kisa zamanda saglikli birbebek nasipetsin rabbim sana..olur daha meraketme sters yaoma yeter....

Daha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğimiz cinsiyetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...

Rabbim sabır versin size..
umudunuzu yitirmeden tevekkül etmeniz o kadar güzel ki tekrar o duyguyu yaşayacaksınız inşallah.

Ne kadar icten yazilmis bi yazi bu.. Surda sevgilimden hamile kaldim napicam diye konu acanlarin utanctan yerin dibine girmesini istiyorum. Sizin gibi aylarca yillarca isteyip de bi turlu cocuk sahibi olamayan nice insanlar var. İnsallah yeniden o duyguyu tadarsiniz ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğimiz cinsiyetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...

2cocuk annesiyim canim anliyorum senim ilk sefer bende yasadm yasadiklarini cok zor ama inan sagliksiz bebekler tutunamayip düserlermis olumlu taraflarindan bak gebe kalabildigini anladin o kadar büyük bi olayki bu ins.yine hamile kalcan saglikla alcan kucagina tip o kadar ileriki. herseyin tedaviside su veya bu sekilde oluyo sikma canini sarilin birbirinize

cok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıları yasatmasın umarım umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ki kalacaksın da lütfen ama lütfen buna inan ve kendini toparla olur mu:50: en yakın zamnda hayırlı sağlıklı bir evladın olur insallah

Geçmiş olsun..bende 1,5ay önce düşük yaptım 5,5haftalıkken..sonra kesesi için de kürtaj..ilk bebeğimiz olacaktı..aynen evin havası değişmişti sanki kısa sürede..ama küçük bir kanama ve sonrası hüsran..elbet üzüldük bizde ama yıprtmadık kendimizi ve birkaç günde kendimize geldik..alan da allah veren de ..biz elimizden geleni yaptık peki sonrası için yapabileceğimiz birşey varmıydı hayır..bu bir teslimiyet,tevekkül,imtihan,nasip,kader...artık nasıl adlandırırsan ...ama bunları yaşamak gerekiyormuş.eminim tekrar bebek sahibi olmak istiyorsunuz ama daha güçlü olmak gerektiğini ve stres yapmaman gerektiğini biliyorsun,benim de elimde değil bilinçaltı karışık ve stresliyim..ama artık stresim düşük değil regl olamıyorum..ve bunların hepsini yaşarkeeeen de eşimle memleketimizden uzakta ve yalnız yaşadık yaşıyoruz..eşinle mutlu olup bağınızı kuvvetlendirmeye bak ve güçlü ol..allah sabır versin

Basiniz sagolsun.. insallah Rabbim yeniden kismet eder..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum... O öyle muhteşem bir duygu ki ancak yaşayanlar bilir. .. Dileğim Allah'tan kimseler o güzel duygudan mahrum kalmasın inşallah :5: :5::14::14:

Back