8 haftalik gebeyken aniden kanamam oldu hastaneye yatirildim sonra her 15 günde bir pihtili şelale gibi bacaklarından akan kan oldu. Ama bebegim her seferinde sağlamdı her değeri testi normaldi bebegim hasta degildi suyu kesesi sağlığı büyümesi normaldi bana hep 5 ay dolunca bitecek kanamalarin diye telkinde bulundular yada 9 ay kanamayla dogurursun çünkü bakildi ki bebek okdr kanamaya rağmen sapasağlam beklenti oldu umut oldu doktor kan pihtilasmasindan suphelendi ve genetik hematolojik testler yapıldı kan pihtilasmam cikti bu sürede kan sulandirici igneye başlanmıştı zaten16 haftalikken evde Bi anda sızıntı seklinde suyum gelmeye başladı hemen hastaneye gittik gece sabaha kdr Bi anda olan suyum bitti bebegim hala yasiyordu sezeryana alınacaktır son kez vedalastim bebeğimle hala çok mutlu idi oynuyodu elini kolunu bedenini oynatiyordu oğlum enfeksiyon oluştu sudan dolayı bende bebeğimi canlı dogurdum göbeğini kestiler ve vefat etti sonra ben enfeksiyonla mücadeleye başladım 100 u geçen enfeksiyon değeriyle yaşadığım çok ağırdı ve hala içimde şüphe ben mi sebep oldum benim bedenim o bebeğin ölmesine mi neden oldu bebegim saglikliydi hiçbir rahatsızlığı yoktu tarama testleri hep yapılmıştı benim rahimde meydana gelen kanama keseyi Bi süre sonra deldi o kadar tedavi oldum wc ye kalktım bitek kolumu dahi kaldirmadim çok emek verdim adını kerem verip toprağa verdik gidemedim mezarina daha dikislerim yeni diye öğretmenim okul mesaj grubunda doğum yapanlar tebrik edilirken bile ciğerim yanıyor pusetlere bebek arabalarına bakıyorum vefat eden bebeğimin resmini gördüm aynı ablasi gibiydi ayak parmakları burnu agzi onu özlüyorum hala karnımda gibi de hissediyorum çok dua ettim çok benim hayatım tehlikeye girdi diye o bebegi aldilar ama o yasiyordu sonuna kdr mücadele ettim ama ben ölüyordum merhametli insanlarız biz karıncayı incitmeyiz heleki anne evladına nasıl kiysin inancım rabbime sonsuz vardir bir hikmeti fakat yaşadığım süreci de düşününce yüreğim yanıyor kendimi toparlayamıyorum sırf kizim için gülüyor oynuyor onun olmadığı yerde suratım düşüyor keremimi dusunuyorum ben mi sebep oldum bu bebeğe bedenim musade etmedi ama niye bebek sagliylikdi