Bebeğimi kaybettim kürtaj oldum :'(

bebishcik

No Cry
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
23
0
slm arkadaşlar yeni evliyim 4 haftalıkken bi bebeğimizin olduğunu öğrendim havalara uçtuk ama 6 haftalıkken yaşamadığını öğrendik ve kürtaj oldum yıkıldım resmen halbuki 2haftada ona öyle çok alışmıştım ki birde çocukları hiç sevmezken ona okadar bağlanıp istemiştim ki :'( geçen hafta perşembe günü yani 8 ekimde kürtaj oldum ilk 3 gün hiç bir ağrım sızım olmadı kanamam çok az geldi damla damla yok denecek şekildeydi. oyüzden sadece antibiyotiğii kullanmamı söyledi doktorum. ama dün akşamdan beri kasıklarımda acaip bi ağrı ve kanamam başladı bugün dahada şiddetlendi öyle oldu ki ayakta gezemiyorum ayakta dolanırsamda iki büklüm dolanıyorum bi elim devamlı kasığımda sanki altım çıkıcak düşücek kasıklarım patlıcak gibi hissediyorum ağrı kesici ve kanama dindirici kullanmaya başla dedi doktor 2 gün sonra geçmezse gel dedi sizce bu ağrı normal mi? 6 haftalık olduğu için çok fazla ağrın sızın olmaz demişti doktor ama bu dayanılcak gibi değil... bi yandan bebeğimin acısı bi yandan kendi ağrım sızım çok kötü günler geçiriyorum... her yerde bebek görüyorum hep hamile bayanlar denk geliyo allahım kimseye yaşatmasın...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yardımcı olcak kimse yok mu arkadaşlar daha önce başından buna benzer şeyler geçmiş olan ???

üzüldüm canım rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın istersen sen genede git doktoruna ihmal etme derim

cnm gecmis olsun bende 24 eylülde kürtaj oldum benimde kananmam 15 gün sürdü bende korktum senin dedigin gibi ilk baslarda cok gelmedi ma sonra artti ama öyle dedigin gibi sancili olmadim ben sen yinede doktorunu ihmal etme cok kanin gelmesi icinde parca kalmasi anlaminada geliyor galiba sen ihmal etme kendinide birakma bence daha kötülerini düsün benimde 5,
. düsügüm oldu allah yardimcin olsun

oncelikle gecmis olsun
bende senin gibi once hamile oldugumu ogrendim
sonra bebegimin kalbinin atmadigi ogrendim hepsi bi anlik oldu
kurtaj oldum dedigin gibi ilk zamanlar kanamam az oldu
sonra oyle cogaldiki parcalar halinde
ve cok sancim vardi
3 saat icinde bi paket pedi bitirmistim
ama dr demisti korkma normal demisti

canım 3 kere bebek kaybetmiş biriolarak acını paylaşıyorum...bende kürtaj oldum..ama böle olmamıştı..tabi herkeste farklı şeyler oluyor ama bence ihmal etme bir anönce dr git...

geçmiş olsun..üzülme dicem ama elinde değil biliyorum diyeceğim üzüntünü uzatma allahın takdiri..

tşk ederim kızlar 2gün sonra gel dedi doktor ama bu 2 günü nasıl beklicem bu ağrıyla bilmiyorum dayanamassam giderim artık yarın

canım cok geçmişler olsun allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın.bende 3 gebelik gecirdim 2 gebeliğimde kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum.diğeri 5 aylık normal doğumla alındı.ama benim kürtajlarda kanamam olmadı cok şükür..bence dr.danış ve git derim.gerci her bünye aynı değil ama yinede göz ardı etme.umarım allahım bizlere ve evlat isteyen herkeze en kısa zamanda bebişler nasip etsin inş.inş.inş.sende kendini üzme herşey allahtan yaradan büyük umarım en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın..bende 4 senedir uğraşıyorum..:ecrin_bebek:

uffff yaa canim mahvettin beni aksam aksam aglattin beni cok zor bi durum olsa gerek seni anliyorum diyemem cunku kimse anlayamas o herkesin kendi icinde apayri yaasadigi bi aci olsa gerek,,,ama tahmin edebiliyorum acini cook ama cok uzuldum inanki rabbim sabir versin,,,umarim enkisa zamanda yeni bi melek gonderir rabbim sana ve acinin hafiflemesine vesile olur,,, :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tşkler kızlar ya ana rahmine düştüğü anda onun sevgiside kalbine öyle bi yerleşiyo ki eskiden çocuk görmek istemezdim hiç sevmezdim çocukları ama bu çok farklı bişeymiş şimdi tvde sokakda çocuk görsem ağlıyorum çok etkiledi ya (

geçmiş olsun canım bende 14 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bebiş 6 haftalıktı ama 9. haftamdaydım. hamileliğimde kürtaj sonramda çok ağrılı oldu benim de ayağa kalkınca ağrım oluyordu hep yatıyordum,rahat oturup kalkamıyordum bile. kanamalarım az geliyordu ara ara kesiliyor ara ara artıyordu en son 2 gün önce kanamalrım arttı ve parça düştü ondan sonra kanamam kesildi. şuan normale döndü sayılır.antibiotik ve metiler kullandım. metileri bıraktım antibiotiğe devam diyorum

üzülme demek isterdim ame yerinde olsam ben de çok üzülürdüm.yinede şöyle düşünmemiz gerekiyor sanıyorum "her şer gibi görünende bir hayır mutlak vardır":1hug: rabbim inş.hayırlı gebelikler nasip etsin:1hug:

geçmiş olsun canım ben de aynı şeyleri yaşadım ama üzülmedim. herşey Allahtan dedim, biraz ara verdik ve tekrar başladık çalışmalara bakalım Allah ne zaman verirse..

ben de çok kanama oldum hatta dr a bile gittim içimde parça mı kaldı diye ama herşey normaldi. tam 42 gün sonra da adet oldum kötü bir süreçti ama atlattım darısı başına canım :1hug:

kızlar hepınıze buyuk gecmısler olsun yaa. hatıce ozellıkle sen uzdun benı. dılerım hepınız en kısa zamanda guzel bır hamılelık gecırıp anne olursunuz.
ben de mayısda bos kese yuzunden kurtaj oldum . annelıgın bu kadar agır bır duygu oldugunu tahmın etmezdım. yazdıklarınızı okurken bıle bogazım dugumlenıyor. gercekten zor bır durum. ben de kurtajdan sonra 60 gun adet olmadım ve ılk adetten sonra tekrar hamıle kaldım. sımdı 3 aylık hamıleyım. umıdınızı kesmeyın. Allah hepınıze saglık versın. ben de kurtaj olacagım an dunya basıma yıkılmıstı. ordakı kadına sarılıp aglamam aklıma geldıkce kotu oluyorum hala. ama hersey gerıde kaldı zaman en guzel ılac gercekten. moralınızı yuksek tutun ve kendınızı yenı bebıslerınıze hazırlayın. ve durumunuzdan cıkarabılecegınız en guzel sonuc ne bılıyormusunuz , bebegınız olmayacak dıye bısey yok. ya hıc olmasaydı?? ve bu artık cok sık rastlanan bır durum. hepınıze mutluluklar

öncelikle geçmiş olsun,
ben de 15 eylülde kürtaj oldum, 10.haftamda idim ama bebek 6 haftalıkken bir şekilde yok olmuştu, kese boştu muayeneye gittiğimde ve kese için kürtaj oldum..

burada bunları paylaşınca pek çok kişinin ortak sorunları olduğunu farkeediyor insan, o yüzden üzülmeyin, gerçekten, neden ben diye sormayın.. bir arkadaş yazmış her işte hayır vardır diye gerçekten doğru..

doğa öyle birşey ki, tüm dengeleri kuruyor, sağlıksız bir bebek büyüyüp karnında gelişeceğine ve sorunlu doğup Allah korusun sakat kalacağına, düşüyor, yok oluyor, kendi kendini iptal ediyor...bir başka deyişle Allah'ın yarattığı müthiş bir sistem, sağlıklı bebek muzicesi, sağlıksız bebeğin düşmesi..

anlatabilmişimdir umarım..
kişinin sağlığı yerinde olsun önemli olan bu, en azından hamile kalabildiğimizi görmüş olduk.. Allah bir türlü bebek sahibi olamayanlara başarılı tedaviler nasip etsin, engelli çocukları olan anne babalara da sabır sevgi ve hoşgörü versin diyorum..

sağlıcakla kalın.

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum dün doktora gittim herşey normalmiş hiç bi sorun gözükmüyomuş ağrılarım 2 gün önce geçmişti bugünde kanamam bitti yani tam 10 günde sağlığım düzeldi doktorum korunmazsam bu ay bile hamile kalabilceğimi hiç bir problemin olmadını ama rahimin kendine gelmesi için 3 ile 6 ay arası korunmam gerektiğini söyledi artık beklicez umarım 6 ay sonra size güzel haberlerimi veririm. Birde folikistik over vardı bende doktor tedavi olmadan hamile kalamassın demişti böylece tedavi olmadanda hamile kalabildiğimi görmüş oldum Allah takdir edince nasibinde varsa oluyo işte ruh sağlığımı moralimide yüksek tutup 6ay sonrasına hazırlanıyorum artık :) tüm bebek isteyenn herkeze allahım nasip etsin içinde de bana :)

canım benim cok sağol..umarım sende sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın.allah mutluluğunu daim etsin inş. darısı bizlerin başına inşallah bzilerde yazarız birgün bizde hamişiz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…