- Konu Sahibi xoxzlemkrts
-
iyiyim nermincim biraz biraz toparlandım
senin iyi olmana coooook sevindim yarın için sana bol bol şans diliyorum
anladığım kadarıyla sabırsız bi yapın var korkma bebişinin kalp atışını duyacaksın eminim
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH ALLAH HEPİMİSİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR..EVET ÇOK SABIRSIZ VE TELAŞLI YAPIM VARDIR.BURCUM KOÇ ÖZELLİK TAŞIRIM:1hug:
ay nerminnnnnnnnnn vallahi aynennnnnn bende nie bu kadar sabırsızım telaşlıyım diyordummmm bende koç'um olmaz olaydım....
GÜLSEREN CANIM VALLA BEN KOÇ BURCUNUN BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYORUM VE KOÇ BURCUNU HİÇ SEVMİYORUM SENİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞU BEBEĞİN
canım ben en çok inatçılık özelliğini iyi bilirim ve taşırdımda ama evlendiğimden beri bu özelliğimi taşımıyorum a.s vallahi 8+2 olması lazım geçen çarşamba doktorum 7 haftalık dedi, ama tam olarak son adet tarihine göre hesaplanıyorsa yarın 8 haftalık oluyorum. canım sen kaç kere ultrasona girdin? birde vajinalmi?
mrb özlemkrtr, cananla sizin adınıza çok üzüldüm allah tez zamanda gönlünüze göre saglıklı evlatlar nasip eder inşallah .
nermincim dün doktora gittin mi kalp atışları nasıl acaip heyecanlı olmalısın vallahi hep dua ediyorum size bi aksilik cıkmasın tez zamanda alın sıpacıklarınızı kucağınıza
canim Bebeğin Kalp Atişlarini Duymadil Doktor Gelişmemiş Dedi Pazartesi Hel Alalim Dedi çok Morekim Bozuk Kendimi çok Kötü Hissediyorum
Biraz önce Attiğin Başliği Görünce Ne Kadar Etkilendim Bilemessin
Ne Olur Sakin Ol Korkma Bence Duyacaksin 7 Nisan Değilmiydi Transferin Bence Erken
çok uzuldum canım ya. ama sakın uzulme gecen sene 5aralıkta 10haftalık bebegım bir anda düştü oysa cok iyiydim ama uzulmek yerıne anne olmayı sabırla bekledım sende oyle yap yenı bebegın senı beklıyor biliyorsun degılnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?