Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer Gerekli Olursa Meslektaş Arkadaşlarimizin Sana Hamilelikte Kullanilan Tansiyon Ilaçlarindan Verebilir
Ayrica Aşiri Stres Kizartma Ve Kola Ayrica Baharatlar Tansiyonu Tetikler Bunlardan Uzak Duralim...
Ve Sürekli Nefes Egzersizleri Yaparsan Sorun Kalmaz
slm kendine dikkat et lütfen sakın üzülme eğer bu konuyu fazla kafana takarsan tansiyonun dahada yükselir namazlarımın ardından sana dua edicem bende çocukları çok severim ama 2aylık evliyim biraz daha zamanım var bebeğe ama senin bebeğin yeğenimiz olcak ok kendine ve bebeğe iyi bak unutma sen nekadar iyi olursan oda o kadar iyi olur by. herşey güzel olacak
sevindim hadi hayırlısı bebek arkadaşa selamlara.s.ne kadar var doğuma cinsiyeti vs bellimi sağlığı afiyeti nasıl:)
üzülme cnm bende de çıkmıştı son senin gibi erken alınacaktı başka sorunlarım sda oldu alerjik hemde ama 38 de alındı erken alınır cnm riske girme sakınnnnn
canım öncelikle geçmiş olsun.burada tansiyonun düzelmiştir inşallah eeeeeee artık bebeğini kucağına almana az kaldı hadi hayırlısı canım.dualarımız seninle kendine dikkat et.allah a emanet ol...
çok sağol egemenciğim....yalnız senin kızına hastayım...maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel...kaderide güzel olsun inşallah...bir anne olarak banada dua et sağlıklı olsun evladım ve ona sağlıkla kavuşayımm....ben çok endişeli ve evhamlı bir anne adayıyım korkuyorum heran ona bişey olacak diye...benim için dua edin olur mu...kızını da benim için çoook öp...