• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi emzirirken

arimayambenim

olacak..olacak...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
583
165
323
37
slm,emziren anneere sorum olacaktı,Allah bağışlasın 4 aylık bir kızım var ve emerken sürekli kıvranıyor özellikle emdikten 5 dakika sonra,bazen kzıyorum kızım k.çda kurt mu var diye,neden acaba bu kıvranması,böyle bir durum yasayan var mı?

canım muhtemelen gaz sancısı var benimde 5 aylık oğlum var bazen emerken kıvranıyo ve ağlıyo arada, emincede kıvranıyo sonra koyuyorum gaz çıkarınca rahatlıyo. altı temiz karnı toksa ya gaz sancısı var yada bi yeri falan ağrıyodur canım kolaylıklar dilerim

slm,emziren anneere sorum olacaktı,Allah bağışlasın 4 aylık bir kızım var ve emerken sürekli kıvranıyor özellikle emdikten 5 dakika sonra,bazen kzıyorum kızım k.çda kurt mu var diye,neden acaba bu kıvranması,böyle bir durum yasayan var mı?

aynen cnm dediğin gibi 5 dk sonra falan başlıyo tepinmeye:))) gaz olmadığına eminim,çünkü 40 ı çıkana kadar gaz sancısından çookkkk çektik,o zaman böyle şeyler yapmazdı,hatta emerken rahatlardı,ki gazlı bebekler emerken rahatlıyolar,gece yapmıyo ama gündüz yapıyo,şimdi 3 aylık son 1 aydırr yapıyo bunu,benm tahminime göre sütün gelim şekline göre yapıyo,ya az geliyo tepiniyo,yada çok geliyo yutkunamıyo tepiniyo:))) bu ihtimallerden biri olabilir mi sence

Back