Bunu hep söylüyorum; anne sütü eşi benzeri olmayan bir mucize ama yoksa da yok. Mutlu bir anneden de kıymetli değil. Emzirememek seni eksik anne yapmaz. İnsanlara tak tak cevabını ver kim olduğu fark etmez. Sana bunu yaşatmaya hakları yok. Gerekirse iki damla da olsa sagarak icirmeye çalış gittiği yere kadar.Merhaba anneler. Yaptıgımın erken doğum ve doğumda 2 defa anestezi almam üzerine sütüm gelmedi. Mecbur biberonla beslendi kızım. Şimdi damla damla gelen sütümü cekmiyor memeyi kabul etmiyor. Cevre baskısından dolayı her gün ağlıyorum. Lohusayım suan ve kaynanamgil tarafından acımasızca eleştiriliyorum. Kızımı kabullenemiyorum. Kendime kızıyorum anne olamadım diye. Nolur bunu yaşayan varsa bana yardım etsin. Tutmadıgım danışman almadıgım yardım kalmadı. Yapamadım. Biberona bağlı kaldık. Anne olamadın sen lafını kabul edemiyorum
Her cocuk emecek diye birşey yok raabbim o bebeği sana nasip etti seni anne olarak mukafatlandırdı senin kanınla canınla beslendi tabikide annesin o ağladığında yuregin yanıyorsa rahat uyuduğunda keyfî yerinde olduğunda mutlu oluyorsan dibine kadar anneliği yaşıyorsunMerhaba anneler. Yaptıgımın erken doğum ve doğumda 2 defa anestezi almam üzerine sütüm gelmedi. Mecbur biberonla beslendi kızım. Şimdi damla damla gelen sütümü cekmiyor memeyi kabul etmiyor. Cevre baskısından dolayı her gün ağlıyorum. Lohusayım suan ve kaynanamgil tarafından acımasızca eleştiriliyorum. Kızımı kabullenemiyorum. Kendime kızıyorum anne olamadım diye. Nolur bunu yaşayan varsa bana yardım etsin. Tutmadıgım danışman almadıgım yardım kalmadı. Yapamadım. Biberona bağlı kaldık. Anne olamadın sen lafını kabul edemiyorum
Merhaba anneler. Yaptıgımın erken doğum ve doğumda 2 defa anestezi almam üzerine sütüm gelmedi. Mecbur biberonla beslendi kızım. Şimdi damla damla gelen sütümü cekmiyor memeyi kabul etmiyor. Cevre baskısından dolayı her gün ağlıyorum. Lohusayım suan ve kaynanamgil tarafından acımasızca eleştiriliyorum. Kızımı kabullenemiyorum. Kendime kızıyorum anne olamadım diye. Nolur bunu yaşayan varsa bana yardım etsin. Tutmadıgım danışman almadıgım yardım kalmadı. Yapamadım. Biberona bağlı kaldık. Anne olamadın sen lafını kabul edemiyorum
Ah ah bende mama kullanıyorum bir öğün duysalar var ya dillere düşerim mamayı resmen zehir olarak görüyorlar nasıl bir kafadalar nasıl bir zihniyetSizi çok iyi anlıyorum 28 haftalık doğurdum o kadar zor bir hamilelik süreci geçirdim ki sütüm gelmedi sonra biraz arttı ama bebeğimi doyuracak kadar olmadı asla. Başta çok çok üzüldüm ama sonra dedim bebeğin yaşıyor yanında bir şekilde büyüyecek. Çocuğunu şekerli suyla beslemiş babaannem bile bana akıl veriyordu emzir mama verme mama kötü falan filan. Ama olmadı ne yapayım kendimi mi keseyim ya yok iştemama veriyorum bebeğim de şapur şupur içiyor doyuyor mutlu. Doktor kontrollerinde de sağlıklı. Hiç üzülme mama öcü değil çocuğunu aç bırakma emzirme ve süt için de elinden geleni yap gerisi boş. Bıktım valla bu anne sütü mucize mama öcü tayfasından
Valla hiç tatlı canımı sıkamamAh ah bende mama kullanıyorum bir öğün duysalar var ya dillere düşerim mamayı resmen zehir olarak görüyorlar nasıl bir kafadalar nasıl bir zihniyet
Sanki keyfimizden arkadaşım ya ne kadar geri kafalılar gerçekten tabii ki çocuğum için en doğru olanını yapıcamValla hiç tatlı canımı sıkamamben babaannemin yanında emzirmeye gidiyorum deyip mama içirmiştim çocuğuma o kadar zoruma gitmişti ki bunu böyle gizli yapmak. Sonra dedim ne utanacağım ya bir sonraki görüşmede çıkardım mamayı gözünün önünde verdim çocuğuma. Aaa meme ver bunu verme laf etti. Ben de niye sen şekeri ağzına sokup gün boyu uyutuyormuşsun ya babaanne sen de emzirseydin ya bütün gün şeker zehir değil mi dedim o yüzden hiç üzülme arkadaşım keyfi mama vermiyorum aç bırakamam çocuğumu içerikleri de gayet güzel boşver