çok şükür barışmışsınız.canım oncelıkle bebegın hayırlı olsun,gule gule buyut.madem boyle bir konu açmışsın aklımdayken aklıma gelenlerı yazayım,deneyımlerımı aktarayım belki faydası olur.bebek bakımı zordur ve en buyuk zorluk annenındır.benım bebegım ilk üç ay gece gündüz hiç uyumadı o dönemlerimdeki zorlukları zaman zaman buraya aktarmıştım.daha sonra yavaş yavaş düzene girdi ama bu esnada bizim duzenimiz alt üst oldu.bence sorun aramayın,elbette yoruluyorsun elbette eşinde yeni şeylere alışıyor ama şundan emin ol ki nereye gidersen git evindeki duzeni bulamassın hele birde bebegın varken,onun banyosu;emme saatı,alt degıştırmesi vs... bunları bir başkasının yanında rahatça halledebilecegini mi sanıyorsun onun için ne olursa olsun sen evınde kal gerekırse kocanı sepetle bır kaç gunlugune:)
bebeklerimiz RABBİMİZİN bizlere en güzel hediyesi,isteyen herkese RABBİM versin,ama şunu iyi bil canım yavrularımızın donem donem ihtiyaçları degışecek ve bızlerı hep yanlarında ısteyecekler,dış çıkarma donemlerı olacak,hasta oldukları donem olacak,yurumeye başlıycaklar vs..vs... bu demek oluyor ki hayatımızın en onemli yerınde artık onlar var ve onlarla en iyi şekilde yaşamasıı ogrenmeliyiz,dolayısı ile bazen bizler uyumycaz, bazen kocişler yarı uyur yarı uyanık onlara bakacak(ki benim ki oyle yaptıgı için ben de yarı uyur yarı uyanık kocişi takip ediyorum,kızımda yarı uyur yarı uyanık beni takip ediyor dolayısı ile hepimiz uykusuz kalıyoruz)derken bebeklerimiz RABBİMİN izni ile büyüyecek.canım vel hasıl ben de dahil olmak üzere tüm anneler gelgitler yaşıyoruz,hepimize kolay gelsin.saglıcakla kal canım.