4 bucuk aylık bebegim var... yasal iznim bitti maddi problemlerden dolayı ücretsiz izin kullanamıyorum, 30 yaşında bekar görümcem bir haftadır bebişime bakıyor sürekli de o bakacak ( 5,6 ay) şimdilik mecbur ama çok büyük bir problem var ben bebeğimi görümcemden çok kıskanıyorum onunla gülüşmelerine dayanamıyorum...hele ben evdeyken onunla fazla ılgılenmesıne her agladıgında hemen atlamasına sankı ben degıl o annesi bu kadarını kaldıramıyorum...
her dayanamadıgımda odama gıdıp aglıyorum kendımı sakınlestırıp tekrar gelıyorum... bebegımle dahı ılgılenemıyorum ya bana gulmezse dıye cok kotuyum...gercekten katlanılacak gıbı degil...
aslında görümcem de sımdı aılesınden uzakta ona bunları hıssetırmek ıstemıyorum sonucta sagolsun bıze yardımcı olmaya calısıyor... ama dayanamıyorum...
sizce ne yapmalıyım onunla konusmalı mıyım yada nasıl ızah etmelıyımmmm ltfn arkadaşlar bana yardımcı olun fkirlerinize ihtiyacm var...
işi bırakmayı dahı düşündm... ama sonra cok pişman olmaktan korkuyorm devlet memuruyum herkes kadro ıcın ugrasırken bır kompleks için bunları heba etmek istemiyorum ...
önerilerinizi bekliyorum...