Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebeğimi bırakmak istemiyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

leylaewin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
119
28
98
Trabzon
4 bucuk aylık bebegim var... yasal iznim bitti maddi problemlerden dolayı ücretsiz izin kullanamıyorum, 30 yaşında bekar görümcem bir haftadır bebişime bakıyor sürekli de o bakacak ( 5,6 ay) şimdilik mecbur ama çok büyük bir problem var ben bebeğimi görümcemden çok kıskanıyorum onunla gülüşmelerine dayanamıyorum...hele ben evdeyken onunla fazla ılgılenmesıne her agladıgında hemen atlamasına sankı ben degıl o annesi bu kadarını kaldıramıyorum...

her dayanamadıgımda odama gıdıp aglıyorum kendımı sakınlestırıp tekrar gelıyorum... bebegımle dahı ılgılenemıyorum ya bana gulmezse dıye cok kotuyum...gercekten katlanılacak gıbı degil...

aslında görümcem de sımdı aılesınden uzakta ona bunları hıssetırmek ıstemıyorum sonucta sagolsun bıze yardımcı olmaya calısıyor... ama dayanamıyorum...

sizce ne yapmalıyım onunla konusmalı mıyım yada nasıl ızah etmelıyımmmm ltfn arkadaşlar bana yardımcı olun fkirlerinize ihtiyacm var...
işi bırakmayı dahı düşündm... ama sonra cok pişman olmaktan korkuyorm devlet memuruyum herkes kadro ıcın ugrasırken bır kompleks için bunları heba etmek istemiyorum ...
önerilerinizi bekliyorum...

senı cok ıyı anlayabılıyorum.bnm bebeğim8 aylık oldu.ilk dogdugunda bnde paylaşamyrdmm.ama şöylle düşün,bebeğin ne olursa olsn senin annesi oldugunu biliyorbve hayatı boyunca sana minnet duyacak.sana cok gulmesede senı daha cok sevdğini kokunu özlediğini unutma.yanında oldugun sürece onunla bol bol vakıt gecir,oyunlar oyna,güldür onu.inanki brz büyüün,ayaklansın yakanı paçanı bırakmıycak :) bnm oglumunda teyzesine zafı var.onunla cok gülüyor eglenıyor.bende o sırada rahat bır nefes alıyorm.elbttekı bebşlrmzi cok sevıyorz ama bırgun onlardan ayrılacagmzı unnutmayalım,sık boğaz etmeyelm deglmi.koly gelsn...

canım öncelikle ALLAH bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin..
şuan içinde bulunduğun anneliğin verdiği tepkiler.. ve inan bana normal:) şuan özel olarak görümcene tepki vermiyor.. sokaktaki tanımadığı insanı görse yine aynı tepkiyi verir:)
biraz büyüsün 1- 1,5 yaşına girsin (ki daha erken de olur) sen onun için olmazsa olmazı olacaksın.. herkes biryana sen bir yana..
hem işe gittiğinde gözün arkada kalmayacak.. güvendiğin gözünden sakınarak ilgilenecek birini bulman şans.. kendini öyle avut olurmu..

Son düzenleme:
Canım bebişini sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah...
Sen henüz yeni doğum yapmış sayılırsın...
Bu yaşadıkların normal...
Birde mecburiyetler yaşamışsın...
Her anneye bebeğini bırakıp işe gitmek zor gelir...
Sen hiç üzülme bir bebeğin en vazgeçilmezi annesidir...
Rabbim sizi birbirinizden hiç ayırmasın...
Ayrıca onu seven koruyan ilgilenen bir halası olduğu için çok şanslısın bence...
Gözün arkada kalmayacak en azından...

Canım hiç üzülme bende 3 aylıkken bıraktım kızımı şimdi nerdeyse 20 aylık olcak ama onlar annelerini tanıyorlar.işten gelince annem diye bir sarılışı var ömre bedel ilk başlarda annem bakıyordu.bende o zamanlar anneme annesi sanacak diye korktum ama olmadı.aramızda farklı bir bağ var beni fazla göremesede.büyüdükçe değişiyorlar korkma hatta sevin baksana annesi kadar iyi bakacak

bende bırakmak istemiyorummmm. hele su taciz yazısını görünce dahada korktum

Son düzenleme:

canım tek sıkıntın görümcenin bebğini çok sevmesi olsun... daha ne istenir ki. şimdi bebeğinden ayrılması çok zor geliyor diye böyle düşünüyor olabilirsin.
bende bebğimi 3,5 aylıkken hiç tanımadığım birine emanet ettim. ve insanın ilk düşündüğü şey acaba bbeğimi seviyor mu oluyor.onu seven biri ona kötülük etmez,kıyamaz...
oğlum şimdi bakıcısınada anne diyor varsın desin. yeterki sevsinler birbirlerini. benim içim böyle rahat. ya bakıcım onu sevmeseydi???

ilerde bu düşüncelerinin hepsi geçecek... sonuçta sen annesin o halası. bir düşün bakalım hangi akraban annenin yerini tutabilir??
boşuna içini sıkma... o daha şimdiden seni kokundan ayırt edecektir :13:

canım sen henüz yeni doğum yapmış bir annesin bunları düşünmen ve bu şekilde davranman gayet normal ama bence bide şöyle düşün maddi durumun iyi olsaydı gözün arkada olmadan bebeğini hiç tanımadığın bir bakıcıya emanet edebilecekmisin.senin bebeğin 4 aylık ben erken doğum yaptım kızım 38 gün küvezde kaldı tam bebeğimi aldım evimde huzur içinde ilgilenicem derken yasal izin süremin malesef 56 gün olduğunu öğrenerek yıkıldım yani henüz 3 kilo bile dahi olmayan bebeğimi bırakıp işe dönmek zorunda kaldım hemde eve geldikten 15 gün sonra şuanda 2,5 yaşında ve bana deli gibi aşık hem ananne hem babanne bakıyo kızıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…