Inşallah canım bende bonnienin rengini sevdim bunu attım temsili 2 yatak 1 dolap 5100 dediler boobebek e fiyatını sordumBenim pierre cardinde beğendiğim model böyleydi. Bonnie serisi sanirim .Yaa evet oyle oluyor cok islevsel .Ben de begendim bu fonksiyonu ama dagitmadan ikinci bebisimiz kullanir diye düşünüyor esim .
Aynen canım çok pahalı senin olduğun yerdedemi pahalı oluyoeve ıkız seçenekleri pahalı oluyor gerçekten ben alacağım fakat doğru marka model arayısındayız gerekirse avantajlı olursa yurtdışından annemgilden ıstıcem fiyat bandı okdr genişki ne alacağımı şaşırdım 2bin 3bin veripte memnun kalmazsam bide ilk 3 ay için omurga gelişimi için portbebe öneriyorlar sonra anakucağına geçirin diyorlar portbebe olabilen travel sistem mi alsam bunlar da herşey olsun diye bir pakette kaliteden ödün vermişler portbebesi ayrı bir parça satılanlarda kaliteli ama cok yukseklere cıkıyor fiyatta
ben şuan TR de yaşıyorum 3 senedir :) 350 euro ile komple setler 1000 euro dünyaca ünlü markalar, kafam cok karıstı ama Portbebeye dönüşebilen travel alsam bebegın buyumesine göre en fazla 2 yıl rahatlık veriyor(yatış pozisyonu buyuyunce bebeği rahatsız ediyor ve portbebe yönü zayıf kalitesiz kumaş vs genelde bide hantal) portbebesi ayrı olan araba alsam (hem pahalı hem sonra bastonluya mı geccez sonra 4 yaş olmadan) bastonlı trilogyler var birde 3500 bandında karar veremedim anlaşılanAynen canım çok pahalı senin olduğun yerdedemi pahalı oluyo
Teşekkür ederim, ben de öyle düşündüm Benimki kışa gelecek Ekim sonu ve ankaradayım malum. Uzun kollu çıtçıtlılardan tek tek almak daha mantıklı, bi tane onlu alayım o zaman.
Bende ankaradayım benimde doğumum ekim sonuna geliyor. Hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun acaba?
Bende zekai tahirde dusunuyom canimBen zekai tahiri düşünüyorum ama emim olamıyorum :/
Bende zekai tahirde dusunuyom canim
Ben zekai tahiri düşünüyorum ama emim olamıyorum :/
Benimkiler ikiz canım erken gelmezlerse aynı zamanda yaparız:)Belkide aynı zamanda yaparız :)
Ben de Ankara'dayım, araba olarak peg perego book 51 completo aldım hepsiburada indiriminde. Çok sağlam duruyor. Biraz büyük ama ben onu sorun etmiyorum, hatta çocuk için daha konforlu olur gibi geliyor. Henüz kullanmadım ama.merhaba kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı fakat giysiler dışında ihtiyaçlarını bi alamadım karar veremıyorum öncelik olarak bebek odasına bakıyorum(pıerre cardin ve ıkea öncelik oldu) sonrasında bebek arabasına bakıyorum kraft chicco quinny gibi markalar rastladım hoşuma gitti Ankara da Keçiörende yaşıyorum malum kaldırımların hali hangi model marka önerirsiniz tek araba ve anakucağı(otokoltugu) mı almalıyım yoksa travel set mi(bunda da portbebe olayı cok stabil olmuyor gibi) Annemgilde yurtdışından(Avusturyadan izne gelcek ordan mı alsam) max 3bin TL butce cokmu sizce? Fiyat performans ürünü olarak öneriniz nedir ? Oda olarak tavsiyeleriniz
merhaba kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı fakat giysiler dışında ihtiyaçlarını bi alamadım karar veremıyorum öncelik olarak bebek odasına bakıyorum(pıerre cardin ve ıkea öncelik oldu) sonrasında bebek arabasına bakıyorum kraft chicco quinny gibi markalar rastladım hoşuma gitti Ankara da Keçiörende yaşıyorum malum kaldırımların hali hangi model marka önerirsiniz tek araba ve anakucağı(otokoltugu) mı almalıyım yoksa travel set mi(bunda da portbebe olayı cok stabil olmuyor gibi) Annemgilde yurtdışından(Avusturyadan izne gelcek ordan mı alsam) max 3bin TL butce cokmu sizce? Fiyat performans ürünü olarak öneriniz nedir ? Oda olarak tavsiyeleriniz
Kaça aldın siteden? Harici portbebesi var mı yoksa ilk 6 ay için anakucağında mı zaman geçirceksin?Ben de Ankara'dayım, araba olarak peg perego book 51 completo aldım hepsiburada indiriminde. Çok sağlam duruyor. Biraz büyük ama ben onu sorun etmiyorum, hatta çocuk için daha konforlu olur gibi geliyor. Henüz kullanmadım ama.
babaynest alacam ben bu durumlar için aynı şehirdeyiz, yatarken etrafına yastık koymak falan gıcık oluyorum. hem odada bizim yanımızda da iyi olur die düşünüyorum.İyi akşamlar kızlar, ben ev küçük olduğu için yatak odasına büyüyen beşik almıştım. Ama içeride oturduğumuz odaya da ufak bişey alsam diyorum portatif olsun bir de, anneanne babaanne ye giderken katlayıp götüreyim istiyorum. Önereceğiniz bişey var mı?
Ben sunny baby estella aldim. Cunku buyuyen besigi odasina kurduk .Ama katlanip goturulcsk bisey degil.Anne yani 2 tekerli odalar arasi rahatlıkla götürebiliyorum.İyi akşamlar kızlar, ben ev küçük olduğu için yatak odasına büyüyen beşik almıştım. Ama içeride oturduğumuz odaya da ufak bişey alsam diyorum portatif olsun bir de, anneanne babaanne ye giderken katlayıp götüreyim istiyorum. Önereceğiniz bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?