Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Günaydın herkese bu benim 2. Bebek olacak ama tek kullanımlık lohusa kilodu diye bişey duydum bilgisi olan var mı acaba alan ya da almayı düşünen iyi mi olur ne zaman kullanılacak tam bilen varsa sezeryanla doğum yapicam ben

Göğüs kalkanindan sonra bir de boyle bir urun kesfettim kullanan veya bilgisi olan var mi ?

Sagol canim insallah
Ilk etapta kaplatamazsan bebis emekleyene kadar yaptirirsin .Bizim de kira zor sığdı ev kutu gibi canim. O yuzden ikinci bir besik aldik.

Afilim92 güle güle kullanının canm odanız çok güzel olmuş maşallahh sakıncası yoksa ne kadara aldınız odayı??
Sagol kuzum. 3200 Tl ye aldik .Yatak hediye ettiler yaninda da .Ama iyi mi degil mi bilmiyorum .Zaten ilk etapta o yatakta yatmayacak .Icine koyduk gectik

Yeni
Aksam esim dolabi sildi yerlestirdi .3 6 lari boyle astik .Simdi yıkamayacağım. Posetlerinde dursun tozlanmasin cok toz aliyor ev .Tum camlar fransiz balkon çünkü. Aksam camasir makinesini temizledik.Bugun 0-3lerin bir kismini yıkayacağım .

Ayyy masallah ne güzeller bunlar böyle guzel gunlerde giysin insallah

Kesinlikle depend öneririm
2 paket kullandım inanılmaz rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…