- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
Burda bir bebek magazasindan aldik .hugglo markasi .Full mdf
Teşekkürler siz de ankaradaydınız galiba mağazanın adı ne biz de bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda bir bebek magazasindan aldik .hugglo markasi .Full mdf
Hangi marka acabaBunun mavisi jakarli .Eki Görüntüle 2146662
Yok degilim :)Ama cok mobilya arastirdik .Vivense ,Pierre Cardin de guzel modeller gormustum.Hatta baska magazadan Pierre Cardin almaya karar vermistik .Satici ile uzlasamadik tek bayii olduğu icin vazgectik .Teşekkürler siz de ankaradaydınız galiba mağazanın adı ne biz de bakalım
Bi babyHangi marka acaba
Gule gule kullansin bebeginiz. Cam alin lutfen.Bir de biberonu kesinlikle başlığıyla kullanmayın sadece süt muhafazasi icin kullanin gerek olursa .Biberon verirseniz bebeginiz meme almaz.Merhabalaaaar. Bizim cinsiyetimiz daha kesin degil ama erkek gibi duruyoruz :) 18+1 hamileyim. Benim icin daha erken ama hemen aldıklarımı paylaşıyımm.
Eki Görüntüle 2146721 bunu kitikate ten aldik biz. Cinsiyeti duyunca.
Eki Görüntüle 2146722 bu esimin bana anneler gunu hediyesii
Eki Görüntüle 2146723 bu bi tanidigimin hamile oldugumu duyunca aldığı takım :)
Eki Görüntüle 2146724 Çek Cumhuriyetinden gelen minik hatiramiz. Arkadasimin hediyesi :))
Eki Görüntüle 2146727 buda şoktan aldığım sırt çantam :))
Hanimlar bide biberon aldım. Esimle ilk aldigimiz seydi bi heves bi heyecan aldim ama cam degill (
Hemen biberona baslamayi dusunmuyorum zaten ama emzirmeye uygun bi yerde degilsem sağıp biberonla tasimak ve doyurmak buyuk kolaylik.Gule gule kullansin bebeginiz. Cam alin lutfen.Bir de biberonu kesinlikle başlığıyla kullanmayın sadece süt muhafazasi icin kullanin gerek olursa .Biberon verirseniz bebeginiz meme almaz.
Emzirmeye uygun olmahan yer olduguna ben inanmiyorum. Emzirme onlugumu takip her yerde emzirdim, hala emziriyorum. 1 aylikken yollara ciktik. Esim benzin alirken ciktim disari oturdum kenara taktim onlugumu emzirdim. Biberon eziyet ,emzirmek rahatlik )Hemen biberona baslamayi dusunmuyorum zaten ama emzirmeye uygun bi yerde degilsem sağıp biberonla tasimak ve doyurmak buyuk kolaylik.
Bunun kolaylik oldugunu dusunup uygularsanız bir sure sonra bebeğinizin sizi emmeyi reddedecegini unutmayın. Cunku memeden süt gelmesi icin efor harciyor ama biberonda cenesi yorulmuyor. Nacizane fikrim.Benim de ilk bebegim olacak ama bu yazdiklarimi tecrübeli annelerden ogrendim.Facebookta emziren anneler grubu var takip edebilirsiniz.Hemen biberona baslamayi dusunmuyorum zaten ama emzirmeye uygun bi yerde degilsem sağıp biberonla tasimak ve doyurmak buyuk kolaylik.
Ahahah tesekkur ederim. Biberonuda bi heves aldık bakalım bilmiyorum kullancaz mi :) tecrubeli insanlardan fikir almak guzel :))Emzirmeye uygun olmahan yer olduguna ben inanmiyorum. Emzirme onlugumu takip her yerde emzirdim, hala emziriyorum. 1 aylikken yollara ciktik. Esim benzin alirken ciktim disari oturdum kenara taktim onlugumu emzirdim. Biberon eziyet ,emzirmek rahatlik )
Tesekkur ederim. Dikkate alicam onerinizi. Ilk gebelik ilk heyecan. Onunla beraber ogrenicez bakalim :)Bunun kolaylik oldugunu dusunup uygularsanız bir sure sonra bebeğinizin sizi emmeyi reddedecegini unutmayın. Cunku memeden süt gelmesi icin efor harciyor ama biberonda cenesi yorulmuyor. Nacizane fikrim.Benim de ilk bebegim olacak ama bu yazdiklarimi tecrübeli annelerden ogrendim.Facebookta emziren anneler grubu var takip edebilirsiniz.
Bunu diyen insan 7 bibeton aldi:))) ama kızım hicbirini istemedi. Benim alma sebebim iki bucik aylikken ise baslayacak olmamdi. Neyse ki emzirme saatiyle cozduk. Bakicinin yanina 2 saate bir gitmeme izin verdiler. Ev yakin olunca sorun olmadi. Kizim 8.ayda biberona alisti. Onunla da cormul sut icmedi. Sadece arımama iciyor bakicida iken.Ahahah tesekkur ederim. Biberonuda bi heves aldık bakalım bilmiyorum kullancaz mi :) tecrubeli insanlardan fikir almak guzel :))
Hahahahha benimde annem bakicak gibi duruyo eger izin alamazsam. Okuyorumda ben. 1 donem sadece sinavlara gitmek icin izin alicam hocalardan. Izin alamazsam annem gidip gelicek yada ben ona birakicam. O yuzden biberon dusunduk ama bakalım. Belki sağar sağar dolaba atarım. Annem biberonla verir. Zorundalik olursa.Bunu diyen insan 7 bibeton aldi:))) ama kızım hicbirini istemedi. Benim alma sebebim iki bucik aylikken ise baslayacak olmamdi. Neyse ki emzirme saatiyle cozduk. Bakicinin yanina 2 saate bir gitmeme izin verdiler. Ev yakin olunca sorun olmadi. Kizim 8.ayda biberona alisti. Onunla da cormul sut icmedi. Sadece arımama iciyor bakicida iken.
Braun almayi düşünüyorum araştırıyorum hala .Merhaba, ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? En güzeli eski tip civalı olanlar diyorlar. Diğerlerinde radyasyon vs riski olabilir gibi geliyor. Doktor tavsiyesi alan ya da farklı bir bilgiye sahip olan var mı?
.Kızlar ben de bu çantayı aldım 79 liraydı hepsiburadada bir de termal çantası da var içinde
Ben omron temassız/alından ateş ölçer almıştım. Onu kullanmaya devam ederim. Eski tipleri kullanmak zor oluyor.Merhaba, ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? En güzeli eski tip civalı olanlar diyorlar. Diğerlerinde radyasyon vs riski olabilir gibi geliyor. Doktor tavsiyesi alan ya da farklı bir bilgiye sahip olan var mı?
Güle güle kullanınKızlar ben de bu çantayı aldım 79 liraydı hepsiburadada bir de termal çantası da var içinde
Ben e bebekten aldım 1 tane . Markası da hello baby. Kızıma aldığım mothercare 3 lü sette duruyor yine başa takılan tarzda. Yeterli olur diye düşünüyorumArkadaşlar bornoz set almayın demissiniz gereksiz diye peki banyo havlusunu nerden hangi marka aldınız