• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Hayirlisiyla gelsin giysin tabi kuzucuk :)) bana cabuk buyuyor az al demislerdi ben bayaa az almisim:)) sonra ilave aldik. Giydiriliyor. Sık degisiyor zaten. Kusmasi altini degistirken cis kaka bulasmasi derken giyer hepsini:)))

Banada hep az al diyorlar ama, pek dinlediğim söylenemez. Çünkü mantıken az olması bana saçma geliyor, çünkü bebek bu çişi kakası bulaşır kusar değiştirmek gerekir fazla olsun da kafam rahat olsun. Yenidoğan / 0-3 ay / 3-6 ay şeklinde alıyorum şu an ve devam ediyorum.
Sizin yavruyuda Allah bağışlasın :))

Banada hep az al diyorlar ama, pek dinlediğim söylenemez. Çünkü mantıken az olması bana saçma geliyor, çünkü bebek bu çişi kakası bulaşır kusar değiştirmek gerekir fazla olsun da kafam rahat olsun. Yenidoğan / 0-3 ay / 3-6 ay şeklinde alıyorum şu an ve devam ediyorum.
Sizin yavruyuda Allah bağışlasın :))
Amin cumlemizinkini

Benim de 20 haftam dolacak daha bir iki bişi yeni aldım yavaş yavaş toparlanır ama seçenek çok insan şaşırıyor

Yazdıklarınıza aldıklarınıza baktım Allah inşaallah nasip etsin bebişlerinize. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaallah hepsi... :KK43: 3 yıl sonra gelen mucizemi gelişmedi diye kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: hamilelerin duası kabul olur derler. Ne olur ben ve benim gibi evlat kokusuyla yanıp tutuşan herkes için dua edin. Allah ım bir avazda kurtarsın sizide. Hayırlı doğumlar inşaallah...

Yazdıklarınıza aldıklarınıza baktım Allah inşaallah nasip etsin bebişlerinize. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaallah hepsi... :KK43: 3 yıl sonra gelen mucizemi gelişmedi diye kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: hamilelerin duası kabul olur derler. Ne olur ben ve benim gibi evlat kokusuyla yanıp tutuşan herkes için dua edin. Allah ım bir avazda kurtarsın sizide. Hayırlı doğumlar inşaallah...
Rabbim yeniden nasip etsin canim eminim zordur.Ama vardir bir hayir .Gecen haftalarda iki arkadasimiz ikizlerini erken dogum yapti. ZBir tanesi ikizlerini kaybettigi .Diğerinin de bir bebegi vefat etti .Insallah o arkadasimiz ve sen de annelik duygusunu yeniden tadarsin.

Screenshot_20180513-170239.png
Yatak odama aldigim anne yani besik sunny baby 300 tl ye aldim .

Rabbim yeniden nasip etsin canim eminim zordur.Ama vardir bir hayir .Gecen haftalarda iki arkadasimiz ikizlerini erken dogum yapti. ZBir tanesi ikizlerini kaybettigi .Diğerinin de bir bebegi vefat etti .Insallah o arkadasimiz ve sen de annelik duygusunu yeniden tadarsin.
Amin Allah razı olsun. Onlarında başı sağolsun benim ki minicikti daha ama alıştım hemen. :( onu o kadar çok bekledikki. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ederiz tabi canım, allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Hayırlısı tabi herşeyde bi hayır vardır elbet zamanı vardır. Seninde isteyen herkesinde bebeği kısa sürede olur umarım.

Ederiz tabi canım, allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Hayırlısı tabi herşeyde bi hayır vardır elbet zamanı vardır. Seninde isteyen herkesinde bebeği kısa sürede olur umarım.
Allah razı olsun inşaallah

Amin Allah razı olsun. Onlarında başı sağolsun benim ki minicikti daha ama alıştım hemen. :KK43: onu o kadar çok bekledikki. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Seni çok iyi anliyorum ben de zor hamile kaldim .Bir kez kimyasal geçirdim onda bile cok uzulmustum .Icinde bir cani hissedip kaybetmek cok yipratici ama yeniden hamile kalinca unutacaksın hepsini.Allah bir kez tattirmis eminim yeniden nasip edecek .Onun rahmeti cok buyuk.

aliexpressten aldığım sırt çantası, düşük göbekli iç çamaşırları, süt sağma makinem geldi. bir sorunları yok. şimdi pahalı olarak beklediğim ateşölçer ve emzirmesütyeni, korse paketim kaldı. bir kaç tane de ufak tefek alışverişim var onlar fiyatı itibariyle çok önemli değil.
Hangi süt sağma makinesinden aldiniz? Cok fiyat farkı var mı turkiyedekinden?

Hangi süt sağma makinesinden aldiniz? Cok fiyat farkı var mı turkiyedekinden?
Babi garden diye bir satıcıdan aldım markası ne bilmiyorum çin malı işte. Aşırı fiyat farkı var diyebilirim. Elektrikli sağma makinesini 60 TL'ye aldım. Çalışıyor gayet sessiz kırık çıkık yok ama henüz doğum yapmadığım için performansı konusunda bir şey diyemicem. Yorumları çok iyidii

Kizlar avmde geziyorduk herkeste 3 5 e bebek poseti .Esime dedim bence gidelim indirim var .Baby me alt degistirme örtüsü, temizleme pamugu ve prime premium da ciddi indirim var kasada .Bence ihtiyacınız varsa bakin

Kızlar bornoz seti hangi marka aldınız acaba
Ben bornoz setine gerek duymadim sadece havlu aldim .Su donemde setin icindekiler gerekli olmadığı icin oyle yaptim.Nacizane tavsiyem sadece havlu is görür. Hatta ilk doğduğunda musline kurulayan cok kisi gördüm .

Back