- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Bebitof başlıklı yumos gibi bir sey :)Arkadaşlar bornoz set almayın demissiniz gereksiz diye peki banyo havlusunu nerden hangi marka aldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebitof başlıklı yumos gibi bir sey :)Arkadaşlar bornoz set almayın demissiniz gereksiz diye peki banyo havlusunu nerden hangi marka aldınız
Ben başka bir setini aldım ,kaliteliAndywawa diye marka var bilginiz var mı hastane çıkışı var hoşuma gitti de
Ben aldım gayet güzel geldiEki Görüntüle 2145144 kızlar sizce bu çanta nasıl. Bu ara gözüm bunda hoşuma gidiyor
Bende çok beğendim aldim canim ama henüz elime ulaşmadıBen aldım gayet güzel geldi
Arkadaşlar bornoz set almayın demissiniz gereksiz diye peki banyo havlusunu nerden hangi marka aldınız
Teşekkürler sanırım eski tip civalı olanlardan alacağım.Kullanmadim ama weewellin olcerini onermislerdi.
Eki Görüntüle 2147479
Bence guzel canim .Ben de cibinlik arayisindaydim .Ancak aldigim 2.besigin kendi cibinligi var kurtuldum.Bir tane ozel dikim sormustum 250 tl demislerdi .Selam annişler sizce bu cibinlik nasıl demir askısıyla birlikte 45tl
Bir tane beğendim 600tl yazıyorBence guzel canim .Ben de cibinlik arayisindaydim .Ancak aldigim 2.besigin kendi cibinligi var kurtuldum.Bir tane ozel dikim sormustum 250 tl demislerdi .
Canim kurmadık daha sunny baby estella serisi bakarsan.Bir tane beğendim 600tl yazıyor
x x x tıkla tıkla arkama bakmadan kaçtım çok gereksiz ya bu kadar pahalılık yazık günah başka bir eksiğini alırız o paralara ama 45 demirle birlikte olunca uygun geldi. Senin beşiğe ait olması çok iyi olmuş görseli var mı canım
İlk defa bu tarz bir beşik gördüm çok farklıymış güle güle günlerde kullanım canım.Canim kurmadık daha sunny baby estella serisi bakarsan.
Sagol canim.Buyuyen besikte kendi odasinda uyuyana kadar bunla idare edeceğiz.İlk defa bu tarz bir beşik gördüm çok farklıymış güle güle günlerde kullanım canım.
benim de aynı senin gibi hediye getirecek kimse yok o yüzden o şıkkı eleyerek kendim aldım. 10-15 tane kısa kollu zıbın aldım. 4-5 tane patikli alt. tulum galiba 2-3 tane. şapka eldiven çorap az aldım yaz sıcağında bunalacak zaten. hastane çıkışı bir tane 10lu aldım. 3-6 aylık pek bişey almadım zamanı gelince alırım diye düşünüyorum elbette zıbın var ama güzrl kıyafetleri o an mevsime göre alırım diye düşündüm. her şeyim tam takır hazır olmasına gerek yok.Kızlar iyi akşamlar.
Ben bebek alışverişine hızlı bir giriş yaptım, kendimce araştırdıklarım ve bana mantıklı gelenleri harmanlayarak kıyafet alışverişine giriştim.
Fakat hangi parça kaç tane olmalı diye açık ve net bir yazı hiç bulamadım.
Çoğu listede 3-4 badi 3-4 alt yeterli, nasılsa hediye gelecek gibi bilgiler var.
Birincisi bizim akrabamız ya da tanıdığımız pek yok. Gelse gelse 3-4 kişiden hediye gelir o bile şüpheli, ikincisi benim ailem yok malesef eşim de ailesi ile görüşmüyor yani bize yardım edebilicek en kötü sorup danışabileceğimiz kimse yok.
3-4 parça kıyafet falan bana çok çok az geliyor. Yani bebek bu, kusar üzerini batırır kakası çıkar çişi çıkar günde 3-5 kez bile üst baş değiştirmek zorunda kalabilirim diye düşündüm kendimce.
Her parçadan fazla fazla almaya çalışıyorum ama, yinede hiç bilgim yok bu konuda.
Mesela çıtçıt body kaç tane olmalı ? Patikli ya da patiksiz alt mı almalıyım ? Kaç tane almalı elimin altında bulundurmalıyım ? Tulum kaç adet olmalı ? Pijama takımı önden düğmeli daha kullanışlı gözüküyor, 2 adet aldım fakat muhtemelen çoğaltmam gerekicek, ideali kaç tanedir ?
İnstagramda ya da sosyal mecralarda bebeklerinin dolaplarını falan çekip paylaşıyorlar, bir bakıyorum bir yığın kıyafet, askıda yer kalmamış. Birde benimkine bakıyorum askıda 2,3 tane tulum, bir çekmece kaplamış diğer kıyafetleri. Ben mi eksik alıyorum onlar mı abartıyor anlayamadım bir türlü..
Nolur tecrübeli annelerden, ya da bu işi bilinçli bir şekilde yapan annelerden yardım istiyorum. Ben vallahi çıkamadım işin içinden bir türlü.
Yaz bebeği olacak bu arada..
bebek arabası almış mıydın hangisini tercih ettin travel sistemmigormedimduymadim ben de az kiyafet al diyenleri dinlemedim. Sonucta elden gelecek mi diye beklemek saçma. Her şeyini fazlasiyla yapmaya çalıştım.
1 tane 10lu hastane çıkışı ,2 tane 5li hastane çıkışı ,bir tane iç-dıs zibin takimi ,4 5 tane citcitli badi (icinde uzun kol da var kisa da ),3 tane kundak 2 tane battaniye ,2 tane muslin kundak 15 tane agiz mendili , 5 6 cift çorap, 3 4 tane alt ust ayakli takim 2 3 tane tulum, 4 tane sadece alt ayakli (cok tavsiye edilmese de hosuma gittiği icin aldim ) 3 6 ay kiyafet de aldim 6 9 da .Zamana yayarak icime sineni aldim .
Bu arada o dolap fotolarina aldirma cok abartıyorlar .Sanki cocuk hep 0 3 kalcakmis gibi .
Evet tüm eksiklerimiz tamam neredeyse. Casual Quantum aldim evet travel .Cabuk katlanması, sağlamlığı, fonksiyonları hosuma gittigi icin tercih ettim .bebek arabası almış mıydın hangisini tercih ettin travel sistemmi