Taç Traffic Set hepsiburadadan 150 Tl ye aldim .250 tl ye kadar cikiyor bazi sitelerde .Uyku setini nereden aldınız acaba
Çok güzelmiş.Bizim odamiz
Bornoz kızımda almıştım ama bebeğe giydirilmiyor bu sebeple hiç kullanmadım setin içindeki havluyu kullanabildim sadece,kızım büyüdü. Şimdi oğluma sadece havlu aldım,başa takılabilenlerden,Kızlar bornoz seti hangi marka aldınız acaba
Tesekkur ederim canim .Evimiz kira ve kutu kadar o kisim benim cok isime yarayacak .Dediğin gibi bez falan koyarim .Çok güzelmiş.
Güle güle kullansın miniğin canım.
Büyüyebilen almışsın. Ben kızımda almistim 6 yaşına girecek geçen sene büyüttük yatağını hala kullanıyoruz. Alttaki yavru yatak yerine de ilk etapta bezleri koyuyordum,şimdi oyuncak koyuyoruz.
Bizim odamiz
Tesekkur ederizÇok güzel, güle güle sağlıkla kullanın :)
Kaliteli bir marka urun almadim ama fiyatlardan da belli Aziz bebe gibi düşünün.Andywawa diye marka var bilginiz var mı hastane çıkışı var hoşuma gitti de
Çok tşk ederim 140 civarında 10lu hastane çıkışı n11deKaliteli bir marka urun almadim ama fiyatlardan da belli Aziz bebe gibi düşünün.
Ben 100 Tl ye aldim .Bana kalsa onu da almazdim .Cok kisa sure kullanilcak .Çok tşk ederim 140 civarında 10lu hastane çıkışı n11de
Andywawa diye marka var bilginiz var mı hastane çıkışı var hoşuma gitti de
Bizim odamiz
Çok kalın değildir dimi kumaşı çocuğu yakmasın bideAynı balıklı setin 20 lisini aldım oğluşuma kaliteli bir ürün tavsiye ederim
Siz hangi hastane çıkışını aldınız acabaBen 100 Tl ye aldim .Bana kalsa onu da almazdim .Cok kisa sure kullanilcak .
Çok kalın değildir dimi kumaşı çocuğu yakmasın bide
Çok tatlıymış ya çok tşk ederimYok çok kalın değil ama ben aynı marka başka bi model daha beğenmiştim bzim bebiş Eylül’de doğacak nasipse satıcı kadın bu sizin bebeğiniz için ince olur yaz bebeklerine daha uygun demişti. Şimdi gittim kumaşına dokundum tekrar kalın değil bence
Burda bir bebek magazasindan aldik .hugglo markasi .Full mdfOdayı nerden aldınız acaba ben de bu ara oda arayışına girdim
Bunun mavisi jakarli .Siz hangi hastane çıkışını aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?