• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Süper bence sorun olmaz. Kızımda kullanmıştım yatakta hep lastikli aldım ki inan daha kullanışlı oluyor lastikli,toplanmıyor ,kırışmıyor. Hala lastikli alıyorum yatağı büyüttüğümüz halde. Güle güle kullanın.
Korse benim doktorum hemen kullanma demişti,ilk doğumumda,organların otursun yerine diye de eklemişti. Birde yaz günü zaten kullanılmaz,doğum sonrası insan bir üşüyor bir terliyor,1 ay 45 gün sonra ancak kullanılır. Benim 2 ağustos planlanan tarih,eylül sonu ancak havalarda bende korseye uygun hale gelirim diye düşünüyorum

Kizlar park yataga nasil bir uyku seti aldiniz
Ben uyku seti almadım. Lastikli çarşaf ve yastık set halinde buldum e bebekte ondan aldım. Ama illaki uyku seti olsun diyorsanız e bebekte ölçülerine(70e 110du sanırım benim park yatak ölçüsü,ona uygun vardı) uygun vardı ,ben yaz bebeği olacağı için nevresim vs işine girişmedim. İlerleyen zamanlarda alırım diye düşündüm.

Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Ya birde bu korseyi takınca tuvalette vs çıkarmak gerekmiyor. Ben takıp işlerimi hallediyordum,altına atlet giyiyordum cünkü baya terletiyor. Sende alırsan altına penye atlet giymelisin. Bu bile bunaltıyor yazın zor olur kullanmak. Havalar serinleyince giyilir 4-5 saat günlük. Daha uzun kullananlar da vardır ama biraz sıkı fazla tutmadım ben 5 saatten.

Canım sen istediğin için mi sezeryan olcakskn doktor önerisimi yoksa
Her ikisi de canim istişare ederek karar verdik .Benim ozel bir durumum da vardi .
Süper bence sorun olmaz. Kızımda kullanmıştım yatakta hep lastikli aldım ki inan daha kullanışlı oluyor lastikli,toplanmıyor ,kırışmıyor. Hala lastikli alıyorum yatağı büyüttüğümüz halde. Güle güle kullanın.
Korse benim doktorum hemen kullanma demişti,ilk doğumumda,organların otursun yerine diye de eklemişti. Birde yaz günü zaten kullanılmaz,doğum sonrası insan bir üşüyor bir terliyor,1 ay 45 gün sonra ancak kullanılır. Benim 2 ağustos planlanan tarih,eylül sonu ancak havalarda bende korseye uygun hale gelirim diye düşünüyorum
Cok tesekkur ederim canim .Her soruma sen yetisiyorsun .Allahrazi olsun :KK36:
Ya ilk zamanlar takilmazsa toparlamaz karnin sarkar filan diyorlar o yuzden endiseliyim .Ben normalde zayıfım simdiye kadar da 7 kilo aldim. Hemen verir miyim bilemiyorum. Spor da düşünüyorum .Evet gercekten sicaklarda takmak zor olur.Su an sutyen bile tahriş ediyor .

Her ikisi de canim istişare ederek karar verdik .Benim ozel bir durumum da vardi .

Ya ilk zamanlar takilmazsa toparlamaz karnin sarkar filan diyorlar o yuzden endiseliyim .Ben normalde zayıfım simdiye kadar da 7 kilo aldim. Hemen verir miyim bilemiyorum. Spor da düşünüyorum .Evet gercekten sicaklarda takmak zor olur.Su an sutyen bile tahriş ediyor .
Rica ederim canım ne demek,banada çok faydalı oldu bu başlık. Eksiklerimi görüyorum sizler yazdıkça,insan unutuyor tabi zaman gectikçe. Bak bugünde küvet filesi almadığımı farkettim ;)
Doktorum bana kızmıştı korse mevzusunu acınca 9 ayda aldın o kiloyu,1 ayda mı toparlayacaksın diye. Haklı da.
Tabiki zamanla toparlayacağız,ilk aylar regl olmayacağız,bu bile kilo vermeyi engelleyecek. Yeter ki sağlıkla gelsinler gayette sıkılaşır,toparlarsın ama önce dikişlerin iyileşmeli.

Su an english home mobilde bu ürüne ozel indirim var. Ben aldim hemen
. Screenshot_20180510-161808.png

Bize doktor eğitimde ilk 2-3 ay takmayın cilt kendini hareketle toparlıycak sonra takarsınız dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum ki bende almayı düşünüyordum korse kararsız kaldım.

anladım canım Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

Evet gunun sorusu sepet besikler kac ay rahat kullanilabilir ?

Evet gunun sorusu sepet besikler kac ay rahat kullanilabilir ?

Ben ortalama 6 ay diye biliyorum, fakat daha büyükleri varmış ve yaklaşık 1 yaşa kadar kullanılıyormuş.

Bu arada kısmetse bende temmuz annesi olacağım, kıyafet alışverişine başladım fakat bilemiyorum da yarım kollular mı daha çok olsa yoksa uzun kollu bildiğimiz tulumları mı çoğaltsam?

Back