- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Süper bence sorun olmaz. Kızımda kullanmıştım yatakta hep lastikli aldım ki inan daha kullanışlı oluyor lastikli,toplanmıyor ,kırışmıyor. Hala lastikli alıyorum yatağı büyüttüğümüz halde. Güle güle kullanın.Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Ben uyku seti almadım. Lastikli çarşaf ve yastık set halinde buldum e bebekte ondan aldım. Ama illaki uyku seti olsun diyorsanız e bebekte ölçülerine(70e 110du sanırım benim park yatak ölçüsü,ona uygun vardı) uygun vardı ,ben yaz bebeği olacağı için nevresim vs işine girişmedim. İlerleyen zamanlarda alırım diye düşündüm.Kizlar park yataga nasil bir uyku seti aldiniz
Ya birde bu korseyi takınca tuvalette vs çıkarmak gerekmiyor. Ben takıp işlerimi hallediyordum,altına atlet giyiyordum cünkü baya terletiyor. Sende alırsan altına penye atlet giymelisin. Bu bile bunaltıyor yazın zor olur kullanmak. Havalar serinleyince giyilir 4-5 saat günlük. Daha uzun kullananlar da vardır ama biraz sıkı fazla tutmadım ben 5 saatten.Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Her ikisi de canim istişare ederek karar verdik .Benim ozel bir durumum da vardi .Canım sen istediğin için mi sezeryan olcakskn doktor önerisimi yoksa
Cok tesekkur ederim canim .Her soruma sen yetisiyorsun .Allahrazi olsunSüper bence sorun olmaz. Kızımda kullanmıştım yatakta hep lastikli aldım ki inan daha kullanışlı oluyor lastikli,toplanmıyor ,kırışmıyor. Hala lastikli alıyorum yatağı büyüttüğümüz halde. Güle güle kullanın.
Korse benim doktorum hemen kullanma demişti,ilk doğumumda,organların otursun yerine diye de eklemişti. Birde yaz günü zaten kullanılmaz,doğum sonrası insan bir üşüyor bir terliyor,1 ay 45 gün sonra ancak kullanılır. Benim 2 ağustos planlanan tarih,eylül sonu ancak havalarda bende korseye uygun hale gelirim diye düşünüyorum
Rica ederim canım ne demek,banada çok faydalı oldu bu başlık. Eksiklerimi görüyorum sizler yazdıkça,insan unutuyor tabi zaman gectikçe. Bak bugünde küvet filesi almadığımı farkettimHer ikisi de canim istişare ederek karar verdik .Benim ozel bir durumum da vardi .
Cok tesekkur ederim canim .Her soruma sen yetisiyorsun .Allahrazi olsun
Ya ilk zamanlar takilmazsa toparlamaz karnin sarkar filan diyorlar o yuzden endiseliyim .Ben normalde zayıfım simdiye kadar da 7 kilo aldim. Hemen verir miyim bilemiyorum. Spor da düşünüyorum .Evet gercekten sicaklarda takmak zor olur.Su an sutyen bile tahriş ediyor .
Bize doktor eğitimde ilk 2-3 ay takmayın cilt kendini hareketle toparlıycak sonra takarsınız dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum ki bende almayı düşünüyordum korse kararsız kaldım.Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Herkes bu tarz aliyor bence guzel .Eki Görüntüle 2145144 kızlar sizce bu çanta nasıl. Bu ara gözüm bunda hoşuma gidiyor
anladım canım Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsinHer ikisi de canim istişare ederek karar verdik .Benim ozel bir durumum da vardi .
Cok tesekkur ederim canim .Her soruma sen yetisiyorsun .Allahrazi olsun
Ya ilk zamanlar takilmazsa toparlamaz karnin sarkar filan diyorlar o yuzden endiseliyim .Ben normalde zayıfım simdiye kadar da 7 kilo aldim. Hemen verir miyim bilemiyorum. Spor da düşünüyorum .Evet gercekten sicaklarda takmak zor olur.Su an sutyen bile tahriş ediyor .
Amin canim.Su an odamızın bir kismi kuruluyor cok heyecanliyim :))anladım canım Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin
Kurulunca fotoğraf bekliyoruz :)Amin canim.Su an odamızın bir kismi kuruluyor cok heyecanliyim :))
Tam kurulsun da atayim begendigim kulpu bulamamislar.Gardrop parçasını zedelemisler .Yarim yamalak oluyor su anKurulunca fotoğraf bekliyoruz :)
Zedelenen parçayı değiştirirler canımTam kurulsun da atayim begendigim kulpu bulamamislar.Gardrop parçasını zedelemisler .Yarim yamalak oluyor su an
Iste tek seferde bitmeyecek .Cok guvenmistik ama her seferinde isi savsakladilar.Normalde daha oncs kurulum yapilmaliydiZedelenen parçayı değiştirirler canım
Aa o kötü olmş ben hazırda vardır hemen getirirler diye düşünmüştüm. Ee ne zaman getireceklermişIste tek seferde bitmeyecek .Cok guvenmistik ama her seferinde isi savsakladilar.Normalde daha oncs kurulum yapilmaliydi
1 hafta icinde insallah .Ben besik bakmaya başlayımAa o kötü olmş ben hazırda vardır hemen getirirler diye düşünmüştüm. Ee ne zaman getireceklermiş
Evet gunun sorusu sepet besikler kac ay rahat kullanilabilir ?
Genelde 6 ay diyorlar canım ama çocuğun yapısına da bağlı arkadaşım 8 ay kullanmış başka bi arkadaşım 5 ay kadarEvet gunun sorusu sepet besikler kac ay rahat kullanilabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?