• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

5liyi vereyim önce dedim canım diğer türlü fazla olacak hem kirlenince 10luyu giydiririrm istediğim gibi hem iç zıbın hem çıtçıtlı body falan fazla olacak
Bende ilk etapta 5 lilerden veririm o zaman zaten yanıma 2 şer 5li 1er 10 lu aldım malum benimkiler ikiz herseyleri 2 şer tane.

Merhaba kızlar benim 2. Bebek olacak bu park yatağını var kızdan kalma uyku seti almak istiyorum içine ama kizdayken nerden aldigimi hatırlamıyorum sizlerden uyku seti alan var mı nereden hangi marka aldınız acaba

Afilim92 Afilim92 hastane çantam için soyledilermi bilmiyorum ama nescafe ve şu ısıtıcı ben normal doğum yaptım ama sezeryan yapanlar doğum sonrası baş ağrısı için nescafe nin iyi geldiğini söylüyorlar. Sicak suda hemen elinin altında olursa bekleme dersin olmaz canim

Afilim92 Afilim92 hastane çantam için soyledilermi bilmiyorum ama nescafe ve şu ısıtıcı ben normal doğum yaptım ama sezeryan yapanlar doğum sonrası baş ağrısı için nescafe nin iyi geldiğini söylüyorlar. Sicak suda hemen elinin altında olursa bekleme dersin olmaz canim
Canim soylediler ama kantinden hemen alinir diye dusunuyorum .Olmazsa son zamanda eklerim .Sagol hatırlattığın için ;)

Kızlar 10lu hastane çıkışının hepsini birden mi vericez doğum sırasında. Yani hem iç zıbın hem çıtçıtlı badi hem patikli alt hem çorap hem mendili hem yeleği vs.

Canım gebelik okulunda ebe dogumhaneye verilecekleri ayrı bir şekilde tutun aileni bilsin ve sadece body alt üst takım çorap eldiven şapka bebek bezi ve battaniye olsun icin demişti. Bazen çanta veriliyormuş o zaman ellerimi eldivenli çantada aramaya çalışıyoruz ve kıyafetleriniz kirleniyor bu soylediklerimi battaniyeye içine sarıp verebilir yakınınız siz söylerseniz demişti.

Canım gebelik okulunda ebe dogumhaneye verilecekleri ayrı bir şekilde tutun aileni bilsin ve sadece body alt üst takım çorap eldiven şapka bebek bezi ve battaniye olsun icin demişti. Bazen çanta veriliyormuş o zaman ellerimi eldivenli çantada aramaya çalışıyoruz ve kıyafetleriniz kirleniyor bu soylediklerimi battaniyeye içine sarıp verebilir yakınınız siz söylerseniz demişti.
Body dediğimiz çıtçıtlı body değil mi canım o zaman iç zıbını vermeye gerek yok mu? Kayınvalidem 5 tane iç zıbın aldırdı hastanede lazım olur diye ama ne zaman giyilecek hiç fikrim yok

Ilk doğduklarında çıtçıtlı body giydirmek zor olur ic dış zıbın takımı giydirirler demişlerdi bana bende ilk vereceğim hurca 5li takım koydum. 5 lilerde body olmuyor sadece zıbın oluyor diye.

Body dediğimiz çıtçıtlı body değil mi canım o zaman iç zıbını vermeye gerek yok mu? Kayınvalidem 5 tane iç zıbın aldırdı hastanede lazım olur diye ama ne zaman giyilecek hiç fikrim yok
Bence ic zibin ver gobek bagini düşünunce citcitli badi zor .

O zaman 5li takıma ekstradan battaniye ve iç zıbın koyup vereyim.
Bilmeyince zor oluyormuş :)
Bende öyle yaptım 5 li takımları duz beyaz ve krem almıştım baska iki tane battaniye uyumlu oldu böylece. Ic zibinda 2 tane aldım 5 liler için.

Bencede yeter çünkü doğumdan sonra insanlar daha fazla hediye getiriyor bende elimde kalmasin diye idareten ilk zamanlar için aldım sadece.
Bana pek hediye gelmez sanırım canım şehir dışındayım burda pek tanıdığım yok. Memlekettekilerde kim bilir ne zaman görebilecekler bebeği. Ihtiyaç olursa alırım artık.

Bana pek hediye gelmez sanırım canım şehir dışındayım burda pek tanıdığım yok. Memlekettekilerde kim bilir ne zaman görebilecekler bebeği. Ihtiyaç olursa alırım artık.
Yaz günü biri kirlenince diğerini yıkasan bile yarım günde kurur zaten kış gelince daha kalın battaniyeye geçeceğiz nasılsa.

Back