uygun zaten canım burdakiler saçma sapan şeylere 120 130 diolarEğer gelmeye niyetin varsa oradaki mağazada biraz daha uygun fiyatı yani indirim yapıyorlar ama eskişehirdeysen al gitsin :)
Hadi hayırlısı canım ağırlaşmadan hallettin işlerini darısı başımızaBugun Joker den aldiklarim gelecek kizlar .Bos zamanimda hastane cantami hazırlayacağım insallah .
Ah ah keske evet diyebilsem .Bebek odası gelcek ve bizim cocuk odası ivir zivirla dolu onlar duzenlenip fazlaliklar cikarilacak.Bazanin icindekiler cikartilip baza cevrilecek yatak odası tamamen temizlenecek .Ve ben yardim edemedigim icin uygun bir zamanda esimin arkadaşı gelcek bazayi cevirmek icin .Cunku besik yatak odama kurulcak sığarsa tabiiHadi hayırlısı canım ağırlaşmadan hallettin işlerini darısı başımıza
Olsun canım alışveriş kısmı bitmiş en azından şimdi iş babasında o da anlattığın kadarıyla yardımcı oluyor sana. Sen kendini yormamaya çalış. Heyecandan kaptırıyoruz kendimizi sonradan anlıyoruz yorulduğumuzuAh ah keske evet diyebilsem .Bebek odası gelcek ve bizim cocuk odası ivir zivirla dolu onlar duzenlenip fazlaliklar cikarilacak.Bazanin icindekiler cikartilip baza cevrilecek yatak odası tamamen temizlenecek .Ve ben yardim edemedigim icin uygun bir zamanda esimin arkadaşı gelcek bazayi cevirmek icin .Cunku besik yatak odama kurulcak sığarsa tabii
Ben adanalıyım şubat mart adanada geçirdim güzel havalardı ama bundan sonrası çok zor Allah yardımcın olsun bence yarım kol almalısın oraların havalarını tahmin edince zor kesinlikle pamuklu olmalı saten pamuk önermem nemden dolayı.Adana mersin hamileleri varmı temmuz ayında doğum olacak Allah nasip ederse .buralar cok sıcak oluyor gecelik pijama takımını askılı mı alsam yarım kollumu altı uzunmu olsa kaprimi karar veremedim ya
Merhaba, bahsettiğiniz bel destekli oturaklar yeni doğan bebekte de kullanılabiliyor mu? Banyo işi benim için tam bir kabus olacak nasıl çözeceğim bilmiyorum. Banyo küçük ve duş teknesi var küvet bulunmuyor. Bebek küveti alsam duş teknesinin içine hem bebek küveti hem de ben sığamayacağım için iş görmeyecek. Uzanarak da olmayacak gerekli ölçümleri yaptım. Lavaboya küveti koyup yıkasam dedim oraya da sığmayacak. Nasıl yapacağım bilemiyorum.Evinizde küvet varsa pahalı birşey almayın derim. Ben normal küvetlerden almıştım kızıma,4 ay falan kullandım,sonrasında evdeki küveti kullandım hep,özellikle oturmaya başlayınca bebek evdeki küveti kullanmaya geçiyorsunuz. Küvet yoksa dahi oturaklar var beli destekli babyjemdi sanırım markası e bebekte gördüm,ona koyup yıkamak daha pratik olur diye düşünüyorum.
Ben küvet almadım,kızımın giderli sıradan bir küveti vardı,dolabın üstüne kaldırmıştım onu kullanırım ilk etapta,sonra büyük küvete geçeriz kızımda olduğu gibi.
Merhaba biçok kişi odaya tasıyıp kuveti vs odada yıkıyor.sende ole yaparsın basta sona buyuyunce banyoda kuvetsiz yıkarsın oturakla vs.Merhaba, bahsettiğiniz bel destekli oturaklar yeni doğan bebekte de kullanılabiliyor mu? Banyo işi benim için tam bir kabus olacak nasıl çözeceğim bilmiyorum. Banyo küçük ve duş teknesi var küvet bulunmuyor. Bebek küveti alsam duş teknesinin içine hem bebek küveti hem de ben sığamayacağım için iş görmeyecek. Uzanarak da olmayacak gerekli ölçümleri yaptım. Lavaboya küveti koyup yıkasam dedim oraya da sığmayacak. Nasıl yapacağım bilemiyorum.
Odaya taşıdıklarını hiç duymamıştım. Çok hijyenik gelmedi ama herhangi bir formül geliştiremezsem deneyebilirim.Merhaba biçok kişi odaya tasıyıp kuveti vs odada yıkıyor.sende ole yaparsın basta sona buyuyunce banyoda kuvetsiz yıkarsın oturakla vs.
Benim tüm arkadaşlarım odaya taşıyorlar canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yoksa benimde banyom minicikOdaya taşıdıklarını hiç duymamıştım. Çok hijyenik gelmedi ama herhangi bir formül geliştiremezsem deneyebilirim.
Teşekkürler.
Yok neden hijyenik olmasin ki. Sicak suyunu sampuanini kuvetini odaya taşıyıp orada yikiyorsun bebisi. Sana onerebilecegim banyo malzemesi köpüklü file kullanimi cok rahatmis. Artir istersen.Odaya taşıdıklarını hiç duymamıştım. Çok hijyenik gelmedi ama herhangi bir formül geliştiremezsem deneyebilirim.
Teşekkürler.
Park yaatak en guzeli kaldırmak istediğinde bir cantaya sığıyor. 3 yasina kadar kullabir. Kendi girip çıkabilir. Sadece bez kalitesine onem verin park yatagin.Kizlar park yatak mi tercih ettiniz buyuyen besik mi çilek mobilyanın baby cotton serisinden buyuyen besik almayi düşünüyorum
Cpk guzel ama olculeribe bakmak lazim bende dusunuyorum bundan. Cocukmarkette 79 tl yazıyor aynisihttps://m.n11.com/aggu-bebe-bebek-b...VQRUYCh2JOwKrEAQYEiABEgK93vD_BwE&gclsrc=aw.ds
Kızlar bu çanta nasıl sizce görüntü olarak kullanışlı ve sade fiyatı da uygun gibi
Merhaba, bahsettiğiniz bel destekli oturaklar yeni doğan bebekte de kullanılabiliyor mu? Banyo işi benim için tam bir kabus olacak nasıl çözeceğim bilmiyorum. Banyo küçük ve duş teknesi var küvet bulunmuyor. Bebek küveti alsam duş teknesinin içine hem bebek küveti hem de ben sığamayacağım için iş görmeyecek. Uzanarak da olmayacak gerekli ölçümleri yaptım. Lavaboya küveti koyup yıkasam dedim oraya da sığmayacak. Nasıl yapacağım bilemiyorum.
Benim banyom da kutu kadar .Banyo büyük olsa bile bizde körpe bebek banyoya girmez .En az 3 ay odada yikanir .Gayet de hijyenik kuvetin altina örtü seriyorsun .1 kova suyla yikiyorsun zaten .Etrafa su da sıçramıyor bebek olduğu icin.Benim tüm arkadaşlarım odaya taşıyorlar canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yoksa benimde banyom minicik
Bizde de oda da yıkatılır dediğin gibi küvet kova odaya getirir hiçte pis olmaz bi yer.Benim banyom da kutu kadar .Banyo büyük olsa bile bizde körpe bebek banyoya girmez .En az 3 ay odada yikanir .Gayet de hijyenik kuvetin altina örtü seriyorsun .1 kova suyla yikiyorsun zaten .Etrafa su da sıçramıyor bebek olduğu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?