Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Hadi hayırlısı canım ağırlaşmadan hallettin işlerini darısı başımıza
Ah ah keske evet diyebilsem .Bebek odası gelcek ve bizim cocuk odası ivir zivirla dolu onlar duzenlenip fazlaliklar cikarilacak.Bazanin icindekiler cikartilip baza cevrilecek yatak odası tamamen temizlenecek .Ve ben yardim edemedigim icin uygun bir zamanda esimin arkadaşı gelcek bazayi cevirmek icin .Cunku besik yatak odama kurulcak sığarsa tabii

Olsun canım alışveriş kısmı bitmiş en azından şimdi iş babasında o da anlattığın kadarıyla yardımcı oluyor sana. Sen kendini yormamaya çalış. Heyecandan kaptırıyoruz kendimizi sonradan anlıyoruz yorulduğumuzu

Adana mersin hamileleri varmı temmuz ayında doğum olacak Allah nasip ederse .buralar cok sıcak oluyor gecelik pijama takımını askılı mı alsam yarım kollumu altı uzunmu olsa kaprimi karar veremedim ya

Adana mersin hamileleri varmı temmuz ayında doğum olacak Allah nasip ederse .buralar cok sıcak oluyor gecelik pijama takımını askılı mı alsam yarım kollumu altı uzunmu olsa kaprimi karar veremedim ya
Ben adanalıyım şubat mart adanada geçirdim güzel havalardı ama bundan sonrası çok zor Allah yardımcın olsun bence yarım kol almalısın oraların havalarını tahmin edince zor kesinlikle pamuklu olmalı saten pamuk önermem nemden dolayı.

Merhaba, bahsettiğiniz bel destekli oturaklar yeni doğan bebekte de kullanılabiliyor mu? Banyo işi benim için tam bir kabus olacak nasıl çözeceğim bilmiyorum. Banyo küçük ve duş teknesi var küvet bulunmuyor. Bebek küveti alsam duş teknesinin içine hem bebek küveti hem de ben sığamayacağım için iş görmeyecek. Uzanarak da olmayacak gerekli ölçümleri yaptım. Lavaboya küveti koyup yıkasam dedim oraya da sığmayacak. Nasıl yapacağım bilemiyorum.

Merhaba biçok kişi odaya tasıyıp kuveti vs odada yıkıyor.sende ole yaparsın basta sona buyuyunce banyoda kuvetsiz yıkarsın oturakla vs.

Merhaba biçok kişi odaya tasıyıp kuveti vs odada yıkıyor.sende ole yaparsın basta sona buyuyunce banyoda kuvetsiz yıkarsın oturakla vs.
Odaya taşıdıklarını hiç duymamıştım. Çok hijyenik gelmedi ama herhangi bir formül geliştiremezsem deneyebilirim.
Teşekkürler.

Odaya taşıdıklarını hiç duymamıştım. Çok hijyenik gelmedi ama herhangi bir formül geliştiremezsem deneyebilirim.
Teşekkürler.
Yok neden hijyenik olmasin ki. Sicak suyunu sampuanini kuvetini odaya taşıyıp orada yikiyorsun bebisi. Sana onerebilecegim banyo malzemesi köpüklü file kullanimi cok rahatmis. Artir istersen.

Kizlar park yatak mi tercih ettiniz buyuyen besik mi çilek mobilyanın baby cotton serisinden buyuyen besik almayi düşünüyorum
Park yaatak en guzeli kaldırmak istediğinde bir cantaya sığıyor. 3 yasina kadar kullabir. Kendi girip çıkabilir. Sadece bez kalitesine onem verin park yatagin.

Merhaba.
Bahsettiğim oturak resimdeki. Sanırım bebek banyo oturağı diye geçiyor. Oturmaya başlayınca gayet içine oturtup yıkayabilirsiniz bebeği.

Birde küvet yerine böyle bir aparat alıp duş teknesinde de gayet güzel yıkayabilirsiniz bebeği. Tabi bunun boyutlarını bilemiyorum ama küvetin içine sığdığına göre minimal birşeydir. Alta da kaydırmaz serersiniz mis gibi yıkarsınız bence.
Ama küveti banyo zeminine koyup yıkayabilirsiniz de. Ben hiç küveti küvetin içine sokmadım,banyoda yerde yıkadım zaten minicik su falan sıçramıyor ki.

Philips avent elektronik göğüs pompası almayı düşünenler varsa aranızda civilin internet sitesinde bugün 289₺ kızlar. Ben sipariş verdim şimdi, daha uygununu görmedim şimdiye kadar.

Benim tüm arkadaşlarım odaya taşıyorlar canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yoksa benimde banyom minicik
Benim banyom da kutu kadar .Banyo büyük olsa bile bizde körpe bebek banyoya girmez .En az 3 ay odada yikanir .Gayet de hijyenik kuvetin altina örtü seriyorsun .1 kova suyla yikiyorsun zaten .Etrafa su da sıçramıyor bebek olduğu icin.

Bizde de oda da yıkatılır dediğin gibi küvet kova odaya getirir hiçte pis olmaz bi yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…