• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

kızlar lohusa sepetinden gecelik ve pijama takımımı aldım bone marka.ucuz die kaliteli bişi gelmez ve içimi süzer die terettüdte kalmıştım geri gönderirim die aldım.bu fiyata bu kalite süper.ince yazlık kumaş pamuklu yumşacık ve içimi asla süzmüyor kalıbıda çok güzel.ürünün videosu var sitede birebir aynı oldu herşeyiyle.almayanlarınız varsa tavsiye ederim

Canim.ayni siteden ayni marka hem gecelik hem pijama aldim dun elime ulasti ben de cok begendim videolarini izleyerek almistim ben de

Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.

Ben aldim canim modastra sitesinden Dun elime ulasti pikesi ve tatli mi tatli yastiklariyla cok guzel bir set Umarim kullanisli olur

Ben ana kucağı almayı düşünüyorum en azından sallanır hafif hafif hem biraz büyüyünce etrafı izlemesi açısından da daha mantıklı geldi.
Kesinlikle hem bel kemeride var ben o yüzden aldım beşik ve oturma pozisyonu da oluyor

Eklentiler

• 6061DB83-65AE-4643-9844-A33025C019FB.jpeg
    6061DB83-65AE-4643-9844-A33025C019FB.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 123
Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?

Bende hazirliklar tamam zaten zamanim da cok yaklasti
Sadece emzirme atleti alamadim daha Bi turlu carsiya cikamadim ama yarin halletmem lazim Emzirme sutyeni aldim ama
Bir de hastaneye gelenlere vereceğimiz cikolatalari pazartesi veya sali siparis edecegiz Birgunde geliyor zaten

Bizimde ufak tefek 1-2 şey var. Pişik kremi losyon gibi. Onun dışında beşik bebek arabası dolabı vs gibi büyükleri kaldı ama onların modeline karar verdik hafta sonu gidip almayo planlıyoruz bakalım :)

Merhaba, Joker de bebek küvetleri indirimde.

Selam, ben park yatak ve 3 kapaklı gardrop ile başlayacağım onları araştırıyorum. Daha pek bir şey yapamadım maalesef.
Bizim de odamiz yarin gelcek gibi daha aramadilar bekliyorum heyecanla .
Ben bu ara hiçbirşey almadım. Haftasonu biraz daha giysi almayı planlıyorum ,sonraki adım bez,şampuan,kendime gecelik sabahlık takımı bakmak olacak sanırım.
Sende durumlar nasıl? Tamamladın sanırım sen artık genel anlamda hazırlıklarını
Buyuk bir kismi tamam ama hala gozumde büyüyor kalanlar .
Valla oğluşun hazırlıkları bitti gibi 1 2 yıkanacakları var. Biraz yavaşladım ben tembelleştim çanta hazırlayacağım bir türlü hazırlayanıyorum evden çıkıp :)
Ben de sadece cantaninkileri yikadim .Bakalim ne zaman ütüler koyarim .
Bende hazirliklar tamam zaten zamanim da cok yaklasti
Sadece emzirme atleti alamadim daha Bi turlu carsiya cikamadim ama yarin halletmem lazim Emzirme sutyeni aldim ama
Bir de hastaneye gelenlere vereceğimiz cikolatalari pazartesi veya sali siparis edecegiz Birgunde geliyor zaten
Ayy evet artik bekleme moduna gecmissiniz .Saglikla gelsin bebis.
Bizimde ufak tefek 1-2 şey var. Pişik kremi losyon gibi. Onun dışında beşik bebek arabası dolabı vs gibi büyükleri kaldı ama onların modeline karar verdik hafta sonu gidip almayo planlıyoruz bakalım :)
Karar vermek en zoru .Paraya bakiyor buyuk esyalar hemen alinir .

sanırım alacak çok az birşey kaldı çok şükür...
kendime soket çorap, bebişe tarak seti, ıslak mendil ve bez vs. gibi

yıkanacak herşeyi yıkadım bu hafta sonu çantamı hazırlıcam artık sonra da beklemeye devam

sanırım alacak çok az birşey kaldı çok şükür...
kendime soket çorap, bebişe tarak seti, ıslak mendil ve bez vs. gibi

yıkanacak herşeyi yıkadım bu hafta sonu çantamı hazırlıcam artık sonra da beklemeye devam
Unibaby islak mendiller a101de indirimdeymis ancak kac tl ye bilmiyorum arkadaşım almis bize .

Cotton box nevresim veya uyku seti kullanan var mi ?Modellerini begendim ama kalitesini bilemiyorum internetten olunca.

Back