- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum en azından sallanır hafif hafif hem biraz büyüyünce etrafı izlemesi açısından da daha mantıklı geldi.Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum en azından sallanır hafif hafif hem biraz büyüyünce etrafı izlemesi açısından da daha mantıklı geldi.Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.
kızlar lohusa sepetinden gecelik ve pijama takımımı aldım bone marka.ucuz die kaliteli bişi gelmez ve içimi süzer die terettüdte kalmıştım geri gönderirim die aldım.bu fiyata bu kalite süper.ince yazlık kumaş pamuklu yumşacık ve içimi asla süzmüyor kalıbıda çok güzel.ürünün videosu var sitede birebir aynı oldu herşeyiyle.almayanlarınız varsa tavsiye ederim
Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.
Kesinlikle hem bel kemeride var ben o yüzden aldım beşik ve oturma pozisyonu da oluyorBen ana kucağı almayı düşünüyorum en azından sallanır hafif hafif hem biraz büyüyünce etrafı izlemesi açısından da daha mantıklı geldi.
Bende böyle bişey istiyorum daha model araştırmadım ama haftaya alırım muhtemelenKesinlikle hem bel kemeride var ben o yüzden aldım beşik ve oturma pozisyonu da oluyor
Bunda sağ sola sallanması hoşuma gitti öne arkaya sallanmaktan ziyade sağ sola daha iyi gibi düşündüm canımBende böyle bişey istiyorum daha model araştırmadım ama haftaya alırım muhtemelen
Selam, ben park yatak ve 3 kapaklı gardrop ile başlayacağım onları araştırıyorum. Daha pek bir şey yapamadım maalesef.Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Ben bu ara hiçbirşey almadım. Haftasonu biraz daha giysi almayı planlıyorum ,sonraki adım bez,şampuan,kendime gecelik sabahlık takımı bakmak olacak sanırım.Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Valla oğluşun hazırlıkları bitti gibi 1 2 yıkanacakları var. Biraz yavaşladım ben tembelleştim çanta hazırlayacağım bir türlü hazırlayanıyorum evden çıkıp :)Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Bizimde ufak tefek 1-2 şey var. Pişik kremi losyon gibi. Onun dışında beşik bebek arabası dolabı vs gibi büyükleri kaldı ama onların modeline karar verdik hafta sonu gidip almayo planlıyoruz bakalım :)Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Bizim de odamiz yarin gelcek gibi daha aramadilar bekliyorum heyecanla .Merhaba, Joker de bebek küvetleri indirimde.
Selam, ben park yatak ve 3 kapaklı gardrop ile başlayacağım onları araştırıyorum. Daha pek bir şey yapamadım maalesef.
Buyuk bir kismi tamam ama hala gozumde büyüyor kalanlar .Ben bu ara hiçbirşey almadım. Haftasonu biraz daha giysi almayı planlıyorum ,sonraki adım bez,şampuan,kendime gecelik sabahlık takımı bakmak olacak sanırım.
Sende durumlar nasıl? Tamamladın sanırım sen artık genel anlamda hazırlıklarını
Ben de sadece cantaninkileri yikadim .Bakalim ne zaman ütüler koyarim .Valla oğluşun hazırlıkları bitti gibi 1 2 yıkanacakları var. Biraz yavaşladım ben tembelleştim çanta hazırlayacağım bir türlü hazırlayanıyorum evden çıkıp :)
Ayy evet artik bekleme moduna gecmissiniz .Saglikla gelsin bebis.Bende hazirliklar tamam zaten zamanim da cok yaklasti
Sadece emzirme atleti alamadim daha Bi turlu carsiya cikamadim ama yarin halletmem lazim Emzirme sutyeni aldim ama
Bir de hastaneye gelenlere vereceğimiz cikolatalari pazartesi veya sali siparis edecegiz Birgunde geliyor zaten
Karar vermek en zoru .Paraya bakiyor buyuk esyalar hemen alinir .Bizimde ufak tefek 1-2 şey var. Pişik kremi losyon gibi. Onun dışında beşik bebek arabası dolabı vs gibi büyükleri kaldı ama onların modeline karar verdik hafta sonu gidip almayo planlıyoruz bakalım :)
sanırım alacak çok az birşey kaldı çok şükür...Kizlar nasil gidiyor hazirliklar ?
Unibaby islak mendiller a101de indirimdeymis ancak kac tl ye bilmiyorum arkadaşım almis bize .sanırım alacak çok az birşey kaldı çok şükür...
kendime soket çorap, bebişe tarak seti, ıslak mendil ve bez vs. gibi
yıkanacak herşeyi yıkadım bu hafta sonu çantamı hazırlıcam artık sonra da beklemeye devam
evet görümcem söyledi bana da yarın bakıcam bendeUnibaby islak mendiller a101de indirimdeymis ancak kac tl ye bilmiyorum arkadaşım almis bize .
20 tl alisveris yapinca 5li islak mendil 10 tl oluyor.Unibaby islak mendiller a101de indirimdeymis ancak kac tl ye bilmiyorum arkadaşım almis bize .
Park yatak mı düşünüyorsunuz, karyola tipi mi?Bizimde ufak tefek 1-2 şey var. Pişik kremi losyon gibi. Onun dışında beşik bebek arabası dolabı vs gibi büyükleri kaldı ama onların modeline karar verdik hafta sonu gidip almayo planlıyoruz bakalım :)
Park yatak düşünüyorum ama her an fikrimde değişebilir :)Park yatak mı düşünüyorsunuz, karyola tipi mi?
Ben yeni aldım canım gayet güzel geldi bende internetten aldımCotton box nevresim veya uyku seti kullanan var mi ?Modellerini begendim ama kalitesini bilemiyorum internetten olunca.