• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kanguru almayi düşünüyorum kizlar .Yenidoganda da kullanilabilen turden .Ama ne kadar kullanirim bilemiyorum .Hava cok sıcak olacak benim vucut isimla bebek iyice terler .Bu nedenle slingten vazgectim ama kanguruda olur da lazim olur diye yeni dogan aparatiyla alacagim.

Kanguru almayi düşünüyorum kizlar .Yenidoganda da kullanilabilen turden .Ama ne kadar kullanirim bilemiyorum .Hava cok sıcak olacak benim vucut isimla bebek iyice terler .Bu nedenle slingten vazgectim ama kanguruda olur da lazim olur diye yeni dogan aparatiyla alacagim.
Ben mei tai sling kullandım kızımda. Hala duruyor onu kullanırım diye düşünüyorum.
Evet yazın biraz zorlayabiliyor ama zaten eylül-ekim gibi kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Hangi markayı düşünüyorsun?

Ben mei tai sling kullandım kızımda. Hala duruyor onu kullanırım diye düşünüyorum.
Evet yazın biraz zorlayabiliyor ama zaten eylül-ekim gibi kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Hangi markayı düşünüyorsun?
Yazin babamız olmadan dışarı çıkacağımızı sanmıyorum. Normalde tansiyon problemim var sicaklarda yalniz cikamiyorum .Aksam da arabamizla cikariz .Bebek arabasi kullaniriz diye düşünüyorum. Solomombaby düşünüyorum.

kızlar ya bwbek arabası rwngine karar veremedim.kızım olucak ama 2. bebeğim erkek olursa die arada bi renk düşünüorum füme gri renk istediğim özelliklerde araba yok siyah alsam kullanışlı olurmu

Yarin 29.haftaya gireceğiz. Aklimda surekli hastane cantasi var .Bu nedenle hazir tatilken bir kismini yıkayıp utuleyim dedim .Su an pijama ve geceligimi yikiyorum .Sonra hastane çıkışlarına geçeceğim .Çok heyecanli

kızlar lohusa sepetinden gecelik ve pijama takımımı aldım bone marka.ucuz die kaliteli bişi gelmez ve içimi süzer die terettüdte kalmıştım geri gönderirim die aldım.bu fiyata bu kalite süper.ince yazlık kumaş pamuklu yumşacık ve içimi asla süzmüyor kalıbıda çok güzel.ürünün videosu var sitede birebir aynı oldu herşeyiyle.almayanlarınız varsa tavsiye ederim

kızlar lohusa sepetinden gecelik ve pijama takımımı aldım bone marka.ucuz die kaliteli bişi gelmez ve içimi süzer die terettüdte kalmıştım geri gönderirim die aldım.bu fiyata bu kalite süper.ince yazlık kumaş pamuklu yumşacık ve içimi asla süzmüyor kalıbıda çok güzel.ürünün videosu var sitede birebir aynı oldu herşeyiyle.almayanlarınız varsa tavsiye ederim
Cok sevindim canim .Gule gule kullan .

Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.

Islevsel bir sey olsun istiyorum .Bi tanidigim babynest bebek agirlastikca yamuluyor .Altinda iskeleti olanlar var onlardan al dedi .Yoksa guzel bir ana dizi mi alsam bilemiyorum .
Yani çok uzun süre kullanıldığını sanmıyorum popo baş kaldırmaya başladıkça sıkılacaktır onda canım.

Merhaba, reflü yastığı almayı düşünüyorum ancak kenarlıkları çıkabilen cırt cırtlı olanlardan olursa daha iyi olur. Kullanan ya da alan var mı?

Merhaba, reflü yastığı almayı düşünüyorum ancak kenarlıkları çıkabilen cırt cırtlı olanlardan olursa daha iyi olur. Kullanan ya da alan var mı?
Reflu yastigini bilmiyorum ama ben kendime makarna yastik aldim cirtli ve cirtlari tutmuyor ufak bir kimildanmada cikiyor .Ve cirtlar karnima batiyor .Bebekler daha hassas ona gore bakmak lazim.

Kizlar babynest kullanan var mi ilk bebeginde ? Alsam mi almasam mi bilemedim.
Ben aldom cok rahat ettim. 1 aylikken uzun yola gittik yanimdaa goturdum. Yanimda yatarken ezer miyim derdi olmadi. Besiginde de onu koyup yatirdim. Ben rahat kullandim.

Aslinda daha cok anneme filan gidince gece yatirmak icin bir sey arıyorum.
Ben babynest sitesinden aldim. Hicbir sekilde bozulma olmadi. Kaldirdim kenara. Icindeki sungeri cikarip kilifi yikanabiliyor. Suslu puslu almadim.

Ben babynest sitesinden aldim. Hicbir sekilde bozulma olmadi. Kaldirdim kenara. Icindeki sungeri cikarip kilifi yikanabiliyor. Suslu puslu almadim.
Tesekkur ederim canim .Eger alirsam ben de kendi sitesinden alacagim.

Back