• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bu arada park yatak alan oldu mu aranızda? Ben şimdilik oda yapmayacağım taşınma durumumuz var bu sebeple park yatak aldım. Ona uygun nevresim nasıl birşey almalı?

Park yatak aldik internetten siparis etmistik bugun geldi daha Ama ben goruntusune alisamadim cunku ben hep cok tatli durdugu icin sepet besik istiyordum Cevremizde A.dan Z.ye herkes park yatak tavsiye edince aldik biz de..

Siz bana bakmayın. Belki çok severek kullanacaksınız. Ben minik postacı tarzı çanta kullandım sırt çantası ile beraber kendi anahtar cüzdan vs taşimak için.
Tercih meselesi. Şimdi alsam yine kısa bir süre kullanıp kaldırıcam biliyorum.

Benim kızımın oda takımında yer var baya orayı değerlendiririm şimdilik. Boş yer var çünkü. Sizinde boşa çıkarabileceğiniz çekmeceniz varsa bence iş görür ilk etapta zaten minicik kıyafetler.

Ben omron temassız aldım,uzun zamandır kullanıyorum,gayet memnunum.
Aklınızda olsun artık teknoloji marketlerde satılmıyor ateş ölçer tansiyon aleti vs. Geçen hafta sordum artık satılmıyor dediler. Eczaneden aldım tansiyon aletini.
Çekmecem ve boş bi rafım var canım bi deniycem bakalm zaten haftaya yıkayıp yerleştiririm artık. Sığmazsa alırım artık bi dolap.

Çekmecem ve boş bi rafım var canım bi deniycem bakalm zaten haftaya yıkayıp yerleştiririm artık. Sığmazsa alırım artık bi dolap.
Yani çok elzem olmaz ilk zamanlarda zira giyrbileceği kadar kıyafeti oluyor. Kaldırayım seneye de giyer muhabbeti de olmuyor,haliyle yeter diye düşünüyorum.
Bende henüz yerleştirmedim yıkadım hurca koydum,ütüleyip kaldıracağım bir ara ama eksiklerim tamamlansın diye bekliyorum.
Sonrasında dolaba yerleştiririm.

kızlar 10 lu hastane çıkışı için 150 tl çokmu sizce?

kizlar ateş ölçer alan yada araştiran oldumu temassizlar sanirim daha kullanisli gibi görünüyor internette satilmiyor fakat teknoloji markette braunu incelemistim guzeldi

Ben aliexpresten 45 tl'ye aldım temassız ateş ölçeri. Doğru ölçüyor. Kendim grip olunca 1 hafta boyunca kullandım. Şimdilik memnunum.

Ben aliexpresten 45 tl'ye aldım temassız ateş ölçeri. Doğru ölçüyor. Kendim grip olunca 1 hafta boyunca kullandım. Şimdilik memnunum.
yakın zamanda mı aldın acaba? ben de baksam hangisi diye. bir de doğru öçltüğünü nerden kontrol ediyorsun?

Konuyu okudukça ne çok eksiğim varmış diyorum.
Öte yandan kızımda alıpta kullanamadığım şeyler aklıma geliyor ,bir iki parça daha alır alışveriş defterini kapatırım diyorum.
Tuhaf.
Mesela daha nevresim almadığımı farkettim.
Bebek bakım çantası almadım henüz ama emzirirsem gerekli olmaz diyorum çünkü kızımda sadece spor bir sırt çantası kullandım. Mama vs taşımadığım için. Ha muhallebi çorba vs taşıyacaksam termos işimi gördü. Giysiler bezler normal çantaya girebiliyor zaten. O çantanın esprisi sıcak birşeyler taşıyabilmek diye düşünüyorum,sanırım almayacağım. Ki çabuk sıkılıyorum ben bu tip şeylerden. Yine spor sırt çantası işimi görür. Portatif lazımlığı bile taşıyordum ben onunla.
Ben de bakim cantasini normal spor canta görünümlü aldim .Mama kullanip kullanmayacağımi bilmedigim icin .Ama bakim cantasi gibi durmuyor hatta bazen takmak istiyorum :))
Kızlar Ankara’da olanlar İçin Babymall diye bi yer var epey büyük bugün gittik indirim vardı bebek arabası beşik ve hastane çıkışını aldık bebişin.

Bebek arabası Kraft twist aldık adam çok övdü anlattı içimize sindi bakabilirsiniz

Hastane çıkışı da erkek bebekler için hep mavi desenli şeyler var Farklı olsun dedim renki bi şey aldım andywawa markası çok tatlı :KK28:
Gule gule kullanin.Ben de babymall in internet sitesinden alisveris yapip memnun kalmıştım.

Park yatak aldik internetten siparis etmistik bugun geldi daha Ama ben goruntusune alisamadim cunku ben hep cok tatli durdugu icin sepet besik istiyordum Cevremizde A.dan Z.ye herkes park yatak tavsiye edince aldik biz de..
Park yatak hangi marka aldınız? En apt kademe derin mi. Benim vip sallana beşik var. Dokuz aylık ayaklandı. En alt kademeden bile sarkıyor. Düşecek diye korkuyorum. Park yatak almayı düşünüyorum. Çok çeşit var karar.veremedim.

Bi kararsızlıkla aliexpressten çanta aldım ama siz böyle diyince nasıl bişey gelecek iyice tereddüt ettim beğenmezsem diye pişman olmam umarım ama ben kendi eşyalarımı da koyarım ya içine tek bebeğin değil iki çanta taşıyamam:deli:
Ben aynı çantayı aldım. Çok güzel. Bu hafta geldi. Çok kaliteli

Merhabalar,,
büyük bir çoğunluk eşyaları aldım bazı parçalar kaldı bebek hastane çıkışı , emzirme sütyeni , hastane gecelik takımı, alt açma takımı emzik alamadım bi türlü kararsızlığımdan siz ne önerirsiniz bunlarda nerelerden aldınız

Aklımdaki soruları yazayım mutlaka siz de dusunmussunuzdur.
Banyo filesi iki çeşit sanırım biri köpüklü gibi daha pahalı biri düz kumaş hangisi iyi?
Ateş ölçer dijital koltuk altı mi yoksa temassız lazer mi?
Emzirme minderi nasıl bişey olmali? Yastık yetmiyor mu?
Bebek bakım setine para vermeye gerek var mı binbir çeşit tırnak makası var içinde. Burun aspiratorleri falan kötü ise direk çöpe gidecek zaten...
Göğüs pompası manuel yeterli olur mu yoksa direk elektrikli mi almak lazım? Aliexpresten alsam çok mu riskli
Bebek bezi hangisi olmalı?

Bunların çoğunun net bir cevabı yok sanirim. Her biri için internette farklı yorumlar var. Benim gibi alışverişte iki saniyede karar veren insan tıkandı resmen
Ben köpüklü banyo diledi aldım tavsiye Üzerin e memnun kaldım. 8.aylik olana kadar kullandım. Oturmaya başlayınca küvetine oturtup yıkıyorum artık. Ateş ölçer eczaneden aldım. Omron marka. Çok memnunum. Dolaşan ince kullanmaya başladı.m:))) ben bak8m seti almadım. Bebek tırnak mamasını 6 ay kullandım. Sonra küçük normal tırnak makası aldım. Hala onu kullanıyorum. Tarak seti aldım sonradan. Konak temizlemek için. Şampuan mustela aldım. Sabun devam et. Şampuan dakine geçeceğim artık. 9bucik aylık olduk büyüdük biz. Bez prima ile başladım sleepy ole devam ediyorum. Sleepy ile başlayan çok arkadaşım var. Çok .emnunlar
Ben de.memnunum. emzirme minderi almadım. Ben pompası çalışmaya başlayacağım için elektrikli almıştım fakat çok kullanmadım. Emzirme saatlerimi kullanınca sağmaya gerek kalmadı. Manüel hiç kullanmadım. Elektrikli rahattı. Avent.

Merhabalar,,
büyük bir çoğunluk eşyaları aldım bazı parçalar kaldı bebek hastane çıkışı , emzirme sütyeni , hastane gecelik takımı, alt açma takımı emzik alamadım bi türlü kararsızlığımdan siz ne önerirsiniz bunlarda nerelerden aldınız
Bebek hastane çıkışı azizbebenin çok güzel oluyor. Ben ondan almıştım. Emzirme atleti daha kullanışlı geldi bana. Sutyen nbb almıştım. Bir de bilmedigin bir.marka tavsiye etti satan kişi. Bilmedigin markadan çok memnun kaldim:)) lohusa takimi aldığıma çok pişman oldum. O ağrıda süslü püslü kıyafet göresin yoktu:)) dağı önden düğmeli pijama takimi çok rahattı hala giyiyorum. Lohusa sepetinden aldım diğerini ve hastaneden çıkınca doğruca hurca kaldırdım. Alt açama rastgele süngerlerden aldım. Hala piknikte kullanıyorum. Kızıma oturma minderi olarak:)) emzik nuk önerdiler damaklı aldım. Ilk 7 gun çenesi güçlünsün diye verdim aldı. Sonra kendisi istemedi. Alsın diye 0-3 ay avent su pahalı olanlardan aldım 3.gun emdi istemedi. 9bucuk aylığız emzik ve biberon hiç almadı. Verince hep ogurdu. Deneme amacli al bir tane. Almazsa dogduktan sonra aldırırsın. 8 biberon 4 emzik aldım. Keşke o parayı kenara koyup kumbarasina atsaymışım diyorum simdi:)))

Merhabalar,,
Hastane cikisimiz 10lu olan Bi baby 5li olanlardan biri Panço .Emzirme sutyenim nbb ,emzik avent ,alt acma bir tane aldim markasini bilmiyorum uni baby nin de kullan at larindan altmdim.Lohusa geceligimin biri Feyza dan.

teşekkür ederim paylaşımlarınız için :KK200: sizlerde hazırlıklar ne durumda afilim seninle aynı zamanlarda doğurucaz insallah allahtan bir mani cıkmazsa bebek kıyafetlerini doğum çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz

Park yatak hangi marka aldınız? En apt kademe derin mi. Benim vip sallana beşik var. Dokuz aylık ayaklandı. En alt kademeden bile sarkıyor. Düşecek diye korkuyorum. Park yatak almayı düşünüyorum. Çok çeşit var karar.veremedim.

Kraft markasi canim calipso elite modeli En azindan görünüşü kaliteli diye onu aldik Ama ilk cocugumuz oldugu icin ikinciye de kullaniriz cinsiyetler farkli olur diye cok kiz bebege uygun cicili bicili bisey almadik O da icime sinmeyen noktalardan biri sanirim

Alt kademe oldukca derin Malzemesi gayet iyi bence Onun dışında bisey diyemeyecegim şimdilik kosede duruyor

Back